Το ακόλουθο άρθρο αποτελεί προϊόν πολύωρης έκθεσης στον ήλιο.

Κορίτσια, αν πατήσατε κλικ για να διαβάσετε σοβαρούς λόγους χωρισμού επειδή είστε προβληματισμένες με τη σχέση σας, λάθος σας. Μεγάλο λάθος. Αυτό το άρθρο θα σας προτείνει τρόπους να χωρίσετε ένα αγόρι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ σας χτυπάει, ΔΕΝ σας φέρεται άσχημα, ΔΕΝ σας απατάει. Είναι τέλειος. Αλλά θέλετε να τον χωρίσετε, βρε παιδί μου. Είδατε στην παραλία το μαναράκι από τη Σουηδία και ψάχνετε απεγνωσμένα έναν λόγο να ξεφύγετε από την τέλεια σχέση σας. Ε, να λοιπόν: Σας δίνω στο πιάτο 10 άκρως αποτελεσματικές  και πιστευτές δικαιολογίες χωρισμού.

a66d0273533e1b3fedf7f19cc6b593a7

  1. Δε βάζει αντιηλιακό στην παραλία

Το παρατηρείτε πρώτη φορά μετά το μπάνιο. Έχει κοκκινίσει σαν παραψημένο κοτόπουλο και παραπονιέται.  Τον επιπλήττετε μία, του κάνετε παρατήρηση δύο και αν την τρίτη φορά δε βάλει αντιηλιακό και έχει αρχίσει να μοιάζει με προϊόν διαφήμισης σολάριουμ, σουτάρετέ τον από εκεί που ήρθε. Άκου εκεί να κάνει καλύτερο μαύρισμα από εσάς!

 

  1. Κλάνει περισσότερο από όσο μιλάει

fartΑυτό μπορεί να αποτελέσει και πραγματικό λόγο χωρισμού. Στην αρχή, αφήνει μικρές διακριτικές πορδίτσες. Γελάς. Μετά από λίγο καιρό τα πράγματα όμως σοβαρεύουν. Κλάνει στο κρεβάτι σας με εκείνες τις μακρόσυρτες γεροντικές κλανιές που ακούγονται σαν τρίξιμο, δίχως να ζητά συγγνώμη. Αν μυρίζουν, μπορείτε να του πείτε ότι η σχέση σας σάς πνίγει. (Αν δε μυρίζουν ποτέ όταν κλάνει, κρατήστε τον για πάντα.)

 

  1. Κοιτάει τον καθρέπτη και φιλάει τα μπράτσα τουf3c524373b2d44b48d6a540819d94f0e

Δεν μπορείτε να ζείτε με έναν όμορφο, επιτυχημένο άντρα με καλογραμμωμένο σώμα, οκτώ κυψέλες κοιλιακών και εξωφρενικά πλούσιο, ο οποίος ξέρει τι θέλει και έχει ανακαλύψει το νόημα της ζωής. Γιατί προφανώς δεν του αρκείτε, οπότε σας απατάει. Ενντ οβ στορι. Χωρίστε τον κλαίγοντας μιας και δε θα βρείτε κάτι καλύτερο. (Τώρα που το σκέφτομαι μην τον χωρίσετε τον συγκεκριμένο)

 

  1. Σου ζητάει λεφτά για καφέ

…αντί να σου ζητάει καφέ για λεφτά. Ο γνωστός τσίπης ή αλλιώς σφιχτοχέρης. Στις μέρες μας, η μάστιγα αυτή εξαπλώνεται λόγω της κρίσης. Του λέτε να πάει να βουτήξει στη λίμνη με τις λίρες του – αν έχει – γιατί σε εσάς αξίζει κάτι καλύτερο. Χρειάζεστε έναν άνθρωπο τρυφερό, ο οποίος θα σας κερνάει μπουκάλια στα μπουζούκια, θα σας αγοράζει αμάξια και θα σας ποτίζει με άφθονο νερό.

