Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για το Frapress.gr.

Και αυτό γιατί η Αρχισυντάκτρια του site έχει γενέθλια. Θέλαμε λοιπόν να της ετοιμάσουμε μία έκπληξη επειδή την έχουμε τσαντίσει λίγο τελευταία που αργούμε τα άρθρα μας.

Οπότε συνασπιστήκαμε μυστικά και αποφασίσαμε να της αφιερώσουμε ο καθένας από εμάς λίγα λόγια από καρδιάς με ευχές και ολίγον τι από τα εσώψυχά μας.

Ανδρονίκη Μανώλη

Eβιτάκι μου χρόνια πολλά και κυρίως ευτυχισμένα με υγεία επιτυχίες και πολλά πολλά ταξίδια και εμπειρίες. Εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε σου στόχο και τα επόμενα χρόνια να είναι δημιουργικά και γεμάτα με πολλές και όμορφες συγκινήσεις.
Η αγαπημένη σου φίλη Ανδρονίκη.

Θανάσης Ξάνθος

Αν μπορούσα να στέλνω ευχές, ίσως να μην σταματούσα ποτέ! Να είσαι πάντα δημιουργική, πλημμυρισμένη από έρωτα κι αγάπη!

Κατερίνα Χλιάρα

Εβίτα, καταπληκτική αρχισυντάκτρια, κάποτε μου είχες δώσει μία συμβουλή: «Να είμαι χαλαρή και να νιώθω ελεύθερη σε ό,τι κι αν κάνω». Αυτή την ευχή θα σου δώσω κι εγώ. Να είσαι πάντα ελεύθερη να πραγματοποιείς κάθε σου όνειρο! Να μη σε περιορίζει κανείς και πάντα να προχωράς! Χρόνια Πολλά!

Χρήστος Ρούκος

Εβιτάρα μου θα ήθελα να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά μέσα από την καρδιά μου. Να τα εκατοστήσεις και να έχεις πάντα στη ζωή σου ό’ τι επιθυμείς. Με αγάπη, ο φαντάρος της καρδιάς σου.

Ιάσωνας Γρηγορόπουλος

Αγαπητή τιτανομέγιστη Αρχισυντάκτρια, σου εύχομαι να έχεις Χρόνια Πολλά, χρόνια γεμάτα ευτυχία, δημιουργικότητα, γεμάτα με τα γραφήματα του Αντώνη και κυρίως γεμάτα με άρθρα χωρίς ορθογραφικά λάθη!!!

Μαρίνα Κυβελέα

Εβίτα μου χρόνια πολλά. Εύχομαι κουράγιο, δύναμη, υπομονή, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ταξίδια ΠΤΥΧΙΑΡΑ. Και πάλι κουράγιο γιατί το χρειάζεσαι με όλους εμάς εδώ μέσα και όχι μόνο.

Ο Πολέμαρχος

Εβίτα μου χρόνια πολλά! Γαμώ τον Πειραιά.

Στέφανος Αντιμάντο

Εβιτάρα μας χρόνια πολλά, εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστήσεις και να συνεχίσεις για πολύ καιρό ακόμα να μας μιλάς με την χαρακτηριστική σεξουλιάρικη φωνή σου που μας ηρεμεί όλους! Να τα εκατοστήσεις και πάντα επιτυχίες και original ιδέες!

Σταμάτης Παπαδόπουλος

Εβίτα, η ερώτηση που θα ακολουθήσει αποτελεί φιλική προειδοποίηση: Είσαι σίγουρη πως θες να δεχτείς ευχές από έναν Σαββατογεννημένο; Από δω και πέρα συνεχίζεις την ανάγνωση με δική σου ευθύνη…
…Χρόνια σου πολλά και καλά, γόνιμα και κοσμογυρισμένα! Με τελικό προορισμό κανένα κεραμοσκέπαστο στην Ικαρία όπου έχοντας πατήσει πια τα 100 θα κάθεσαι στη σοφίτα σου πίνοντας τα μαντζούνια σου, διαβάζοντας το αρχείο του Frapress κι αναπολώντας την στραγγισμένη σου νιότη.

