Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK, ο οποίος αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους νέους υποψήφιους σπουδαστές όσον αφορά τον τομέα των μεταπτυχιακών σπουδών τους, διοργανώνει στα πλαίσια του συνεδρίου Money Show ένα δωρεάν σεμινάριο με τίτλο «Σπουδές Master και MBA: Το κλειδί για την παγκόσμια Αγοράς Εργασίας».

Στο συνέδριο θα συζητηθούν και θα αναλυθούν ζητήματα που αφορούν και προβληματίζουν ιδιαίτερα τους νέους σχετικά με το μέλλον τους.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι ένας υποψήφιος σπουδαστής να εφοδιαστεί με τις κατάλληλες πληροφορίες ώστε να μπορέσει να αξιολογήσει ορθά και να επιλέξει το κατάλληλο για εκείνον μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που του αρμόζει, να οικειοποιηθεί με τις διαδικασίες εισαγωγής στα μεταπτυχιακά προγράμματα, να ενημερωθεί για τις ημερομηνίες που ξεκινούν και ολοκληρώνονται οι αιτήσεις εγγραφής και τέλος οι τρόποι δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου επαγγελματικού προφίλ.

Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν είναι:

  • Οι λόγοι κατά τους οποίους ένας τελειόφοιτος αξίζει να επενδύσει σε μία δεύτερη σχολή με σκοπό να αποκτήσει έναν μεταπτυχιακό τίτλο. Και σε δεύτερη φάση γιατί να αποφασίσει να το κάνει σε μία εποχή όπως είναι αυτή που διανύουμε, μία δύσκολη εποχή κρίσης.
  • Όλα όσα χρειάζεται κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται να γνωρίζει για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών όπως οι προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά.
  • Ποιοι παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι καθορίζουν την επιλογή κάποιου για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο θα επιλέξει να εγγραφεί.
  • Πώς μπορεί κάποιος υποψήφιος σπουδαστής να προετοιμαστεί επαρκώς για τις εξετάσεις των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.
  • Όλες οι διαφορές των εξειδικευμένων διαγωνισμάτων : TOEFL – IELTS και GMAT – GRE.
  • Μέχρι ποια χρονική περίοδο μπορεί ο ενδιαφερόμενος να ολοκληρώσει την αίτηση εισαγωγής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει ανάλογα με την χώρα στην οποία βρίσκεται το Πανεπιστήμιο.
  • Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες που πρέπει κάποιος να γνωρίζει στον τομέα των αιτήσεων ανάλογα με την χώρα.
  • Πόσο κοστίζουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα ανάλογα πάντα με τον τομέα και την χώρα.
  • Όλα όσα χρειάζεται κάποιος υποψήφιος σπουδαστής να γνωρίζει για την δυνατότητα στέγασης.
  • Το πόσο σημαντικό είναι ένας σπουδαστής να δικτυωθεί με φορείς στο χώρο του Πανεπιστημίου του οποίου θα φοιτά καθώς και έξω από αυτό, με απώτερο στόχο την δημιουργία μιας δυναμικής επαγγελματικής εικόνας, η οποία θα τον βοηθήσει να βγει στην αγορά εργασίας.
  • Ποιες είναι οι διαφορές του MASTER και του ΜΒΑ.

Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί ο οδηγός:

“NETWORK Postgraduate Development”

Info

Ημέρα διεξαγωγής σεμιναρίου είναι το  Σάββατο 09 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 13:00 – 14:30.

Χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι το Ξενοδοχείο ATHENS HILTON, στην οδό Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα.

Ομιλητής του Σεμιναρίου θα είναι ο Πάνος Πολυχρονιάδης, Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NETWORK.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο αλλά και για την εγγραφή σας σε αυτό επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο :

http://www.eventbrite.com/e/master-mba-t-registration-20070480347?aff=prepare

Σχόλια