Το Frapress.gr είναι ένα Youth Cultural Community, ένα ψηφιακό think tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους και χωρίζεται σε επιμέρους κομμάτια μέσα από τις στήλες του. Αποτελείται κυρίως από φοιτητές απ’ όλη την Ελλάδα. Όλοι στο Frapress.gr ασχολούνται εθελοντικά.

Τι είναι η ομάδα Marketing;

Η ομάδα Marketing του Frapress διαχειρίζεται τα Social Media στα οποία δραστηριοποιείται το Frapress.gr. Μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνη για τις συνεργασίες, την επέκταση της αναγνω(ρι)σιμότητάς του site και τη στρατηγική marketing.

Ο στόχος της ομάδας είναι η ενοποιημένη προώθηση των ενεργειών, η οποία πρέπει να αποτυπώνεται μαζικά στο πρόγραμμα δημοσιεύσεων.

Το Frapress.gr αναζητά άτομα τα οποία θα στελεχώσουν την ομάδα Marketing. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα αυτή επιμερίζεται στον graphic designer, τον υπεύθυνο των Social Media και τον υπεύθυνο για τις συνεργασίες. Ωστόσο τα άτομα αυτά συνεργάζονται μεταξύ τους για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Τι ζητάμε από κάθε άτομο;

  • συνέπεια
  • δημιουργικότητα
  • κατά προτίμηση να βρίσκεται στην Αθήνα (λόγω φυσικής παρουσίας)
  • ενεργή συμμετοχή στην ομάδα Marketing

Υπεύθυνος Social Media | Facebook

Frapress Social Media

Ο υπεύθυνος για τα Social Media στο κομμάτι του Facebook διαχειρίζεται τη σελίδα, απαντά στα μηνύματα και στα σχόλια και διαμορφώνει το μηνιαίο πρόγραμμα δημοσιεύσεών της.

Τα στοιχεία που χρειάζεται είναι να είσαι άμεσος, επικοινωνιακός, solution oriented, μεθοδικός και multitasker. Επιπλέον λόγω της θέσης χρειάζονται photoshop skills και άνεση με τις νέες τεχνολογίες.

Υπεύθυνος Συνεργασιών

Frapress Partnership

Ο υπεύθυνος για τις συνεργασίες διατηρεί την επαφή με άλλα sites και φορείς, επιμελείται των Δελτίων Τύπου και παράλληλα διαχειρίζεται τις υπάρχουσες συνεργασίες και αναζητά νέες.

Τα στοιχεία που χρειάζεται είναι να είσαι επικοινωνιακός, στρατηγικός, να μπορείς να συνεργαστείς με άλλα άτομα και να είσαι επινοητικός και multitasker.

Σ’ενδιαφέρει; 

Ορίστε η διαδικασία που πρέπει ν’ακολουθήσεις: 

1. Στέλνεις inbox στο Fanpage μας στο Facebook ή απευθείας στον υπεύθυνο Marketing μας Αντώνη Μαντζαβίνο.

2. Στο inbox γράφεις λίγα πράγματα για σένα (τι σπουδάζεις, πόσο χρονών είσαι) και κυρίως γιατί θέλεις να ασχοληθείς με το κομμάτι των Social media.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέχρι τις 8/10/2015.

Δείτε ακόμα
Αναζητούμε αρθρογράφους για τις νέες στήλες μας (πατήστε εδώ) Αναζητούμε και φωτογράφους (πατήστε εδώ)

Σχόλια