Θέλεις να σπουδάσεις σε Ελλάδα ή εξωτερικό και πρόκειται να δώσεις το IELTS; Τώρα το British Council σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις το IELTS αλλά και να κερδίσεις βραβείο αξίας 10.000 λιρών, με το Βραβείο IELTS 2016!

Εάν θέλεις αναπτύξεις την καριέρα σου και να προσφέρεις στην κοινωνία με τις σπουδές σου, και επιθυμείς να σπουδάσεις σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε οργανισμό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Ελλάδα ή εξωτερικό,  σε κολέγιο ή άλλον φορέα μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, ο οποίος αποδέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής το Βραβείο IELTS 2016 είναι εδώ για να σε στηρίξει.

Ανάλογα με το ύψος των διδάκτρων φοίτησης το βραβείο είναι αξίας έως 10.000 λιρών Αγγλίας, και θα δοθεί για να καλύψει τα δίδακτρα του ακαδημαϊκού προγράμματος που έχει διαλέξει ο σπουδαστής. Το βραβείο είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 και καταβάλλεται κατευθείαν στον εκπαιδευτικό οργανισμό.

Ο νικητής έπειτα θα δικτυωθεί μέσα στην κοινότητα IELTS και θα μοιραστεί την εμπειρία του με άλλους υποψηφίους IELTS.

Διαβάστε την εμπειρία της πρώτης νικήτριας του Βραβείου IELTS.

Όροι Συμμετοχής:

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να:

  • είναι από 18 ετών κι άνω στις 29 Ιουλίου 2016
  • έχουν δώσει το IELTS σε εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και να έχουν λάβει μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016.
  • προσκομίσουν μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF) με ελάχιστο συνολικό σκορ 6,5 και τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα της εξέτασης
  • έχουν προγραμματίσει την εγγραφή τους σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών πλήρους φοίτησης σε Πανεπιστήμιο ή άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον φορέα μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 που ξεκινάει από τον Αύγουστο 2016 και έπειτα, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής (ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης)
  • είναι σε θέση να προσκομίσουν την επιστολή αποδοχής από το αντίστοιχο εκπαιδευτικό οργανισμό έως τις 15 Ιουλίου 2016.

Ελέγξτε την επίσημη λίστα αναγνώρισης του IELTS για να βρείτε τον εκπαιδευτικό φορέα της επιλογής σας που αναγνωρίζει το IELTS.

  • Περίοδος αιτήσεων: 1 Δεκεμβρίου 2015–5 Ιουνίου 2016
  • Προεπιλογή: 6–12 Ιουνίου 2016
  • Παρουσίαση και συνέντευξη προεπιλεγμένων υποψηφίων: 15–24 Ιουνίου 2016
  • Επιστολή αποδοχής από το εκπαιδευτικό οργανισμό φοίτησης: έως 15 Ιουλίου 2016 το αργότερο
  • Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: έως 29 Ιουλίου 2016 το αργότερο

 

Αν θέλετε να σπουδάσετε στην Ελλάδα το ακαδημαϊκό έτος 2016/17, παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και προγράμματα που αποδέχονται το IELTS:

Ιδρύματα και προγράμματα ανώτατης εκπαίδευσης

Πρόγραμμα/Ίδρυμα Ιστοσελίδα
Π.Μ.Σ. στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.postgraduate-accfin.aueb.gr 
Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Υπηρεσιών
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.msmfull.aueb.gr
Π.Μ.Σ. Στατιστικής
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.masterst.aueb.gr
MBA Full Time
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.mba.aueb.gr
MBA International
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
www.imba.aueb.gr

Κολέγια και οργανισμοί μεταλυκειακής εκπαίδευσης/επαγγελματικής κατάρτισης και προγράμματα

Ίδρυμα Ιστοσελίδα
IST College
Independent Studies of Science and Technology
www.ist.edu.gr
New York College www.nyc.gr

Βήματα

  1. Δώστε την εξέταση ΙELTS σε εξεταστικό κέντρο του British Council στην Ελλάδα και λάβετε μια έγκυρη βαθμολογία IELTS Test Report Form (TRF), με ημερομηνία μεταξύ 1 Δεκεμβρίου 2015 και 5 Ιουνίου 2016.
  2. Συμπληρώστε και προσκομίστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης έως τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) της 5ης Ιουνίου 2016.

Πώς επιλέγεται ο νικητής

  • Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση τα κριτήρια επιλογής του Βραβείου IELTS 2016 και αξιολογούνται από επιτροπή εκπροσώπων του British Council/τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι θα προεπιλεχθούν στην Ελλάδα με βάση τις αιτήσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής δήλωσης που έκαναν στο αντίστοιχο τμήμα της αίτησης.
  • Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρέχουν αποδείξεις που υποστηρίζουν την αίτησή τους, όπως αντίγραφο του IELTS Test Report Form (TRF) και αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  • Οι υποψήφιοι θα κληθούν στα γραφεία του British Council στην Ελλάδα προκειμένου να αξιολογηθούν από επιτροπή εκπροσώπων του British Council/τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι προεπιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να κάνουν παρουσίαση και θα περάσουν από συνέντευξη για την τελική επιλογή.

Κάντε την αίτησή σας τώρα!

Για να υποβάλλετε αίτηση για το IELTS Award 2016 για υποψηφίους στην Ελλάδα, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής έως τις 5 Ιουνίου 2016.

Σχόλια