Caldera
Spacement
Amniac

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος Ελεύθερη

Oι Caldera, οι Spacement και οι Amniac, τρία συγκροτήματα με ιδιαίτερο ήχο και δυναμική σκηνική παρουσία, κουρδίζουν τις κιθάρες τους και έρχονται στο Ρομάντσο, για ένα live γεμάτο μουσικούς πειραματισμούς, ατμόσφαιρα και έντονες αντιθέσεις.

 

Caldera

Ρομάντσο

Οι Caldera σχηματιστήκαν στην Αθήνα το 2013, αρχικά ως ντουέτο. Ως τρίο πλέον, βαδίζουν στα μονοπάτια της instrumental post. Αυτή την περίοδο διαμορφώνουν τον πρώτο δίσκο τους, υλικό του οποίου θα παρουσιάσουν στο live τους στο Ρομάντσο.

facebook.com/calderagr

https://caldera.bandcamp.com/releases

 

Spacement

Ρομάντσο

Photo by Ioanna Kitroy

Οι Spacement ξεκίνησαν να γράφουν μουσική το 2012 – μερικά εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από εδώ – σε έναν πλανήτη παρόμοιο με την Γη. Ο ήχος τους αρχικά είχε stoner στοιχεία, αλλά σταδιακά άρχισε να γίνεται πιο βαρύς και πολύ πιο αργός, διατηρώντας τους fuzz ήχους και τη στιβαρή μπασογραμμή, παρέα με τρελά ψυχεδελικά riffs και αφηρημένο θόρυβο/feedback.

Οι Spacement αποτελούνται από τους Δημήτρη Ν. (φωνητικά), Στάθη (κιθάρες), Θανάση (μπάσο), Τσακ (drums) και Δημήτρη Τ. (effects, samples).

https://www.facebook.com/spacementgr

https://spacementgr.bandcamp.com/

 

Amniac

Ρομάντσο

Οι Amniac είναι μία post/sludge metal μπάντα από τον Πειραιά που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 2010. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο “Infinite” και από έχουν κάνει αρκετά live διαδίδοντας την μουσική τους. Ο επόμενος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση του στα live τους.

https://www.facebook.com/AmniacBand

http://amniac.bandcamp.com/releases

Χορηγοί επικοινωνίας

ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr, www.didee.gr, www.debop.gr, www.frapress.gr

Μεγάλος Χορηγός

Vodafone CU

Ρομάντσο

Σχόλια