MASTODON

TURBONEGRO (Αθήνα)

TARDIVE DYSKΙNESIA (Θεσσαλονίκη)

+more names tba

 

Αρχές Σεπτέμβρη θα λάβει χώρα σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα το μίνι φεστιβάλ μουσικής για τους λάτρεις του σκληρού ήχου “Heavy By The Sea”.

 

Headliners θα είναι φέτος οι Αμερικανοί Mastodon και μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί ακόμα δύο μπάντες, από τις οποίες η καθεμία θα τους πλαισιώνει μονάχα σε μια πόλη. Έτσι στην Αθήνα θα εμφανιστούν οι Νορβηγοί punk rockers Turbonegro για πρώτη φορά στη χώρα μας παρότι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σε σημαντικό κοινό, ήδη από τα 90s. Ενώ στην Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν αντίστοιχα μαζί με τους Mastodon, οι Αθηναίοι Tardive Dyskinesia από τον ευρύ χώρο του “προοδευτικού μέταλ”, οι οποίοι το 2012 κυκλοφόρησαν ένα πολύ αξιόλογο album,  το “Static Apathy in Fast Forward” και οι live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό λαμβάνουν πάντα τις καλύτερες κριτικές. Εμφανίστηκαν μάλιστα και στο περσινό φεστιβάλ.

Λογικά θα ανακοινωθούν τουλάχιστον 1-2 ονόματα ακόμα για κάθε μέρα/πόλη. Επίσης είναι παράδοξο πως φέτος το φεστιβάλ θα γίνει σε πιο κεντρικούς χώρους και όχι στο Φάληρο όπως πέρυσι αλλά οι λόγοι άγνωστοι.

 

2 Σεπτεμβρίου – Principal, Θεσσαλονίκη

3 Σεπτεμβρίου – Gazi Music Hall, Αθήνα

 

Εισιτήρια: 25, 28 ευρώ.

 

Σχόλια