Είναι γεγονός! Το μυστήριο έρχεται και στα Χανιά!

Το MYSTERIES, τα πρώτα 100% Ελληνικά δωμάτια μυστηρίου, ανοίγει το πρώτο του υποκατάστημα στα Χανιά!

Όλη η Ελλάδα έχει καθηλωθεί στον ρυθμό των δωματίων απόδρασης και τώρα ήρθε και η σειρά της Κρήτης!

Για όσους δεν γνωρίζουν,  τα δωμάτια μυστηρίου είναι ειδικά σκηνογραφημένοι εσωτερικοί χώροι, βάσει της ιστορίας εγκλήματος ή μυστήριων γεγονότων, που καλύπτονται από γρίφους  και πολύπλοκους μηχανισμούς. Εσείς και η παρέα σας (3-6 άτομα), έχετε ως σκοπό να ανακαλύψετε κρυμμένα στοιχεία, να τα συνδυάσετε, να λύσετε τους γρίφους, να ανακαλύψετε κρυφά δωμάτια και να επιστρέψετε έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή σας, έχοντας ξετυλίξει ολόκληρη την ιστορία, μέσα σε μία ώρα! Δεν είναι και εύκολο να είσαι Sherlock!

Mysteries

Δωμάτια Μυστηρίου Αθήνας

Η πόρτα κλείνει λοιπόν και ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Το απαιτούμενο για την επιτυχία είναι η συνεργασία, τα κοφτερά μυαλά και η ψυχραιμία. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει πίσω από μια κλειστή πόρτα…

Mysteries

Δωμάτια Μυστηρίου Αθήνας

«Λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν στο πλαίσιο της  μίας ώρας, ειδικά εάν οι παίκτες έχουν επιλέξει το Δύσκολο επίπεδο ή το Sherlock Mode. Συνήθως το 35-40% καταφέρνει να επιστρέψει από τα δωμάτια μυστηρίου μέσα σε μία ώρα.» μας αναφέρει ο δημιουργός τους και ιδιοκτήτης της αλυσίδας MYSTERIES.

«Χρειάζεται ψυχραιμία και συγκέντρωση στα στοιχεία. Έντονη παρατηρητικότητα κα ι να αισθανθείς τι σου ψιθυρίζει ο χώρος

Είναι άξιο λόγου πως η αλυσίδα δωματίων μυστηρίου MYSTERIES, ξεχωρίζει για τα εναλλακτικά τέλη στην ιστορία βάζοντας την ομάδα να επιλέξει ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει. Άλλο ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα μπορεί να επιλέξει το επίπεδο δυσκολίας! Περισσότερα στοιχεία, δυσκολότεροι γρίφοι!

Τέλος, η επιπλέον καινοτομία που προσφέρουν είναι πως μια ομάδα μπορεί να συνεχίσει και να σκαλίσει ακόμη περισσότερο την ιστορία που βίωσε μέσα στα δωμάτια μυστηρίου, μέσω του παιχνιδιού ρόλων BEYOND!

Mysteries

Δωμάτια Μυστηρίου Αθήνας

Το MYSTERIES Χανίων σε λίγες ημέρες θα υποδεχθεί το κοινό του και εμείς ήδη ετοιμαζόμαστε!

Εσείς, θα καταφέρετε να λύσετε το μυστήριο;


Πληροφορίες

Σχόλια