Ο Όμιλος NETWORK θέλοντας να στηρίξει και να βοηθήσει τους υποψήφιους σπουδαστές για τις σπουδές τους και την εργασία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, διοργανώνει το δωρεάν σεμινάριο με ενημερωτικό χαρακτήρα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολλανδία, Ευρώπη και Βρετανία για όλες τις ειδικότητες. Στο σεμινάριο θα συζητηθούν κρίσιμα θέματα σε σχέση με τα μεταπτυχιακά σε Ολλανδία, Ευρώπη και Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, η θεματολογία του σεμιναρίου θα επεκταθεί στα εξής ερωτήματα που μπορεί να έχει ένας υποψήφιος σπουδαστής για τις μεταπτυχιακές σπουδές του:

• Ποιες είναι οι απαιτήσεις εισαγωγής στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών Ολλανδίας, Βρετανίας και Ευρώπης και πως θα γίνει η σωστή επιλογή.

• Τι προετοιμασία χρειάζεται να κάνει κάποιος ενδιαφερόμενος για μεταπτυχιακές σπουδές και ποιες οι διαφορές ανάμεσα στα εξειδικευμένα τεστ TOEFL – IELTS και GMAT – GRE.

• Ποιες οι διορίες των αιτήσεων της κάθε χώρας, ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις και ποιες οι ιδιαιτερότητες αιτήσεων της κάθε χώρας.

• Ποια είναι τα κόστη των μεταπτυχιακών σπουδών, πώς είναι η ζωή σε Ολλανδία, Βρετανία και Ευρώπη και όλα όσα χρειάζεται να μάθει κανείς για τις δυνατότητες στέγασης.

• Ποια τα βήματα που ακολουθούν οι υποψήφιοι για τη δικτύωσή τους με φορείς εντός και εκτός Πανεπιστημίων (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις μεταπτυχιακές σπουδές) και για τη δημιουργία της προσωπικής τους επαγγελματικής εικόνας με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο υποψήφιος σπουδαστής θα είναι σε θέση να:
• Μπορεί να αξιολογήσει έχοντας μια ολοκληρωμένη άποψη κι έτσι να επιλέξει το καλύτερο για αυτόν Πανεπιστήμιο και πρόγραμμα Master και MBA.
Οργανώσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την εισαγωγή του σε μεταπτυχιακά σε Ολλανδία, Βρετανία και Ευρώπη.
Ανταποκριθεί εγκαίρως στις σωστές ημερομηνίες για τις αιτήσεις, ώστε να διασφαλίσει την εισαγωγή του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του.
• Γνωρίζει πως πρέπει να ενεργήσει για τη δημιουργία του προσωπικού του επαγγελματικού προφίλ με σκοπό την εισαγωγή του στην αγορά εργασίας.

Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί ο οδηγός:

NETWORK Postgraduate Development


 

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Αθήνα – Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: 18:00

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί και στην Θεσσαλονίκη
Χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου: Θεσσαλονίκη – Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.)

Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: 13:00

Ομιλητής του Σεμιναρίου : Πάνος Πολυχρονιάδης

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για εγγραφή στο σεμινάριο επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:

http://www.eventbrite.com/e/20693745550?aff=fbevents

Σχόλια