Ο βετεράνος του κινηματογράφου Harrison Ford θα “ξεσκονίσει το καπέλο του” για ακόμα μια φορά, καθώς θα ενσαρκώσει τον διάσημο αρχαιολόγο Indiana Jones στην πέμπτη κατά σειρά ταινία του franchise, η οποία επρόκειτο να βγει στις αίθουσες το 2019.

Ο Ford θα είναι 77 χρονών μέχρι τότε, και θα έχουν περάσει μόλις έντεκα χρόνια από το Indiana Jones: Kingdom of the Crystal Skull και τριάντα οκτώ ολόκληρα χρόνια από την πρώτη ταινία, Raiders of the Lost Ark.

Είδαμε όλοι στο Star Wars Episode VII: The Force Awakens πως ο ηθοποιός “κρατιέται¨ καλά για την ηλικία του. Παρόλα αυτά, ακόμη και σε αυτή την εποχή που δεν είναι ταμπού να είσαι στα εξήντα σου “action star” – ο Bruce Willis είναι εξήντα, ο Liam Neeson εξήντα τριών και ας μην συζητήσουμε καν για το cast της ταινίας “Expendables”- το εβδομήντα επτά είναι αρκετά πάνω από το σύνηθες.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί θαυμαστές του franchise εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το sequel στο οποίο εταιρία παραγωγής θα είναι η Disney και σκηνοθέτης ο Steven Spielberg.

Ακόμη, δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα η ταινία να αποτελέσει την παράδοση των ηνίων στην νεότερη γενιά, όπως συνέβη στο Star Wars: The Force Awakens. Το blockbuster άνοιξε το δρόμο και έδωσε την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να λάμψουν και να γίνουν γνωστά σε ευρύ κοινό.

Με την ανακοίνωση της νέας ταινίας, πολλοί ήταν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν κατά πόσο και για πόσο μπορεί να είναι επιτυχής η ανακύκλωση παλαιών ιδεών και χαρακτήρων στο Hollywood. Αλλά αλλά από την άλλη η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, όπως είχε πει και ο ίδιος ο Jones στο Raiders of the Lost Ark :”It’s not the years, honey – it’s the mileage.”

Σχόλια