Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλά τρελά να γίνονται από διάφορους ανθρώπους, σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αλλά αυτό, σίγουρα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Κάνοντας snowboard in New York City

Πρόκειται για το βίντεο του Casey Neistat (σε συνεργασία με 3 ακόμα συνεργάτες και φίλους), ενός Youtuber που ζει στη Νέα Υόρκη, ενός άνδρα με μεγάλη εκρηκτικότητα και ενέργεια που κατά καιρούς οργανώνει πολλά ενδιαφέρονται και επίσης «τρελά» πράγματα και γενικά προσπαθεί μέσα από το κανάλι του στο Youtube να περάσει έναν τρόπο ζωής λίγο πιο «ζωντανό».

Τι έκανε, λοιπόν, αυτή τη φορά; Εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη χιονοθύελλα που συνέβη πριν λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, για να μετατρέψει όλη την πόλη σε ένα τεράστιο χιονοδρομικό κέντρο, κάνοντας snowboard με τη βοήθεια του αυτοκινήτου του, παρόλο που οι αρχές είχαν κηρύξει πολλές πολιτείες σε έκτακτη ανάγκη. Επικίνδυνο; Ίσως. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει στη New York Times: «Όταν είσαι έξω στη Δύση, έχεις να αποφύγεις δέντρα και να πηδήξεις πάνω από βράχια, ενώ εδώ, έχεις να αποφύγεις τα άροτρα χιονιού, το χιόνι που έχει συσσωρευτεί στις άκρες των δρόμων και να πηδήξεις πάνω από τα σπορ αμάξια».

Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν «αμερικανιά» ή να κρίνουν αρνητικά αυτό που κατάφερε να κάνει, αλλά αν μάλλον το δούμε λίγο πιο σφαιρικά, μάλλον θα καταλάβουμε πως το να ξεπερνάς τα όρια μερικές φορές στη ζωή είναι απαραίτητο. Κατάφερε να προσφέρει χαρά και χαμόγελα σε όσους τον είδαν να κάνει snowboard εκείνη τη στιγμή καθώς και σε όσους είδαν το βίντεο μετά. Και αυτό είναι που πραγματικά αξίζει! Επίσης, το βίντεο είναι πολύ καλοδουλεμένο, τα πλάνα απίστευτα ωραία και το κομμάτι “New York, New York” του Frank Sinatra δένει υπέροχα με το όλο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται και κάποιος αστυνομικός, που το πρόσωπο του δεν φαίνεται και του λέει «Κάποιος παραπονέθηκε για εσάς, οπότε κάνουμε απλά πως σας μιλάμε»

Απολαύστε…

Σχόλια