Άνοιξε το e-shop του Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. !

To e–shop του Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. άνοιξε και θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Την πρώτη του δοκιμαστική λειτουργία διανύει το e-shop της ΒΙΟ.ΜΕ. Σε αυτή την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας θα είναι διαθέσιμα για παραγγελίες και αρκετά από τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα στο «Παζαράκι».

viome_0

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σωματείου Εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής, οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής αγωνίζονται για να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του κεφαλαίου στα χέρια των εργαζομένων!

Απλήρωτοι από το Μάιο του 2011 και σε επίσχεση εργασίας με μεγάλα προβλήματα επιβίωσης αγωνίζονται να κρατήσουν μια πολύ δυναμική επιχείρηση παραγωγής δομικών υλικών ζωντανή και τους εργαζόμενους με αξιοπρέπεια και με ανορθωμένο το ανάστημα απέναντι στη λαίλαπα του ξένου και του ντόπιου κεφαλαίου!
Αγωνίζονται να κάνουν πράξη ότι οι εργαζόμενοι μπορούμε χωρίς τα αφεντικά! Αγωνίζονται να αποδείξουν πως αν δε μπορούν αυτοί, εμείς μπορούμε χωρίς αυτούς και θα το καταφέρουμε!
img31837_1d946ff054ea7f2dbbb8f3524e4aead7_0
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σωματείου Εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής παρέχει σαπούνια, καθαριστικά γενικής χρήσης, καθαριστικά για πλυντήρια ρούχων και διάφορα άλλα, όπως υγρά πιάτων, καθαριστικά τζαμιών κλπ σε πολύ χαμηλές τιμές.
Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστη παραγγελία 4 ευρώ. Το κόστος μεταφορικών ποικίλλει ανάλογα με τον προορισμό, το βάρος και τον τρόπο παραλαβής.
afisa-gia-site
“Αλληλέγγυα προϊόντα” μπορείτε να βρείτε σε πολλές γωνιές της Ελλάδας και σίγουρα έχετε μία κοντά σας!

Σχόλια