Το Athens Acting Studio είναι ένα μέρος όπου καλλιτέχνες ενώνονται και εργάζονται πάνω στην τέχνης τους, δημιουργώντας νέα έργα. Είναι ένα μέρος όπου προβάλλεται η δημιουργία ανεξάρτητων καλλιτεχνών με νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Αντιμετωπίζονται όλοι από την αρχή ως καλλιτέχνες, με σκοπό να αισθάνονται οικεία. Δουλεύουν ανοίγοντας το μυαλό και ξεκλειδώνοντας το σώμα, με σκοπό το θέατρο να αποκτήσει την θέση που του αρμόζει κι όχι να είναι μια απλή επιχείρηση.

2ACTING-STUDIO-PICTURES-GOLDEN

Στις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα του studio, συγκαταλέγονται η προώθηση των τεχνών και του πολιτισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εμπνέοντας τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, μαθήματα αλλά και σεμινάρια που φέρνουν κοντά όλους τους καλλιτέχνες, στοχεύοντας στην ανάπτυξη του καθενός και δίνοντας έμφαση στο σώμα τους. Στο Athens Acting Studio λαμβάνουν χώρα θεατρικές παραστάσεις μέσω του θιάσου αλλά και μαθήματα για όλα τα επίπεδα και για όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν πτυχές του εαυτού τους. Όραμα του είναι να δημιουργήσει καλλιτέχνες οι οποίοι θα βλέπουν πέρα από το δεδομένο, καλλιτέχνες που θα βλέπουν με τα δικά τους μάτια. Τους βοηθά να αφαιρέσουν τα περιττά στρώματα από πάνω τους, θέλοντας να διαμορφώσουν καλλιτέχνες ανεξάρτητους που θα δημιουργήσουν αργότερα, τα δικά τους έργα και το δικό τους κοινό.

Απο τις 10 Μαϊου και για 20 μέρες έχουν αρχίσει μια εκστρατεία χρηματοδότησης (crowdfunding) για να ανεβάσουν την παράστασή τους τον Ιούνιο. Μπορείς να προσφέρεις εδω http://igg.me/at/athensacting

Τα ονόματα που πρέπει να ξέρεις είναι: Νίκος Κατής – ιδρυτής , Χρήστος Φλώρος, Στέφανος Αντιμάντο – διεθυντές της Εκστρατείας.

Το studio και οι καλλιτέχνες του, θέλουν και δημιουργούν και σε τοπικό επίπεδο. Μπορούν να διαμορφώσουν την νοοτροπία του κοινού, δίνοντας καινούργια πνοή σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε. Δεν φοβούνται για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Η τέχνη και η προσέγγιση τους είναι μεταδοτική και έχουν σκοπό να εξαπλωθεί, διαδίδοντας το μήνυμα ότι πρέπει να πιστεύουμε και να αποδεχόμαστε τα ελαττώματα μας. Σκοπό έχει να ενθαρρύνει τους Έλληνες καλλιτέχνες να ξεπεράσουν τα όρια της Ελλάδας, έχοντας πολλές φιλοδοξίες και δείχνοντας με αυτό τον τρόπο της δυνατότητες των Ελλήνων. Όλος ο κόσμος, οφείλει να δει το πνεύμα τους να καλλιεργείται και την έμπνευση τους να εξελίσσεται διαρκώς.

_______
Υπάρχει άλλος ένας τρόπος να συνεισφέρεις στην προσπάθεια χρηματοδότησης της νέας τους παραγωγής. Έλα στο καλοκαιρινό τους event, είσοδος ελεύθερη – και επίσης σου χαρίζουν δοκιμαστικά μαθήματα γνωριμίας.
Πληροφοριες στο Facebook: https://www.facebook.com/events/807074742710618/

Το Athens Acting Studio θα έλεγε κανείς πως είναι σχολή υποκριτικής, θεατρική εταιρεία, θίασος αλλά και σπίτι των τεχνών. Είναι ένα περιβάλλον όπου δημιουργούν κι όχι μια απλή σχολή…

ΠΑΡΑΓΩΓH: ” Οι τρεις αδελφές του Α. Τσέχωφ”

ηξ

Η θεατρική ομάδα του Athens Acting Studio που αποτελείται από νέους και παλιούς καλλιτέχνες, ανεβάζουν το εν λόγω έργο. Το studio θέτει το όραμα του, ωθώντας τους καλλιτέχνες να κάνουν τις ιδέες τους, πράξη. Ενδυναμώνεις τους καλλιτέχνες του, δίνοντας τους εργαλεία για να δημιουργήσουν και συμβάλλει επίσης, φέρνοντας κορυφαίους επαγγελματίες στις παραγωγές. Η συμβολή του κόσμου είναι άκρως σημαντική καθώς είναι σπουδαίο συναίσθημα το να γνωρίζεις ότι αρκετά άτομα έχουν συμβάλλει κι έχουν δείξει έμπρακτα την υποστήριξη τους για την τέχνη των καλλιτεχνών.