Θάνος Καπράνος

Με ένα χαμόγελο κερδίζεις τα πάντα! Από μια στιγμή… έως μια ζωή! Να χαμογελάς και να χαίρεσαι κάθε κομμάτι της ζωής σου! Χρόνια πολλά!

Σπύρος Γούλας

Μακάρι να είχα το 10% της οργάνωσης που έχεις, θα είχα πτυχίο πέρυσι. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δήμητρα Τσώλη

Χρόνια πολλά Εβίτα μας! Σου εύχομαι πάντα όλα αυτά που καταπιάνεσαι να μετατρέπονται σε κάτι τόσο όμορφο και δημιουργικό όσο το Frapress! Πάντα ευτυχισμένη και με αγαπημένους ανθρώπους γύρω σου!

Κυριάκος Βλάχος

Αγαπημένη αρχισυντάκτρια Εβίτα, σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην σχολή, την ζωή και την δουλειά σου και η τύχη να σου φέρνει συνέχεια στον δρόμο σου τόσο ταλαντούχους και αγχίνοες αρθρογράφους όσο εμένα.
Με επαγγελματικούς ασπασμούς, Κ.Β

Έλενα Βαλσαμάκη

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα έχει σήμερα την τιμητική της…
Ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος γνώσεις, ικανότητες και ευαισθησία, που πάντα επιδιώκει το κάτι παραπάνω, τολμά και το επιτυγχάνει. Η καρδιά του Frapress μας…
Eβίτα, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο ποθείς, να είσαι πάντα γερή και γεμάτη με τη δύναμη και την τόλμη που σε χαρακτηρίζει. Σε αγαπάμε πολύ!

Σταυρούλα Κολοβέρου

Τίνος λαού αλφάβητο τις λέξεις να ταιριάξω,

για να χωρέσουν οι ευχές που θέλω να σου γράψω;

Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη,

που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

Αυτό που πάντα νοσταλγείς όνειρο να μη μείνει

να στο χαρίσει η μοίρα σου κι αληθινό να γίνει.

Κι όσες ευχές αυθόρμητα οι άλλοι θα σου πούνε,

εγώ απλά σου εύχομαι αληθινές να βγούνε.

Κατερίνα Οικονομοπούλου

Εβιτάκι μου χρόνια σου πολλά. Πολύχρονη να είσαι. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είσαι πάντα ανέμελη, χαρούμενη, γεμάτη αγάπη και δημιουργικότητα όπως τώρα. Τόσα χρόνια αποδείχτηκες μια άξια φίλη. Να χαμογελάς και να πετυχαίνεις πάντα.
Love you κάργα.

Εύα Βασιλοπούλου

Χρόνια πολλά Εβίτα, πάνω από όλα χρόνια δημιουργικά, με υγεία ευτυχία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς!

Εβελίνα Τσέλιου

Εβιτάκι μας, να ζήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες και κάθε σου ευχή να πραγματοποιηθεί. Τα καλύτερα έρχονται!

Ιωάννα Αλεξοπούλου

Εύχομαι στην αρχισυντάκτρια μας να έχει πάντα δύναμη, υπομονή και κουράγιο να συντονίζει όλη αυτήν την εκπληκτική ομάδα. Να είναι δημιουργική, επιτυχημένη, υγιής και πάντα χαμογελαστή! Χρόνια πολλά Εβίτα!

Μαρία Τσιμάρα

Χρόνια πολλά στην πολυαγαπημένη και πολυτάλαντη αρχισυντάκτριά μας! Ό,τι καλύτερο, με ένα καλό πτυχίο (που κοντοζυγώνει!!!), μια καλή τύχη και με Fra-press- οργάνωση!

Σχόλια