Μυστήριες συνθήκες περιβάλλουν το θάνατο αυτών των διάσημων του Hollywood…

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, οι θάνατοι των διάσημων στο Hollywood δεν είναι και οι πιο φυσιολογικοί ή… απλοί. Και σίγουρα δεν είναι σύμπτωση ότι αριθμούν περισσότερους από 30 που υποπίπτουν σε αυτό το είδος. Οικογενειακές κατάρες, αυτοκτονίες, δολοφονίες και πολλοί ακόμα περίεργοι και ανεξήγητοι θάνατοι στο Hollywood..

1. Brittany Murphy

brittany_murphy_swimsuit_NvuGpAf.sized

O ξαφνικός θάνατος της Brittany Murphy ήταν ανέκαθεν μυστήριος, ειδικά όταν ακουλουθήθηκε από το θάνατο του συζύγου της μερικούς μήνες αργότερα, προφανώς από τον ίδιο λόγο. Τώρα ο πατέρας της επιθυμεί να γίνει έρευνα στο θάνατο της Murphy, καθώς πιστεύει ότι δηλητηριάστηκε.

2. Kurt Cobain

kurt-cobain

Ο θάνατος του Kurt Cobain προσδιορίστηκε ως αυτοκτονία, αλλά πολλοί λένε ότι υπήρχε μεγάλη δόση ηρωίνης στον οργανισμό του εκείνη την ώρα για να μπει στη διαδικασία να αυτοπυροβοληθεί. Επιπλέον, δεν υπήρχαν εμφανή αποτυπώματα στο όπλο, ούτε αίμα κοντά στο κεφάλι του τραγουδιστή. Πολλά επίσης έχουν ειπωθεί για το «πλαστό» γράμμα που άφησε μετά την αυτοκτονία του.

Montage of Heck, το νέο ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain

3. Notorious B.I.G.

notorious-big-copy

Ο Notorious BIG πυροβολήθηκε τέσσερις φορές το 1997, και η υπόθεσή του δεν έχει λυθεί ακόμα. Πολλοί πιστεύουν ότι οι πυροβολισμοί ήταν εκδίκηση για το θάνατο του αντιπάλου του, Tupac Shakur, το προηγούμενο έτος.

4. Tupac Shakur

holographic-tupac-may-be-coming-to-a-concert-near-you-93d59c62af

Ο εν κινήσει πυροβολισμός που προκάλεσε το θάνατο του Tupac Shakur’s το 1996, επίσης δεν έχει λυθεί ποτέ, παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι είχε άμεση σχέση με την αντιπαλότητα της ραπ East Coast-West Coast.

5. Bruce Lee

bruce-lee-2

Η αναφορά του ιατροδικαστή του Μπρους Λι αναγράφει ότι πέθανε «από ατύχημα». Πιο συγκεκριμένα, από μια αλλεργική αντίδραση σε ένα παυσίπονο, το Equagesic – συνδυασμό ασπιρίνης και μυοχαλαρωτικού. Ο Λι αναφέρεται ότι αποφάσισε να κοιμηθεί, αλλά δεν ξύπνησε ποτέ.

Μερικοί πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε ή ότι ακόμα ήταν καταραμένος. Κι αυτό συνδυάζεται εύκολα με το θάνατο του γιου του, Μπράντον Λι, που σκοτώθηκε σε «ατύχημα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Το κοράκι».

Η κατάρα από “Το κοράκι” του Πόε… σκοτώνει!

6. David Carradine

gal-carradine-5-jpg

Ο γνωστός  από το Kill Bill ηθοποιός David Carradine βρέθηκε γυμνός, κρεμασμένος από ένα σκοινί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και, παρόλο που ήταν ύποπτος για αυτοκτονία στην αρχή, αυτή η πιθανότητα απορρίφθηκε. Πολλοί πιστεύουν πλέον ότι πνίγηκε καταλάθος από αυτοερωτική ασφυξία.

