TEDxUniversityofPiraeus |Ανακοίνωση Venue

Η ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus  με αφορμή το event με θεματική «SPECTRUM» που θα πραγματοποιήσει στις 14 Μαΐου 2016  είναι σε θέση να ανακοινώσει  οτι η διοργάνωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πλωτού Μουσείου ”Hellas Liberty’‘ στο λιμάνι του Πειραιά (πύλη Ε2).

TEDxUniversityofPiraeus

Το Hellas  Liberty  είναι ένα πλοίο με μεγάλη ιστορία, η οποία ξεκινά από τον Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι γεγονός ότι  σηματοδότησε την αναγέννηση της Ελληνικής Ναυτιλίας στη σύγχρονη  Ελλάδα και κατά την άφιξη του έδωσε νέα πνοή στο λιμάνι του Πειραιά. Σημειώνεται, ότι το “HELLAS LIBERTΥ” (πρώην “SS Arthur M Huddel”)  που κατασκευάστηκε το 1943 από τις ΗΠΑ για τις ανάγκες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, βρέθηκε εγκαταλειμμένο και λεηλατημένο. Με συνεννόηση των ΗΠΑ, του Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων  εφοπλιστών παραχωρήθηκε και ρυμουλκήθηκε από τις ΗΠΑ στον Πειραιά το 2008, όπου μετά από αρκετές επισκευές και κατάλληλη προσοχή πήρε τη σημερινή του τελική μορφή.

Θα χαρούμε να σας έχουμε on-board μαζί μας σε αυτή την φοβερή και αξέχαστη εμπειρία στην ιστορία του TEDx και να ανακαλύψετε με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο το «SPECTRUM» ιδεών που μας περιβάλλει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

http://tedxuniversityofpiraeus.com/

Σχόλια