Heretic presents

THE KIDS ARE ALRIGHT vol.4

EAST meets WEST

 

WEST Stage

MORGAN HAMMER

MATT WALSH

FELIZOL (live)

 

EAST Stage

RED AXES

JON KOPF

ANATOLIAN WEAPONS

KASSETA REC

 

Warm up & closing

BAD SPENCER

DREAMER

BLUE LAGOON

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ

 The Kids are back!

Το THE KIDS ARE ALRIGHT επιστρέφει με τέταρτο επεισόδιο, ένα εντυπωσιακό line-up καλλιτεχνών σε επιμέλεια Yes It Does!! Sure It Does!! και Κορμοράνου και ένα άκρως ενδιαφέρον EAST meets WEST concept!

Μετά τους Erol Alkan, Shit Robot, Busy P, Breakbot, Σtella, NTEIBINT, Echovolt Records, Needless και πολλούς άλλους, το THE KIDS ARE ALRIGHT κάνει ξανά την εμφάνισή του, στις αρχές του νέου έτους.

Το WEST stage, στον κεντρικό χώρο του κτηρίου, φιλοξενεί τον Άγγλο Matt Walsh και τη Γαλλίδα Morgan Hammer, σε ένα big room techno/house/disco set, ενώ η βραδιά ξεκινά με το live του Felizol.

Στο υπόγειο στήνεται το EAST stage, με μυστηριώδης και ανατολίτικους ήχους από τους Ισραηλινούς Red Axes, τον Jon Kopf από την Κωνσταντινούπολη, το καινούριο project του Fantastikoi Hxoi στην Lurid Music, Anatolian Weapons, και τον Kasseta Rec.

::WEST (main stage)::

MORGAN HAMMER

MORGAN HAMMER

Ανερχόμενη Γαλλίδα DJ και electro/acid-house/techno/punk-funk παραγωγός με κυκλοφορίες στις Optimo Trax, Relish και Clouded Vision (του Matt Walsh), η Morgan Hammer είναι αυτή που αναμένεται να βάλει φωτιά στην κεντρική σκηνή, λίγο μετά τις 03:00.

Τακτική συνεργάτιδα των Zombies in Miami (της Kompakt) και των She Made Monster, μόλις κυκλοφόρησε το single “Arrogant Bastard / Killer Nighter”. Συγχρόνως, περιοδεύει εντατικά σε όλο τον κόσμο εντοπίζοντας τις επιρροές του ήχου της σε παραγωγούς όπως ο Andrew Weatherall, ενώ περιγράφει τα DJ set της ως πολυσυλλεκτικά και περιπετειώδη.

https://www.facebook.com/morganhammermusic/timeline

http://soundcloud.com/morgan-hammer

MATT WALSH

MATT WALSH

Ο Matt Walsh έχει υπάρξει στο παρελθόν επίτιμος προσκεκλημένος του Yes it does!! Sure it does!! στο Ρομάντσο, εντυπωσιάζοντας με το πολυεπίπεδο techno set του.

Ξεκινώντας την ενασχόλησή του με την μουσική παραγωγή στα τέλη των 90’s, γρήγορα έδωσε το προσωπικό του στίγμα, αναμιγνύοντας αργόσυρτους disco ρυθμούς με σύγχρονη house και καταλήγοντας ως ένας από τους resident του BuggedOut! στο Λονδίνο.

Έχει κυκλοφορήσει δουλειά του σε εταιρείες όπως η Turbo του Tiga και η Kill the DJ, ενώ το 2009 σύστησε τη δικιά του δισκογραφική Clouded Vision, εισάγοντας στο χώρο νέα ενδιαφέροντα ονόματα όπως οι Dimitri Veimar, Eskimo Twins, Remote και Morgan Hammer.

https://www.facebook.com/mattwalshcv/?fref=ts

http://www.cloudedvisionrecordings.com/

FELIZOL (live)

FELIZOL

Ο Γιάννης Βεσλεμές είναι σκηνοθέτης (με πρόσφατο δείγμα δουλειάς του την μεγάλου μήκους ταινία «Νορβηγία»), συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής (Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά, Νορβηγία, Τετάρτη 04.45 και πολλές άλλες) και τακτικός συνεργάτης του The Boy. Ως Felizol, έχει κυκλοφορήσει single και album για δισκογραφικές εταιρείες όπως οι Inner Ear, Puzzlemusik, six d.o.g.s. records αλλά και την σκωτσέζικη Optimo Music. Στο The Kids are Alright vol.4 πρόκειται να ανοίξει τη βραδιά με μία από τις περίφημες live εμφανίσεις του.

https://www.youtube.com/watch?v=ucU9kkP2afU

:: EAST (basement) ::

RED AXES

RED AXES

Red Axes είναι το DJ project των Dori Sadnovik και Niv Arzi από το Τελ Αβίβ.