20 τρόποι να πεθάνεις (και εκτός από καρχαρία)

7. Marilyn Monroe

landscape-54bc0d769a7b7-hbz-marilyn-monroe-01-xl

Ο θάνατος της Marilyn Monroe επίσης θεωρείται πιθανή αυτοκτονία από υπερβολική δόση, αλλά πολλοί υποθέτουν ότι δε θα μπορούσε να έχει καταπιεί τα φάρμακα καθώς δεν υπήρχε απόδειξη ότι ήταν στο στομάχι της.

Πιστεύεται ότι η Monroe δολοφονήθηκε, πιθανόν για να επιβεβαιωθεί ότι δε θα μιλούσε για τις σχέσεις που είχε συνάψει και με τον John F. Kennedy και με τον αδερφό του Robert (Bobby).

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ του Hollywood, Fred Otash, η Marilyn Monroe τσακωνόταν με τους Κένεντυ επειδή την εκμεταλλεύονταν ως «ένα κομμάτι κρέας». Εκείνη φώναζε και οι άλλοι προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Στην κρεβατοκάμαρά της ο Bobby πήρε ένα μαξιλάρι και κάλυψε με αυτό το πρόσωπό της για να εμποδίσει τους γείτονες να ακούσουν όσα φώναζε. Εν τέλει, εκείνη ησύχασε και αυτός προσπαθούσε να βρει γρήγορα τρόπο για να φύγει από εκεί.

8. Jeff Buckley

buckley-jeff-4fe185b890a5c

Ο Jeff Buckley πέθανε στα 31 του χρόνια, ενώ κολυμπούσε σ’ ένα ποτάμι στο Memphis. Οι αναφορές ισχυρίζονται ότι συνήθιζε να κολυμπά σ’ εκείνο το ποτάμι. Επίσης, ήταν πλήρως ντυμένος και εμφανώς χαρούμενος όσο έμπαινε. Κολύμπησε για αρκετή ώρα και μετά εμφανίζονταν πλοία. Προσπέρασε το ένα, αλλά το δεύτερο που ήταν και μεγαλύτερο δημιούργησε τέτοια κύματα και ρεύματα που εξαφάνισαν το σώμα του τραγουδιστή. Το πτώμα του βρέθηκε μετά από εβδομάδες στο Μισισίπι.

Ωστόσο, πολλοί λένε ότι ήταν προσχεδιασμένη αυτοκτονία.

9. Andy Kaufman131114104016-01-andy-kaufman-restricted-horizontal-large-gallery

Ο Αμερικανός κωμικός, Andy Kaufman πέθανε από καρκίνο το 1984. Πολλοί όμως πίστευαν ότι στην πραγματικότητα σκηνοθέτησε το θάνατό του.

10. Jimi HendrixHollywood

Ήταν ο θάνατος του Jimi Hendrix δολοφονία ή δυστύχημα το 1970; Η αναφορά της αυτοψίας αποκάλυψε ότι ο Jimi πνίγηκε μέχρι θανάτου από το δικό του εμετό υπό επήρεια. Αποκάλυψε επίσης ότι οι πνεύμονες και το στομάχι του ήταν γεμάτα κρασί και βαρβιτουρικό (ναρκωτικό).

Λέγεται ότι ο manager του Jimi Hendrix εκείνη την εποχή, Mike Jeffrey, είχε ασφαλίσει τον τραγουδιστή με 2 εκατομμύρια, οπότε «άξιζε περισσότερα νεκρός, παρά ζωντανός». Πιστεύεται ότι ο Jeffrey εξανάγκασε τον Jimi να πιει κόκκινο κρασί με υπνωτικά χάπια μέχρι να πεθάνει. Μάλιστα, ο Jeffrey ο ίδιος ομολόγησε, λίγο πριν πεθάνει σε πτώση αεροπλάνου.

Οι γιατροί πιστεύουν πραγματικά ότι τον έπνιξε το κρασί, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό του ήταν απλά απίθανη!

Η Monika Dannemann, κοπέλα του Jimi Hendrix, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας την ίδια ημέρα.

Πηγή

Σχόλια