Live

Παρασκευή 5/6 στις 22:00 : Κώστας Δουλγέρης και Κώστας Μετζελόπουλος

LIVE 05.06LIVE   05.06

Ο Κώστας και ο Κώστας (Δουλγέρης και Μετζελόπουλος) σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί τους ακόμα μία βραδιά στους ρυθμούς της ελληνικής και ξένης ροκ και έντεχνης μουσικής που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σάββατο 6/6 στις 22:00 : Μια βραδιά με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο

takis-konstantakopoulos-live

Ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος για μια τελευταία βραδιά στο Τσάι στη Σαχάρα με ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει λίγο πριν τις διακοπές μας!

Με μια επιλογή από γνωστά ελληνικά τραγούδια από το ’60 μέχρι και σήμερα καθώς και δικά του νέα τραγούδια, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος έχει ετοιμάσει ένα άκρως καλοκαιρινό και χαρούμενο live με το οποίο θα κλείσει τις εμφανίσεις του στο Τσάι τη Σαχάρα και θα δώσει ραντεβού για το επόμενο φθινόπωρο.

Η βραδιά του Τάκη Κωνσταντακόπουλου θα κλείσει με δυο καινούργια τραγούδια του συνθέτη Βασίλη Ανδρικόπουλου, εμπνευσμένα από το έργο του Μίκη Θεοδωράκη , τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε ένα cd με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο.

Πιάνο: Γιώργος Σαλβάνος
Κιθάρα: Ηλίας Καραγιάννης
Φιλική συμμετοχή: Νικολας Αντωνάκος, Διαμάντη Δαγιάση

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Παραστάσεις

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21.45, μέχρι και τις 5 Ιουλίου: Ο Θεός το θέλησεunnamed

Όταν ο λόγος και τα κηρύγματα του Θεού, παραποιούνται στο μυαλό μιας γυναίκας, όταν η ανάληψη εξουσίας μέσα στο ίδιο σου το σπίτι μετατρέπεται σε μέσο τυραννίας του ίδιου σου του παιδιού.. τότε μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει πως ο Θεός και ο λόγος του γίνεται επικίνδυνος αν μεταφραστεί λανθασμένα. Ως και δολοφονικός.

Η Αντζέλικα ζει με το γιο της Ουίλλιαμ, σε μια επαρχία. Επηρεασμένη από τα κηρύγματα των καλογριών που τη μεγάλωσαν στο μοναστήρι, ξεσπάει όλο το μένος της για τη ζωή που η ίδια στερήθηκε στο γιο της. Μέχρι την εμφάνιση της Λίζας, μια ελαφριάς κοπέλας του χωριού, που γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί όλη η συμπλεγματική ψυχοσύνθεση που δημιούργησε στην Αντζέλικα η μονή, η προσευχή και η απομάκρυνση απ τις χαρές της ζωής που στερήθηκε.

Ο Ουίλλιαμ ερωτεύεται τη Λίζα παρά τις απειλές της μητέρας του, η οποία όπως διατείνεται δρα και ενεργεί μόνο βάσει τον λόγων του Θεού, φτάνοντας σε ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες μέχρι την τελική κάθαρση, βάσει πάντα των δικών της πεποιθήσεων.

Ένα έργο που μας μιλάει για τις πολύ σκοτεινές πτυχές κάθε ανθρώπου και για το πόσο εύκολα ξεδιπλώνονται αυτές, αν δοθεί το κατάλληλο και βολικό ερέθισμα. Αν καλυφθεί όλη αυτή η έκρηξη με το πέπλο της εκκλησίας και του λόγου του Θεού, κάνοντας μερικές φορές μέχρι και το θάνατο, τρόπο σωφρονισμού. Πάντα με τα αποσπάσματα της Καινής Διαθήκης στο χέρι…

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιώργης Κοντοπόδης

Μουσική επένδυση : Άγγελος Ανδρεόπουλος

Επιμέλεια σκηνικού – κοστουμιών : Γιώργης Κοντοπόδης

Φωτισμοί : Αλέξανδρος Λιακόπουλος

 

Παίζουν οι ηθοποιοί

Αννίτα Μαυρομιχάλη

Δώρα Πανταζοπούλου

Λευτέρης Παπαδημητρίου

Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό , ανέργων)

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 μέχρι και τις 30/6: Το ελεύθερο ζευγάρι

eleftherozeugari

Έφτασε το καλοκαίρι και η Αντωνία με τον σύζυγο της αποφάσισαν να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να πάνε στην παραλία! Τα προβλήματα τους παρόλα αυτά τους ακολουθούν και μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων, με τη Νίτσα Μαμουζέλου στο ρόλο της υπομονετικής γυναίκας και το Γιώργη Κοντοπόδη στο ρόλο του ανοιχτόμυαλου συζύγου.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας γάμος που ασφυκτιεί απο την απιστία, τη ζήλια,τις απόπειρες αυτοκτονίες και την αγάπη. Ένα ζευγάρι που μας εξομολογείται τα προβλήματα τους και μας κάνει να γελάμε με τη ζωή! Μια εξαιρετική κωμωδία με απρόοπτη εξέλιξη αλλά και με συγκινήσεις της καθημερινότητας.

Συντελεστές

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία- μουσική επένδυση Αλέξανδρου Αλέξανδρου Λιακόπουλου, απόδοση – προσαρμογή Γιώργη Κοντοπόδη

Βοηθός σκηνοθέτη : Δήμητρα Καραγκούνη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίτσα Μαμουζέλου, Γιώργης Κοντοπόδης

Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά

Είσοδος: 10 ευρώ, 7 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων)

Χρήσιμες πληροφορίες

Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2110120936

Μέσα μεταφοράς για πρόσβαση στο Τσάι στη Σαχάρα: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία 608, 622, 235, 140

 

Σχόλια