Το Romantso μας θυμίζει τον ήχο του βινυλίου!

Nutty Wombat Records Showcase
Fragile Balloon & Esoteric Sob
The Rattler Proxy
Τhe Hydra

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 8 ευρώ 

Η Nutty Wombat Records παρουσιάζει το Spondylolisthesis, την τέταρτη κατά σειρά κυκλοφορία της δισκογραφικής. Το Spondylolisthesis είναι ένα EP χαρακτηρισμένο από συχνοτικές αντιθέσεις, αισιόδοξες IDM πινελιές και σκοτεινά μουσικά ημιτόνια. Το Σάββατο 5 Μαρτίου o δημιουργός του, Fragile Balloon, συντροφιά με τον electronic-lofi μουσικό Esoteric Sob θα επιμεληθεί ένα τριαντάλεπτο live set αποτελούμενο από κομμάτια του Spondylolisthesis αλλά και από υλικό παλαιότερης δουλειάς του. Την οπτική πληροφορία του live θα επιμεληθεί ο PAN PAN, σκιτσάροντας εικόνες, σε πραγματικό χρόνο, σε πλήρη αρμονία με το ηχητικό αποτέλεσμα. Μαζί τους o Τhe Hydra και οι The Rattler Proxy!

Nutty Wombat Records

https://www.facebook.com/NuttyWombatRecords/

http://nuttywombat.com/

Fragile Balloon

Fragile Balloon είναι το μουσικό ψευδώνυμο του Γιώργου Κοντογιαννίδη. Ο Γιώργος έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία στην Θεσσαλονίκη και από το 2007 συνθέτει μουσική με έμφαση στην πειραματική ηλεκτρονική μουσική. Ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδος coo (cooradio, coorecords), ενώ σήμερα είναι ένας από τους ιδρυτές και αρθρογράφος του μουσικού διαδικτυακού περιοδικού “breakaplate”. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν το “Lamprophonies”, το οποίο κυκλοφόρησε από την δική του “Numb Capsule Records”.

https://www.facebook.com/fragileballoon/?fref=ts

https://soundcloud.com/fragile-balloon

Esoteric Sob

Esoteric Sob είναι το ψευδώνυμο του μουσικού παραγωγού Γιάννη Τρυφωνόπουλου. Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα. Τα πρώτα του βήματα στη μουσική παραγωγή έγιναν την περίοδο 2004-05 με την πρώτη του προσωπική δουλειά να κυκλοφόρεί το 2009. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλές δισκογραφικές σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως οι 33 Recordings, From A Tree, Logarithm, Vim, Breathe Compilations, Vox Xov, Lumi. Έχει στο ενεργητικό του 2 άλμπουμ,

4 EP και αρκετές συμμετοχές σε μουσικές συλλογές. Ο ήχος του συνδυάζει αρμονικά την electronica με την ambient, τα abstract beats και την glitch hop. Κύρια χαρακτηριστικά του αποτελούν οι νοσταλγικές και ρομαντικές μελωδίες αλλά και τα αφηρημένα ηχοτοπία που δένουν αρμονικά στο σύνολο των συνθέσεων του. Τελευταία απασχολείται με το Art Direction της δισκογραφικής “Numb Capsule” και ως γραφίστας στο διαδικτυακό μουσικό περιοδικό “Breakaplate”.

https://www.facebook.com/esotericsob/?fref=ts

https://soundcloud.com/esotericsob

https://esotericsob.bandcamp.com

The Rattler Proxy

Οι Τhe Rattler Proxy είναι οι Μάκης Παπασημακόπουλος (φωνητικά) και

o Λουκάς Σαββίδης (σύνθεση). Ο ήχος τους είναι ηλεκτρονικός και σκοτεινός με έντονες επιρροές από τους Suicide και τα soundtrack του John Carpenter. Πέρυσι κυκλοφόρησαν τα δυο πρώτα τους δωδεκάιντσα στη Lurid Music με remix από τους Timothy J. Fairplay, Antoni Maiovvi και Jokers Of The Scene. To καλοκαίρι ηχογράφησαν το ντεμπούτο LP τους υπό την καθοδήγηση και παραγωγή του Thomas Bullock το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 με τον τίτλο “Vertebrata”. Θα προηγηθούν ένα επτάιντσο και ένα δωδεκάιντσο από την Lurid Music, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται remix από τους Vox Low. Μέσα στην άνοιξη θα κυκλοφορήσουν ένα EP σε κασέτα στην Nutty Wombat Records.

https://www.facebook.com/therattlerproxy/?ref=ts&fref=ts

https://soundcloud.com/therattlerproxy

https://luridmusic.bandcamp.com/

The Hydra (ΚU, Jay Glass Dubs)

The Hydra ονομάζεται ένα από τα πολλά project του Δημήτρη Παπαδάτου γνωστό ως KU ή Jay Glass Dubs. Το εύρος του ήχου του καλύπτει ένα μεγάλο ηχητικό έδαφος από την techno, το grime και την kosmische ως τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και τη σειριακή σύνθεση. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του project είναι η παράθεση αυτοσχεδιαστικών μορφών και ιδεών και η αναδιαμόρφωση τους σε ένα ενορχηστρωμένο συνθετικό αποτέλεσμα. Δουλειά του έχει κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι: Nutty Wombat, Phinery, THRHNDRDSVNTNN, Hylé Tapes και RLRL, ενώ επερχόμενες κυκλοφορίες του έχουν προγραμματιστεί σε εταιρίες όπως η Infinite Waves και η Βοkeh Versions.

https://www.facebook.com/The-Hydra-493042324206280/?fref=ts

http://iamku.net

Pan Pan

O Pan Pan συνθέτει μουσική με synth, samplers, tape recorders ενώ παράλληλα σκιτσάρει εικόνες σε πραγματικό χρόνο.

https://www.facebook.com/panpanathens/?fref=ts

https://panpanathens.bandcamp.com

Χορηγοί επικοινωνίας

www.rise.gr , www.debop.gr, www.frapress.grwww.paranoiseradio.gr

Μεγάλος Χορηγός

Vodafone CU

Ρομάντσο

Σχόλια