4 ταράτσες για τα καλύτερα ποτά στην Αθήνα!

Φέτος τα μπαρ σε ταράτσα είναι το απόλυτο trend. Όλοι τα λατρεύουν και ακόμη περισσότερο οι επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι θα βρουν την τέλεια τοποθεσία για selfie με φόντο την Ακρόπολη. Ειδικά όταν βραδιάζει!

Εδώ θα βρείτε τα 4 καλύτερα barάκια που επισκεφτήκαμε παραπάνω από μία φορές!

1. Couleur locale

caption

Με λίγα λόγια η καλύτερη θέα στην Ακρόπολη. Ένα όμορφο bar στο βάθος, τραπέζια άνετα διαρρυθμισμένα και όλα αυτά ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη. Είναι ένα μαγαζί που δεν έχει επενδύσει μόνο στην θέα του αλλά στην ποιότητα και την πρωτοτυπία.  Ανοιχτό (και το πάνω και το κάτω) από τις 10:00 για καφέ ενώ σε κάθε παγκόσμια μέρα θα υπάρχει και αντίστοιχη θεματική βραδιά.
Πού: Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι
Το Couleur Locale στο Facebook

2. Λουκούμι bar

2015-17-5-01-09-33

Τοποθετημένο στην πλατεία Αβησσυνίας και αρκετά εναλλακτικό, γεμίζει από φοιτητόκοσμο που δεν θέλει να ενισχύσει το viral «Πληρώνω την θέα». Παρ’ ότι το λιτό του στήσιμο παραπέμπει σε ταράτσα στο σπίτι ενός φίλου, το συγκεκριμένο cafe- bar λειτουργεί και ως παλαιοπωλείο. Σε περίπτωση, δηλαδή, που κάποιος θαμώνας λατρέψει κάτι από τη διακόσμηση του  πρώτου ορόφου, μπορεί να ρωτήσει αν είναι προς πώληση και να το κατοχυρώσει.
Πού: Πλατεία Αβυσσηνίας 3, Μοναστηράκι

3. City Zen

10517451_842314972509537_4270997696418994093_n

Ένα μαγαζί για όλες τις ώρες της ημέρας, το City Zen είναι ο τέλειος προορισμός για καφέ, φαγητό και ποτό. Το προσωπικό συνεργάσιμο, πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη και πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει! Το κοινό προτείνει τη ζεστή σοκολάτα και το ριζότο με γαρίδες.

Πού: Αιόλου 11, Μοναστηράκι
Το City Zen στο Facebook

4. Skyfall

139Πάνω από τη Λεωφόρο Αρδηττού, η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και οι Στύλοι Ολυμπίου Διός παρατάσσονται μπροστά σας σαν σε καρτ ποστάλ. Το «Skyfall» στο Μετς λειτουργεί εδώ δύο χρόνια τώρα. Μπορείτε να το επισκεφθείτε από το απόγευμα ή το σούρουπο για ένα δείπνο ελληνικής κουζίνας ή ακόμη και τις πιο προχωρημένες ώρες, με τη δυνατή mainstream μουσική να δίνει τον τόνο του πάρτι. Mην ξεχάσετε να κλείσετε τραπέζι, όμως. Και να έχετε λεφτά πάνω σας!

Πού: Μάρκου Μουσούρου 1, Μετς
To Skyfall στο Facebook

Σχόλια