H παράσταση «Ένα Τραγούδι για τον Άστεγο» από τον Ηλία Παλιουδάκη έρχεται στο Methodia Art Multispace στις 28 Δεκεμβρίου.

 

Μία δυνατή και συναισθηματικά φορτισμένη παράσταση «Ένα τραγούδι για τον άστεγο» στην καρδιά των γιορτών των Χριστουγέννων στο Methodia Art Multispace!

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του για φέτος τις πρωτοβουλίες της αναμόρφωσης ενός εγκαταλελειμμένου χώρου στο Βοτανικό για το χαμόγελο του παιδιού στα πλαίσια του 4ου hip hop festival , την περισυλλογή των ρούχων που έγιναν για τους άστεγους σε συνεργασία με την ομάδα του DanceBass Radio και γίνονται καθημερινά, η στενή συνεργασία με το σύλλογο «Δώρο Ζωής» για την χρηματοδότηση δράσεων αλλά και τη «ΓΕΦΥΡΑ», βάζει στόχο για την ιδιαίτερη συναυλία – δράση που θα είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους από τους ανθρώπους, με “ένα τραγούδι για τον άστεγο” στις 28 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν δρώμενα σε χώρους έξω από την ΜΕΘΟΔΙΑ για την οικογένεια, το παιδί και τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Παιδικές παραστάσεις και δρώμενα με ξυλοπόδαρους – street circus –  variete από τη Circus Dayz, Live Graffiti με ένα έργο που θα αποκαλυφθεί μετά το πέρας της συναυλίας.

Η κορύφωση της ημέρας θα έρθει με τη συναυλία που σαν στόχο της έχει την  ανάδειξη της προσπάθειας του ανθρώπου – καλλιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια να δώσει το μέγιστο των δυνάμεών του για όσους έχουν την ανάγκη για προσοχή και φροντίδα από όλους εμάς, «τους συνανθρώπους»!!

 

Είσοδος Παραστάσεων: 8 ευρώ
Ώρα έναρξης Παράστασης: 21.00

Καλλιτεχνική Επιμέλεια : Ηλίας Παλιουδάκης
Support Acts:  Συνένοχοι – Το Σπιρτόκουτο – Σκοτεινές Ακτές – Nick Frontman
Methodia Live Stage < Κωνσταντινουπόλεως & Αγ. Όρους – Βοτανικός

28 Δεκεμβρίου 2015

 

Τηλ Επικοινωνίας : 210-3458605

http://methodialivestage.gr

Σχόλια