Τον Δεκέμβριο του 2015 θα διεξαχθεί ένα δωρεάν σεμινάριο με τίτλο Crisis Communication στο χώρο του ΑΚΤΟ.

Τι είναι το Crisis Communication ;

Crisis Communication είναι το σύνολο των ικανοτήτων μιας ομάδας ανθρώπων που εργάζονται σε με εταιρεία, συγκεκριμένα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων,  οι οποίες ικανότητες μπορούν να αξιοποιηθούν, έτσι ώστε σε περίπτωση που πληγεί η φήμη της εταιρείας από κάποιο απρόσμενο γεγονός, να μπορούν να την προστατεύσουν και να την υπερασπιστούν.

Το σεμινάριο Crisis Communication αποσκοπεί στην ανάδειξη τρόπων διαχείρισης μιας κρίσης και πως μέσω επεξεργασίας πληροφοριών, μπορεί αυτή να αντιμετωπιστεί. . Επιπλέον, στοχεύει στην κατάδειξη της επικοινωνίας ως απαραίτητο μέσο για να εξηγηθεί το τι προξένησε μια κρίση αλλά και πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα που προκλήθηκε στην εκάστοτε εταιρεία.

Το σεμινάριο Crisis Communication απευθύνεται σε φοιτητές και σε ανέργους.

Θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά, καθώς υπήρχε μεγάλη ζήτηση για τις πρώτες ημερομηνίες (24/10/2015 και 7/11/2015 ) και οι αιτήσεις συμπληρώθηκαν άμεσα.

Επομένως,  εάν κάποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το σεμινάριο Crisis Communication, μπορεί να κάνει αίτηση από νωρίς για να κλείσει την θέση του, παρόλο που δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία πραγματοποίησής του.

Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι το κεντρικό κτήριο του ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11Α, Αθήνα.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο : http://aktotraining.gr/free/

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

Υπεύθυνη:  Ελένη Κουτή

τηλέφωνο: 2105230130,

email: kouti.e@aktocollege.gr

Σχόλια