Έκθεση & workshops

Το άλλο εγώ μου, το υπόλοιπο μισό μου.

Η αφήγηση της αναζήτησης του υπόλοιπου μισού μας, έχει γίνει μέχρι σήμερα με πολλές μορφές. Κάθε φορά μοναδικά.

Η αυτάρεσκη αναζήτηση και η αποδοχή των εαυτών μας είναι το θέμα της έκθεσης που θα τρέξει από 13/02 έως 21/02 στο νέο spot  της πλατείας Αβησσυνίας,  Λουκούμι #10.

Η έκθεση  «Ευτυχισμένο Εγώ»  είναι η πρώτη από μια σειρά εκθέσεων με θέματα που θα αγκαλιάσουν την θετική ενέργεια της πόλης με διάρκεια μέχρι και τον Ιούνιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Που

Στο νέο χώρο του Λουκούμι Bar, με όνομα Λουκούμι #10 (ακριβώς απέναντι από το γνωστό Λουκούμι, πλατεία Αβησσυνίας 10) .

Tηλ.2103234814

www.loukoumibar.gr

Πότε

Από Σάββατο 13/02 έως και Κυριακή 21/02,από 19:00 έως 23:30.

Θα βρείτε
 • Κολάζ, κόμικ, καμβά και φωτογραφικά στιγμιότυπα!

Από τις 13/02 έως 21/02 και ώρες λειτουργίας 19:00 – 23:00 κάθε μέρα.

Χώρος: «Δέντρο» (1ος όροφος, Λουκούμι #10)

 • Εργαστήρια! «Γυναικεία Σεξουαλική Επιθυμία», Σάββατο 20/02, ώρες 12:00 – 16:00 «Γαμιέμαι και είμαι εξαιρετικός άνθρωπος!», Σάββατο 20/02, ώρες 17:00 – 21:00.

Ένα βιωματικό εργαστήρι για το σεξ και τη διείσδυση ως επιθυμία και ντροπή.

Συντονιστής: Λύο Καλοβυρνάς

Χώρος: «Δέντρο» (1ος όροφος, Λουκούμι #10)

Λόγω περιορισμένων θέσεων στα εργαστήρια, παρακαλώ επικοινωνήστε για κράτηση στο τηλ. 6983004337 και το marizamazi@gmail.com – Συμμετοχή 20 ευρώ/άτομο.

 • Speed Dating! Θα διοργανωθεί για τους τολμηρούς, την Κυριακή 21/02 και ώρα 21:30.  Χώρος: υπόγειο LAB (Loukoumi Arts Basement)
 • Πάρτι! Επειδή μας αρέσουν πολύ, έχουμε 2! Το πάρτι της έναρξης, που θα γίνει 13/02 στις 23:00 με την Dj Roses, και το πάρτι του κλεισίματος της έκθεσης για να αποχαιρετήσουμε τον κύκλο αυτόν την Κυριακή 21/02 στις 21:  Χώρος: υπόγειο LAB (Loukoumi Arts Basement)
FYI

Το Λουκούμι #10 αποτελείται από 4 επίπεδα.

-το υπόγειο LAB (Loukoumi Arts Basement)

-τo βιολογικό παντοπωλείο η Ρίζα στο ισόγειο

-το χώρο ανεξάρτητων τεχνών Δέντρο στον 1ο όροφο

-τον Κήπο στην ταράτσα

Αφίσα Happy me

Θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες
Δημήτρης Αγγελόπουλος
 • Αθηναίος, γεννημένος το ’94. Είναι φοιτητής στο VELLIOS SCHOOL OF ARTS στο τμήμα MIXED MEDIA FINE ARTS. Έχει κάνει μαθήματα γλυπτικής και έχει συμμετάσχει σε έκθεση ζωγραφικής το ’15 στο VELLIOS SCHOOL OF ARTS.
Ιωάννα Βασιάκου
 • Αθηναία που ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα. Τελειόφοιτη στο τμήμα Πλαστικών και Επιστημών της τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ασχολείται κυρίως με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία και το Installation. Τα έργα της μιλάει για τον σύγχρονο άνθρωπο, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.
Θεοδώρα Μιχελοπούλου
 • Αθηναία και φοιτήτρια στο τμήμα Πλαστικών και Επιστημών της τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ασχολείται με τη ζωγραφική, το digital video και το Installation. Έχει συμμετάσχει σε μια πληθώρα εκθέσεων από το ’14 μέχρι σήμερα.
Γιώργος Καψαλάκης
 • Γεννήθηκε στην Αθήνα το ’94. Έχει ασχοληθεί με το 3D Animation, με τον κινηματογράφο και με τη ζωγραφική. Συμμετέχει σε εκθέσεις από το ’10, και το ’13 βραβεύτηκε με έπαινο για τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου.
Πρόδρομος Εμμανουηλίδης
 • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκιδική. Ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με την φωτογραφία και είναι αυτοδίδακτος. Τράβηξε το πρώτο του φιλμ σε ηλικία των δώδεκα ετών και συνεχίζει ακόμα και σήμερα με την αναλογική φωτογραφία. Ειδικεύεται στο γυμνό, στα αυτοπορτραίτα και στις διπλοεκθέσεις.
Ιωάννης Αλεξιάδης
 • Σπούδασε Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, σχολή που την άφησε για να εντρυφήσει στις Τέχνες. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στο εξωτερικό, δουλεύοντας παράλληλα ως curator/ assistant art director. Μιλάει μέσω των έργων του κυρίως για αντιθέσεις και νοσταλγία. Δεν τον απασχολεί το μέσο της Τέχνης, αλλά το θέμα.
Γιάννης Ζιάκας ή αλλιώς Ζανζακ
 • Αθηναίος και γεννημένος το ’65. Είναι τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών. Εργάζεται εδώ και 15 χρόνια στην δική του εταιρεία «Hartomania» με βιομηχανικό σχεδιασμό και παραγωγή σε έπιπλα από χαρτόνι. Τα τελευταία χρόνια φτιάχνει και μοντέλα σαν γλύπτης.
Αγγελική Σαλαμαλίκη
 • Η Αγγελική κατάγεται από την Πάτρα και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα σε εκδοτικό οίκο ως εικονογράφος. Έχει σπουδάσει κινούμενο σχέδιο στη Μεγάλη Βρετανία, και έχει δουλέψει ως storyboard artist σε διαφημιστικές εταιρίες, ταινίες, κτλ. Είναι η δημιουργός του αγγλόφωνου webcomic “Monsieur Charlatan” που είναι σε εξέλιξη και πρόκεται να εκδοθεί μέσα στο 2016.
Υπεύθυνοι έργου

Ιωάννης Αλεξιάδης και Μαρία Μάζη

Ο Ιωάννης Αλεξιάδης σπούδασε Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, σχολή που την άφησε για να εντρυφήσει στις Τέχνες. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στο εξωτερικό, δουλεύοντας παράλληλα ως curator/ assistant art director. Μιλάει μέσω των έργων του κυρίως για αντιθέσεις και νοσταλγία. Δεν τον απασχολεί το μέσο της Τέχνης, αλλά το θέμα.

Η Μαρία Μάζη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Μιας που δεν μπορεί να κάνει ένα μόνο πράγμα τη φορά, είναι Κοινωνιολόγος, αρθρογράφος και project manager.

Media support

Ath Check Point

Antivirus Magazine

Θετική Φωνή

DIDEE magazine

Media Neoperativa

Σχόλια