Το έργο του Α. Τσέχωφ είναι κατάλληλο για την εποχή που ζούμε. Αντικατοπτρίζει το αδιέξοδο της κοινωνίας αυτή την στιγμή στην χώρα μας. Οι άνθρωποι θέλουν και αναζητούν την ταυτότητα τους, περιμένουν αλλά ζουν στην αδράνεια. Καλεί λοιπόν τους καλλιτέχνες να αναζητήσουν αυτό που επιθυμούν, βγαίνοντας από το αδιέξοδο της ζωής και προχωρώντας μπροστά. Το studio, προσεγγίζει το έργο αυτό λίγο διαφορετικά, φέρνοντας το στο εννοιολογικό ”τώρα”.

Κύριο καστ των ηθοποιών:

ACTING-STUDIO-PICTURES-GOLDEN

Νατάσα: Ειρήνη Βουρλάκου
Όλγα: Πέννυ Παπαδοπούλου
Μάσα: Δέσποινα Κόκαλη
Ιρίνα: Ευγενία Μπρακουμάτσου
Νικολάι : Φίλιππος Δημητρίου
Andrey: Σωκράτης Υδραίος
Fyodor: Γιώργος Κόρφιας

Σκηνοθεσία: Νίκος Κατής

Τα τελευταία έργα παραγωγής:
Αναμονή 13 ονείρων 2014 (NYAS)
Sometime next Year 2015 (NYAS καλλιτέχνες)

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

INDIEGOGO-LOGO

Από τις 10 Μαϊου και για 20 ημέρες μπορείτε να προσφέρεται το εκάστοτε ποσό για την χρηματοδότηση της παραγωγής. Περισσότερα και για να κάνεις την δωρεά σου, στην σελίδα της εκστρατείας http://igg.me/at/athensacting

Στόχος του crowdfunding (χρηματοδότηση από το γενικό κοινό), είναι ο κόσμος να γνωρίσει και να ενωθεί με το όραμα του Athens Acting Studio. Να συγκεντρωθούν τα χρήματα (4000 ευρώ) για την παραγωγή του έργου.

To Athens Acting Studio είναι επίσης σε αναζήτηση χορηγών. Οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί θα πρέπει να επικοινωνήσουν με έναν Διευθυντή της εκστρατείας : Α) Χρήστο Φλώρο, athensacting@gmail.com, +44 7 551 707 505 (Ηνωμένο Βασίλειο) ή Β) Στέφανο Αντιμάντο ,athensacting@gmail.com ,+30 697 17 96 167 (GR) ή με κάποιο άλλο μέλος της ομάδας μας (2103211445) προκειμένου να επιλέξουν το είδος της χορήγησης. Η δωρεά μπορεί να γίνει μέσω της Paypal ή μέσω τραπέζης ή στο Indiegogo, όταν ξεκινήσει η εκστρατεία στο κοινό. ( με την εύρεση των χορηγών του studio).

perks-preview-first-3

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

● Θέατρο ­ Ενοίκιο 2500 ευρώ(κόστος της ενοικίασης του θεάτρου για τις ημέρες των παραστάσεων και για τις πρόβες μας)
● Σκηνικά /φώτα 500 ευρώ
● Κοστούμια 700 ευρώ
● Διαφήμιση και Προώθηση 250 ευρώ (οι δημιουργοί περιεχομένου δωρίζουν τον χρόνο τους, κάλυψη κόστους εκτύπωσης αφισών, φυλλαδίων και διαφήμισης στο διαδίκτυο.
● Οδοιπορικά 50 ευρώ (μίσθωση minibus, ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, και εξοικονομούμε χρήματα)

δφγη

Καταπληκτικοί χορηγοί επικοινωνίας του Athens Acting Studio είναι το Frapress.gr & το Neolaia.gr, όπου μαζί με μια εξαιρετικά δομημένη στρατηγική και την εκστρατεία, η υποστήριξη θα ναι ιδιαιτέρως μεγάλη.

υθι

Μείνετε συντονισμένοι στο site μας γιατί σύντομα θα ακολουθήσει και συνέντευξη με τους συντελεστές και τον σκηνοθέτη και ιδρυστή της παράστασης!

Σχόλια