Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ. Γεμάτες οι παραλίες, παγωτό, σορτσάκια και καλοκαιρινές διακοπές για πάντα. Μέχρι όμως να πας τις καλοκαιρινές σου διακοπές, δεν θα σε ρωτήσω τί έκανες πέρσυ το καλοκαίρι, αλλά μπορώ να σου προτείνω τί να κάνεις αυτό: Επισκέψου το θερινό cinema της προτίμησης σου και διάλεξε μια από τις παρακάτω ταινίες για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους σου, τη σχέση σου, τους γονείς σου ή και μόνος σου βρε αδερφέ (yolo!).

1. SAN ANDREAS

San-Andreas-2015-Poster-Wallpapers

Μετά από καταστροφικό σεισμό στην California, ένας πιλότος του πυροσβεστικού σώματος του Los Angeles (Dwayne Johnson) μαζί με την πρώην γυναίκα του, προσπαθούν να πάνε στο San Francisco ώστε να σώσουν την κόρη τους με την οποία δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις. Με Dwayne “The Rock” Johnson, ο οποίος προσφάτως απέκτησε μια θέση στο Walk of Fame και που τυγχάνει μετρ των action movies, το San Andreas θα σε κρατήσει σε εγρήγορση για 114 λεπτά. Σε σκηνοθεσία Brad Peyton ( Journey 2: The Mysterious Island), η ταινία καταστροφής βγαίνει 4 Ιουνίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

2. JURASSIC WORLD

Jurassic_World

Στις 11 Ιουνίου αναμένεται άλλο ένα μεγάλο blockbuster. Το Jurassic World είναι η τέταρτη ταινία στο franchise, όντας από το 2004 στην παραγωγή, περνώντας πολλά στάδια μέχρι να βγει οριστική ημερομηνία προβολής και με πολλές μετατροπές στο σενάριο. Το casting περιλαμβάνει τους: Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), Bryce Dallas Howard (Twilight, 50/50), B. D. Wong – ο μοναδικός ηθοποιός που συμμετείχε στο Jurassic Park του 1993 – και σκηνοθεσία Colin Trevorrow ενώ ο Stephen Spielberg (σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών) αναλαμβάνει την παραγωγή.

3. TED 2

Ted_2_poster

Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας, ο Ted “ξαναχτυπάει” αυτή τη φορά στο ρόλο επίδοξου οικογενειάρχη αφού παντρεύεται την Tami-Lynn (το κορίτσι του στην πρώτη ταινία) και προσπαθεί να τεκνοποιήσει με τη βοήθεια του John (Mark Wahlberg) ως δωρητή σπέρματος. Εντωμεταξύ, για να μπορέσει να είναι νόμιμος κηδεμόνας του παιδιού του πρέπει να αποδείξει στο δικαστήριο ότι είναι άνθρωπος. Ο Ted έρχεται στη μεγάλη οθόνη τέλη Ιουνίου.

4. SELF/LESS

selfless

Πλούσιος αριστοκράτης (Ben Kingsley) ο οποίος πεθαίνει από καρκίνο υπόκειται σε εγχείρηση κατα την οποία σκοπός είναι να μεταφερθεί η συνείδηση του στο σώμα ενός νεαρού άντρα (Ryan Reynolds). Όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως του είχαν υποσχεθεί καθώς το νέο σώμα δεν ήταν απλώς σάρκα, αλλά ο προκάτοχός του είχε οικογένεια και ζωή που ρίσκαρε για τον οργανισμό στον οποίο εργαζόταν. Το χειρότερο κομμάτι όμως αποκαλύπτεται στη συνέχεια όταν η συνείδηση του αρχικού ιδιοκτήτη επανέρχεται, κινδυνεύοντας ο πρωταγωνιστής μας να χάσει την κυριότητα του σώματος και να εξαφανιστεί για πάντα. Ενδιαφέρουσα πλοκή σε ταινία επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη των Immortals, Tarsem Singh. Must watch για εμένα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας τον Αύγουστο.

5. Southpaw

Southpaw_poster

Το Southpaw ακολουθεί τη ζωή του διάσημου boxer Billy Hope ο οποίος ζει με αίγλη και βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Η γυναίκα του ( ενσαρκώνεται από την Rachel McAdams) επιμένει στο να τα παρατήσει και να επικεντρωθεί στην κόρη του με την οποία δεν περνάει αρκετό χρόνο μαζί. Ο Billy τελικά ανακοινώνει την απόσυρσή του, όμως ο κόσμος του αναποδογυρίζει όταν η γυναίκα του σκοτώνεται από ατύχημα σε έναν καυγά με άλλο boxer. Λόγω της αυτοκαταστροφικής και οξύθυμης συμπεριφοράς του χάνει τη κηδεμονία της κόρης του, την οποία προσπαθεί να ξανακερδίσει, πιστεύοντας ότι ο μόνος τρόπος για να το πετύχει είναι να επιστρέψει στον κόσμο του box. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους τέλος Ιουλίου.

Σχόλια