Το TEDxAUEB συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά και φέτος ξεκινά με ένα pre-event στις  16 Δεκεμβρίου στις 10:30 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου με θέμα τα «θραύσματα»/«fragments».

Ο πρώτος ομιλητής θα είναι ο κύριος Πάνος Τσακλόγλου, καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η έρευνά του επικεντρώνεται σε ζητήματα ανισότητας, φτώχειας και αναδιανεμητικού ρόλου του κράτους, πράγμα που τον καθιστά τον καταλληλότερο ομιλητή για να αναλύσει πώς η εικόνα μιας εύρωστης οικονομίας καταρρέει.

Έπεται η κυρία Αλεξάνδρα Ελευθερίου, Chief People Officer της Printec Group με MSc στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το University of Manchester Institute of Science and Technology, η οποία θα μας μιλήσει για τις ψυχολογικές επιπτώσεις που δημιουργεί η δύσκολη καθημερινότητα και για το πώς θα βγούμε αλώβητοι από τα προσωπικά μας θραύσματα.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη με την curator του TEDxAUEB 2015

Τελευταίος ομιλητής θα είναι ο κύριος Νίκος Μωραϊτάκης, CEO της Workable, για να μοιραστεί μαζί μας αυτό το επιτυχημένο ταξίδι, καθώς η start-up του κατάφερε να κερδίσει fundings τα οποία ανέρχονται στα 30 εκ. ευρώ.

To performance της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι Αthens Lindy Hop, η πρώτη Lindy Hop και Swing ομάδα χορού στην Ελλάδα.

Παρακινητικές ομιλίες, ένα εντυπωσιακό performance, διαγωνισμοί, καφές και αρκετό finger food, διαδραστικά παιχνίδια αλλά και μία μεγάλη ανακοίνωση σε περιμένουν αυτήν την Τετάρτη! Εσύ θα το χάσεις;

Δηλώσεις Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή δείτε περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο:

https://www.eventora.com/el/Events/tedxaueb-fragments-2

Σχόλια