H εφαρμογή hopwave παρέχει τη δυνατότητα στον τουρίστα να βρει εύκολα και γρήγορα όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια ακτοπλοϊκών & εκδρομικών πλοίων, ιστιοφόρων, θαλάσσιων ταξί κλπ προς τους κοντινούς νησιωτικούς προορισμούς και να κάνει κράτηση θέσης.

Το hopwave έρχεται να καλύψει το κενό πληροφοριών που υπάρχει σε αρκετά ελληνικά νησιά αναφορικά με τα διαθέσιμα θαλάσσια δρομολόγια, παρέχοντας σημαντικά οφέλη για την τοπική τουριστική βιομηχανία. Όσον αφορά τους επισκέπτες, η εφαρμογή τους επιτρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται για να οργανώσουν την απόδραση τους στα κοντινά νησιά, καθώς τα δρομολόγια είναι συγκεντρωμένα στη σελίδα του hopwave. Μέσω της κράτησης των εισιτηρίων αποφεύγεται η ταλαιπωρία των τουριστών συμβάλλοντας στην αποκόμιση καλύτερων ταξιδιωτικών εμπειριών κατά την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Οι βιωματικές εμπειρίες των επισκεπτών τους είναι που θα αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για τα ελληνικά νησιά, τις ομορφιές τους και τις παρεχόμενες σε αυτά υπηρεσίες παροτρύνοντας και άλλους ανθρώπους να επισκεφθούν τη χώρα μας. Εκτός αυτού, μέσω του hopwave, οι τοπικοί συνεργαζόμενοι φορείς λαμβάνουν δωρεάν διαφήμιση των υπηρεσιών τους σε παγκόσμια κλίμακα ενώ με τη διευκόλυνση της κινητικότητας των επισκεπτών στα ελληνικά νησιά τονώνεται και η τοπική οικονομία.

Το hopwave ξεκινά πιλοτικά τη δράση του από το όμορφο νησί της Κω τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, με στόχο να αποτελλεί ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε «ανήσυχο» επισκέπτη της!

 

… Και έπεται συνέχεια!

Σχόλια