Πολύνεκρη τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι 13.11.2015. Τι ακολουθεί;

Τηλεοπτικά κανάλια, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που παροτρύνουν ανθρώπους να υψώσουν ως ” αλληλεγγύη” γαλλικές σημαίες, σύμβολα του Παρισιού και της Γαλλίας, φράσεις συμπαράστασης για τη Γαλλία κ. ο .κ.

Αλήθεια “αλληλεγγύη” και συμπαράσταση ως προς ποιον; Σε ποιον συμπαραστεκόμαστε υψώνοντας μια γαλλική σημαία; Δηλώνοντας πως “Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι”; Σε ποιον συμπαραστεκόμαστε τραγουδώντας εθνικούς ύμνους;

Συμπαραστεκόμαστε σε ανθρώπους ή υποστηρίζουμε τα κράτη;

Τι ακολούθησε μετά την τρομοκρατική ενέργεια της 11.09.2001 στη Νέα Υόρκη; Πόλεμος στο Αφγανιστάν.

Τι είχε τροφοδοτήσει ώστε να γίνει η τρομοκρατική ενέργεια των Δίδυμων Πύργων; Άλλος ένας πόλεμος οικονομικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή.

Τι θα ακολουθήσει μετά από μια τρομοκρατική ενέργεια; Ένας πόλεμος; Θα συμπαρασταθούμε και στα θύματα του πολέμου αργότερα τονώνοντας την εθνική και πάλι υπερηφάνεια του κράτους που υφίσταται τον πόλεμο, το οποίο με τη σειρά του θα δημιουργήσει φανατισμένους ανθρώπους που θα επιζητήσουν τρομοκρατικές ενέργειες.

Καπιταλισμός, Ιμπεριαλισμός, Εθνικισμός, Θρησκευτικός φανατισμός και η αλυσίδα πηγαίνει κάπως έτσι.

Υψώστε μια γαλλική σημαία, δημιουργήστε και ενισχύστε τους επόμενους εθνικούς λεβεντομ@λ@@κες που θα υποστηρίξουν τον πόλεμο σε κάποια αραβική χώρα.

Υψώστε μια αραβική σημαία, δημιουργήστε και ενισχύστε τους επόμενους θρησκευτικούς λεβεντομ@λ@@κες που θα υποστηρίξουν την επόμενη τρομοκρατική ενέργεια σε κάποια δυτική χώρα.

Υψώστε σημαίες και έτσι θα τρέφετε το φασισμό είτε αυτός είναι εθνικός, είτε είναι θρησκευτικός (έτσι και αλλιώς η πατρίδα των ανθρώπων της Μέσης Ανατολής είναι η θρησκεία), δημιουργήστε τους επόμενους νεκρούς, φτιάξτε νέες ψεύτικες εθνικές υπερηφάνειες, γίνετε γρανάζια του οικονομικού μηχανισμού για τον πλουτισμό των κρατών.

Ζήστε με την ψευδαίσθηση ότι συμπαραστέκεστε σε ανθρώπους υψώνοντας σύμβολα.

Έξαρση Τζιχαντισμού στις αραβικές χώρες, από εδώ και πέρα άνοδος της Λεπέν στη Γαλλία, Χρυσαυγιτισμός στην Ελλάδα..τίποτα παραπάνω από μία έννοια: Εθνοφανατισμός..  η καλύτερη απασχόληση των λαών για να ενισχύονται τα κράτη και οι χαρτογιακάδες..

Το τέλειο μέσο εξυπηρέτησης για ικανοποίηση οικονομικών συμφερόντων..

 

Τα έθνη είναι η καταστροφή των λαών..

Τα κράτη είναι οι τρομοκράτες..

Και οι άνθρωποι είναι οι απάνθρωποι..

 

 

Σχόλια