Οι The Callas επιστρέφουν με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Half Kiss Half Pain” σε παραγωγή του Jim Sclavunos, για δεύτερη φορά μετά την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους στο προηγούμενο album τους, “Am I Vertical?”.HALF-KISS-HALF-PAIN-DIGITAL

Πολυρυθμικές μουσικές, post punk μπασογραμμές, κοφτές κιθάρες, no wave ξεσπάσματα, αμφιβολίες που αναβοσβήνουν ρυθμικά, αστικά psyche συμπλέγματα, αλλά και μελωδίες με μεσογειακό άρωμα συνθέτουν το πολύπλευρο μουσικό προφίλ του “Half Kiss Half Pain”.
10 κομμάτια με αναφορές και επιρροές που είναι εξίσου ποικίλες και παρανοϊκές, καθώς συνυπάρχουν στοιχεία από: τον Syd Barrett, τo “Night of The Hunter”, τον Mike Kelley και τους Sonic Youth, τα αυγά, τα μακαρόνια και τα hot dog, παραμύθια με φυτά που μιλάνε, τον ερωτισμό του Bataille και τον αισθησιασμό του Balthus, το Nouveau Roman και τον ανατολίτικο εξωτισμό.

Οι The Callas είναι οι Άρης Ιωνάς, Λάκης Ιωνάς, Χρυσάνθη Τσουκαλά και Μαριλένα Πετρίδου.

Το “Half Kiss Half Pain” κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και digital album από την Inner Ear και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα της Inner Ear, καθώς και στην σελίδα της στο Bandcamp.

Ακούστε το πρώτο single από το καινούριο album, “It’s Sunday I’m Bleeding”.

As multi-media artists and filmmakers, they approach music making from a very different perspective than the average musician and come up with some quite unexpected results. The sonic palette of the new album is diverse and exploratory, with songs that range in style from dreamy subversive pop to brutal post-punk skronk to deconstructed rebetiko.
2015, Jim Sclavunos

HEADER-1

Σχόλια