Chickn
Kid Flicks

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ

 Με αφορμή τα τρίτα τους γενέθλια, οι Chickn γιορτάζουν ανήμερα των Χριστουγέννων στο Ρομάντσο, και καλούν του φίλους τους Kid Flicks, με σκοπό να μας μυήσουν στο #chickflickism.

Chickn

Chickn Kid Flicks

Οι Chickn σχηματίστηκαν τα Χριστούγεννα του 2012, στην Αθήνα, για ένα συγκεκριμένο λόγο που κανείς τους δεν μπορεί να θυμηθεί ακριβώς. Μετά από πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, κατέληξαν σε ένα ελαστικό σχήμα που συνεχώς μεταβάλλεται και στελεχώνεται από έναν ευρύ κύκλο μουσικών. Η μουσική τους είναι φτιαγμένη για να παίζεται live και μπορεί να χαρακτηριστεί επακριβώς από τον όρο Jetztzeit rock. Στα live των Chickn, μπορεί να συναντήσει κανείς από 2 έως 9 άτομα στη σκηνή. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 singles μόνοι τους και ένα μέσω της Sonic Playground records. Το πρώτο τους LP αναμένεται το 2016 από την Inner Ear records.

http://soundcloud.com/chickn-gr

http://chickn.bandcamp.com/

http://www.youtube.com/chickngreece              

Kid Flicks

Chickn Kid Flicks

Το μουσικό alias Kid Flicks που αρχικά δημιουργήθηκε από τον Νίκο Δερβίση, πλέον απαρτίζεται από ένα τετραμελές σχήμα, με την προσθήκη του Θέμου Ραγκούση (aka Μαντάμ Μάνθου), της Δανάης Πάλακα (ή Παλάκα) και του Χάρη Νείλα. Η τωρινή σύνθεση υφίσταται από το 2014, έχοντας εμπλουτίσει με καινούρια στοιχεία την ηχητική κατεύθυνση του project.

Το Μάιο του 2015, όλοι μαζί ολοκλήρωσαν τον δίσκο που ο Νίκος είχε ήδη αρχίσει να γράφει στο τέλος του 2013, και ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016. Ο ήχος του δίσκου μοιάζει με ηλεκτρονική/ηλεκτρική, κυκλοθυμική sunshine pop, φιλτραρισμένη μέσα από αναρίθμητα google searches και αντλεί στοιχεία και επιρροές από διάφορα είδη μουσικής.

http://kidflicks.gr/

https://www.facebook.com/kidflicks/

https://soundcloud.com/kidflicks

Μετακινηθείτε δωρεάν με το Musicpaper.gr και το Taxibeat. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Χορηγοί επικοινωνίας

ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr , www.didee.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr

Μεγάλος Χορηγός

Vodafone CU

Chickn Kid Flicks

Σχόλια