Το Frapress.gr είναι ένα Youth Cultural Community, ένα ψηφιακό think tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους και χωρίζεται σε επιμέρους κομμάτια μέσα από τις στήλες του. Αποτελείται κυρίως από φοιτητές απ’ όλη την Ελλάδα. Όλοι στο Frapress.gr ασχολούνται εθελοντικά.

Αναζητούμε άτομα με μεράκι. Δε θέλουμε απαραίτητα επαγγελματίες. Δηλαδή μας ενδιαφέρει να είναι συνεπείς, να είναι δημιουργικοί και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.

Τι ζητάμε από κάθε φωτογράφο;

  • ιδέες για εναλλακτικά θέματα
  • να έχει τη δική του φωτογραφική μηχανή (DSLR μόνο)
  • κατά προτίμηση να βρίσκεται στην Αθήνα (λόγω φυσικής παρουσίας)
  • κατά προτίμηση 2ετή εμπειρία (ερασιτεχνικά)
  • βασικές γνώσεις επεξεργασίας (post – processing)

Φωτογράφοι

Frapress photography

Οι φωτογράφοι του Frapress.gr καλύπτουν events, είτε με το προσωπικό τους αρχείο (παλιό ή νέο) ασχολούνται με εναλλακτικά αφιερώματα στη Στήλη της Φωτογραφίας. Αυτά τα αφιερώματα είναι κυρίως φωτο-αφιερώματα χωρίς κείμενο, αλλά με περιγραφή στις φωτογραφίες.

Εννοείται ότι τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους ίδιους. Επιπλέον κάθε φωτογραφία που αναρτάται, έχει τα στοιχεία του δημιουργού της.

Σ’ενδιαφέρει; 

Ορίστε η διαδικασία που πρέπει ν’ακολουθήσεις: 

1. Στέλνεις inbox στο Fanpage μας στο Facebook ή απευθείας στον Αντώνη Μαντζαβίνο.

2. Στο inbox γράφεις λίγα πράγματα για σένα (τι σπουδάζεις, πόσο χρονών είσαι) και κυρίως γιατί θέλεις να γίνει φωτογράφος στο Frapress.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέχρι τις 8/10/2015.

Δείτε ακόμα
Αναζητούμε αρθρογράφους για τις νέες στήλες μας (πατήστε εδώ) Αναζητούμε άτομα και για την ομάδα Marketing (πατήστε εδώ)

Σχόλια