Και οι δύο πρώην μέλη του τοπικού post punk συγκροτήματος Red Cotton, με έντονες επιρροές από new wave/ punk ακούσματα και φιλοσοφία, μετρούν πολλές και συναρπαστικές κυκλοφορίες σε εταιρείες όπως οι I’m a Cliché του Cosmo Vitelli, Hivern Discs, Crosstown Rebels και Multi Culti (μεταξύ των οποίων και ο πρώτος ολοκληρωμένος προσωπικός τους δίσκος με τίτλο “Ballad of the Ice») και αμέτρητα remixes. Έχουν τελειοποιήσει τον δικό τους χαρακτηριστικό ήχο με στοιχεία από disco, techno, new wave και ethnic ρυθμούς και μελωδίες, καθιστώντας τους ολοένα και πιο περιζήτητους στα πιο σημαντικά διεθνή πάρτι και φεστιβάλ της εποχής.

https://www.facebook.com/redaxesmusic/info/

http://www.residentadvisor.net/dj/redaxes

JON KOPF

JON KOPF

Γεννημένος στο Παρίσι αλλά μόνιμος κάτοικος Κωνσταντινούπολης, ο Jon Kopf είναι φίλος του Yes It Does!! Sure It Does!! και αφοσιωμένος DJ. Από τα πρώτα του home-made hip hop mixtapes μέχρι τα πολυσυλλεκτικά DJ set του στο θρυλικό Arm&Sexy του Βερολίνου, αναζητά μονίμως καινούριους ήχους, συνδυάζοντας afrobeat, τούρκικη ψυχεδέλεια, σκοτεινή disco και techno στοιχεία, μια αναζήτηση που τον έχει οδηγήσει κατά καιρούς στο να μοιράζεται τα decks με μεγάλες επιρροές του όπως οι Ivan Smagghe, Chloe και Jennifer Cardini, μεταξύ άλλων.

https://www.facebook.com/Jon-Kopf-297847303598053/info/

https://soundcloud.com/jonkopf

ANATOLIAN WEAPONS

ANATOLIAN WEAPONS

Ο Άγγελος Μπαλτάς, ο άνθρωπος πίσω απ’ το όνομα Φανταστικοί Ήχοι, παράγει μουσική εδώ και μία δεκαετία, συνδυάζοντας τολμηρά την ψυχεδελική αντίληψη με στοιχεία πολλών και διαφόρων μουσικών ειδών.

Μέσω του νέου του alias, Dream Weapons, καταπιάνεται με το krautrock και τάσεις της χορευτικής μουσικής όπως το minimal wave και το acid, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνισή του ως Anatolian Weapons, ένα project με το οποίο μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single, “A strange light from the East”, στην αθηναϊκή Lurid Music (με remix από το ντουέτο των Khidja), που παίζεται ήδη από ανοιχτόμυαλους, περιπετειώδεις jockeys όπως οι Andrew Weatherall, Lena Willikens και Man Power.

https://www.facebook.com/Fantastikoi-Hxoi-73254843001/?fref=ts

https://www.facebook.com/dreamweapons/?fref=ts

https://www.youtube.com/watch?v=LsayLmUAPeE

KASSETA REC

KASSETA REC

Ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Kasseta Records στην Αθήνα, συνιδρυτής της Lurid music (με κυκλοφορίες των Rattler Proxy και Anatolian Weapons, αλλά και remixes από Timothy J. Fairplay, Jokers of the Scene, Antoni Maiovvi και Khidja) και της νεοσύστατης Isiguide. Παίζει τακτικά μαζί με εγχώριους και ξένους DJs, είτε σε δικά του events είτε ως guest, πάντα με επίκεντρο την αγάπη του για την μουσική!

https://www.facebook.com/Kasseta-Record-Shop-310482768971185/?fref=ts

https://www.facebook.com/luridmusic/?fref=ts

:: +++++++ ::

BAD SPENCER / DREAMER / BLUE LAGOON

Στο warm-up και στο κλείσιμο, τα decks θα αναλάβουν οι resident DJs του event, Bad Spencer και Dreamer από το Yes It Does!! Sure It Does!! και ο Blue Lagoon από τον Κορμοράνο, κρατώντας πιθανότατα κάποια back2back-έκπληξη με ορισμένους από τους guest, για το τέλος της βραδιάς.

https://www.facebook.com/yidsid/?fref=ts

http://www.kormoranos.gr/

Προπώληση Εισιτηρίων (από Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου): Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload και Seven Spots

Χορηγοί επικοινωνίας

ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr , www.didee.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr

Σχόλια