 

  1. Πιέζει το σωληνάριο της οδοντόκρεμας από τη μέση

Αυτό είναι ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα (της μάνας μου). Θέλετε να πλύνετε τα δόντια σας και βλέπετε το κατεστραμμένο σωληνάριο. Φωνάξτε τον στο μπάνιο, κάντε σκηνή και βγείτε από το διαμέρισμα φουρκισμένη. Κλείστε την πόρτα πίσω σας, περπατήστε στον διάδρομο, προσέξτε το πρώτο σκαλί γιατί γλιστράει, κατεβείτε στο ισόγειο, καλημερίστε την κυρία Πόπη από τον πρώτο όροφο και πάρτε τηλέφωνο το νέο σας γκομενάκι για να δηλώσετε ελεύθερη.

 

  1. Βλέπει ποδόσφαιρο και φωνάζει «Γκολ!» όταν μπαίνει γκολ

Αυτή η ελεεινή συμπεριφορά πρέπει να σταματήσει. Το γκολ δεν πρέπει να πανηγυρίζεται με περισσότερο ενθουσιασμό από τις δικές σας επιτυχίες. Εκφράστε την αποδοκιμασία σας και κλείστε ή σπάστε την τηλεόραση. Το πιο πιθανόν είναι να σας χωρίσει εκείνος επί τόπου.

 

  1. Βρίζει όταν οδηγάειangry-driver-in-car1

Σύνηθες στον αντρικό πληθυσμό. Οι άντρες οδηγοί νευριάζουν συχνά και αλληλοβρίζονται με παράθυρα κατεβασμένα και μούντζες έτοιμες για εκτόξευση. Πείτε του ότι είστε κοπέλα υψηλής κοινωνίας και δε θα δεχτείτε τέτοιου είδους άξεστη συμπεριφορά. Προσοχή να έχει ήδη φύγει η μούντζα πριν ξεστομίσετε τα παραπάνω λόγια.

 

  1. Έχει τρύπιες κάλτσες

Τα άκοπα νύχια, εκτός από το ότι είναι αντιαισθητικά και ρίχνουν τη λίμπιντο, μπορεί να δημιουργήσουν τρύπες στις πανέμορφες πουά κάλτσες που του αγοράσατε για τα γενέθλιά του. Εσείς δε σκοπεύετε να κάτσετε μια ζωή με έναν άνθρωπο και να του ράβετε τα καλτσόνια (παρότι δεν ξέρετε να ράβετε… Βασικά, δεν υπάρχει λόγος να μάθετε. Θα τον χωρίσετε μετά το πρώτο κατεστραμμένο ζευγάρι καλτσών).

 

  1. Προτιμάει τη μαύρη σοκολάτα (υγείας) από την γάλακτος

Εδώ δεν τίθεται θέμα ρατσισμού. Είναι καθαρά θέμα ηθικών αρχών και σεβασμού προς την αντικειμενικότητα. Αν έχετε πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και προτιμήσει μια κουβερτούρα από γλυκιά λατίνα σοκολάτα, γουρλώστε τα μάτια και φτύστε τον στη μούρη. Ντροπή και μόνο που σκέφτηκε να σας δείξει τις παράλογες και τολμηρές ορέξεις του.

 

  1. Έχει σκοτώσει

polls_violence20cartoon2_answer_1_xlargeΕίτε έχει σκοτώσει τον ρομαντισμό στη σχέση σας με κάτι από τα προαναφερθέντα είτε έχει σκοτώσει τον θείο σας, είναι το ίδιο και το αυτό. Αξίζετε πολύ περισσότερα. Πρέπει να καταλάβει γιατί τον χωρίζετε μέσω ήπιας συζητησούλας για να μη βρεθείτε στη θέση του θείου (ή του ρομαντισμού).

 

 

 

Κορίτσια ελπίζω να βοήθησα.

Αγόρια, μην εξοργίζεστε για τις επιτυχημένες, διαβολικές προτάσεις που δίνω δωρεάν στις κοπέλες σας για χωρισμό. Ετοιμάζω υλικό και για εσάς. Το επόμενο άρθρο μου θα ονομάζεται «10 λόγοι για να ΤΗΝ χωρίσεις».  Ως τότε, υπομονή. Αρκεστείτε στο οφθαλμόλουτρο της παραλίας και θυμίστε της πόσο την αγαπάτε.

Σχόλια