Magic Lamp proudly presents:

γρε

Auto Battleships Festival III

Σάββατο 12 & Κυριακή 13

Σεπτεμβρίου

Σ.Ε.Φ.

Πόρτες Ανοίγουν: 10:00 | Πόρτες Κλείνουν: 23:00

Γενική Είσοδος: 3€

htrh

To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 και θα λάβει χώρα στο (Σ.Ε.Φ.) Στάδιο Ειρήνης και φιλίας με σκοπό να ταράξει ακόμα μια φορά τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης. Πρόκειται για το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις οποιουδήποτε οχήματος με τροχούς, ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά κι έχει στόχο κάθε φορά ν’ αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας μέσα από μεταφορές, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό μέσα από μουσεία, αυτοκίνητα με ιστορία, νέες εφευρέσεις κ.α.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι όλων των ειδών επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο όπως παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου – αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα κ.α.

Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για την Έρευνα και Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων επιστήμονες, καθηγητές, οικονομικoύς παράγοντες και εκπρόσωπους από τη βιομηχανία και αγορά του μηχανοκίνητου. Ταυτόχρονα θα εξελίσσονται τεχνικά σεμινάρια μηχανολογίας βελτιώσεις – tuning από μηχανικούς, βελτιωτές αντιπρόσωπους και άλλων φορέων που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου. ενώ θα πραγματοποιηθούν  και παρουσιάσεις από το ΙΟΑΣ – Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Ο δρόμος της ¨μεγαλύτερης ναυμαχίας¨ των δρόμων φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και άλλων ειδικών κατηγοριών. Στόχος αυτή η προσπάθεια να συνεχίσει ν’ αποτελέσει θεσμό διότι το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.

Motor Show Events

Σε όλες τις μέρες του Festival έχουν προγραμματιστεί μοναδικά show σε ένα υπερθέαμα που ενθουσιάζει: Drift Show, διαγωνισμός Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου [Sound Quality, Voice, Espl, Master], Έκθεση Αυτοκινήτων και πολλά άλλα που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Το κεντρικό υπερθέαμα όμως που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race»  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ.

Το Auto Battleships Festival ταυτόχρονα είναι ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ με κεντρικό πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο. Στην διάρκεια του φεστιβάλ λοιπόν, διάφορα happenings και Show θα εξελίσσονται με στόχο διοργάνωση που το θέαμα, την εκπαίδευση, τη διασκέδαση, την αναψυχή του επισκέπτη όπως: Fire Show, Πυροτεχνήματα, Αθλητικές Επιδείξεις, Show με ποδήλατα και skateboard, Χορευτικές επιδείξεις, συναυλίες  αλλά και Dj set, διαγωνισμοί. Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με την ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα. Οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και να κερδίσουν κύπελλα, μετάλλια και πολλά δώρα.

Το Auto Battleships Festival γίνεται για τους λάτρεις της ζωής, γίνεται για το αυτοκίνητο, γιατί είναι το βασικό μέσο σε αυτήν…

σδ

Hyperlinks:

Official Url: http://autobattleships.gr/

1st Official Festival Promo Video 2015: https://www.youtube.com/watch?v=Ym2oPiIgtFA#t=38

2nd Official Festival Promo Video 2015: https://www.youtube.com/watch?v=zgwjRElwjXo

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1564809330452883/

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Κοντιζάς Μιχαήλ – 6936828957

To Frapress.gr αποτελεί υπερήφανο χορηγό του Auto Battleships Festival III.

Σχόλια