Επιμέλεια: Αντώνης Μαντζαβίνος
Κατερίνα Οικονομοπούλου
Κατερίνα Χλιάρα

1. Πότε άλλοτε θα είχες την ευκαιρία να δεις αυτά τα μέρη;

Ενδεχομένως πολύ λίγοι από εμάς θα καταφέρουμε να ταξιδέψουμε τον κόσμο ολόκληρο. Τα μέρη που έχεις την ευκαιρία να δεις από αυτήν την εκπομπή είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ξεχωριστό και σπάνιο.

2. Τελικά αυτός ο συνδυασμός μεταξύ hobby και δουλειάς είναι ξεχωριστός!

Κάνουν αυτό που γουστάρουν, παράλληλα δουλεύουν. Η λέξη μεράκι αποτυπώνεται σε κάθε γύρισμα, σε κάθε εκπομπή και αυτό είναι κάτι που καταγράφει πολύ ωραία ο φακός.

65050-144456

3. Διαφορετικός πολιτισμός σημαίνει και διαφορετικός τρόπος σκέψης.

Και είναι μία μεγάλη αλήθεια. Για να την αποδεχτείς, απαραίτητο είναι να έχεις γνωρίσει ανθρώπους από διαφορετικά μέρη και φυσικά να έχεις συνομιλήσει μαζί τους σε παραπάνω από μία συζητήσεις. Κι αν έχεις ταξιδέψει ο ίδιος, μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι.

4. Για να δεις πού αξίζει πραγματικά να πας το επόμενο σου ταξίδι.

Οι ευκαιρίες για ταξίδια δε θα είναι πολλές λογικά όσο και να μας αρέσει. Το budget τους και οι λοιπές ασχολίες μας δε θα μας το κάνουν πολύ εύκολο. Ωστόσο, σε μία τέτοια εκπομπή -μεγάλο plus ότι είναι στα ελληνικά, άρα απαντάει στην ίδια την κουλτούρα μας- μπορείς να δεις τον επόμενο ιδανικό προορισμό σου.

PhiPhidual

5. Κάθε βδομάδα μας δημιουργούν καινούρια όνειρα.

Οι εκπομπές με ταξίδια είναι άπειρες. Καμία δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο: σε κάνουν να ονειρεύεσαι πως είσαι κι εσύ ένας ταξιδευτής!

6. Η μουσική του show

Eίναι τρελοί , είναι κεφάτοι και αποτελούν την όαση της ελληνικής τηλεόρασης! Δε θα μπορούσε να μη συμβαίνει το ίδιο και με τη μουσική.

7. Για να μετρήσεις πόσες φορές θα χάσει ο Σάκης απ’ το Γιώργο και πόσες ο Γιώργος απ’ το Σάκη.

Το “We are the champions” έχει μπει στην καθημερινότητά σου όταν συναγωνίζεσαι τους φίλους σου. Οπωσδήποτε. Και αν είσαι λίγο hipster, ίσως να έχει μπει και το κλαρίνο!

worldparty

8. Για τις τελευταίες σκηνές making of…

…όπου συνήθως βλέπεις και τους τέσσερις να προσπαθούν να κάνουν τα γυρίσματα και δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς.

9. Μπορούμε να ταυτιστούμε και με τους τέσσερις

Είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα, σίγουρα θα έχεις ταυτίσει τον εαυτό σου με τον τολμηρό Σάκη, τον ευαίσθητο Γιώργο, τον νεαρό Γιώργο που βρίσκεται πίσω απ’ τις κάμερες και φαίνεται να καλοπερνάει ή τον επαγγελματία και ώριμο Θοδωρή… ‘Η και με τους τέσσερις!

World-Party_2

10. Είναι η καινούρια παρέα που απέκτησες

Πλέον, δεν υπάρχει εβδομάδα χωρίς να θες να παρακολουθήσεις World Party! Κι αυτό γιατί το να ταξιδεύεις, έστω και πνευματικά, έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Σε αυτό το κομμάτι σε βοηθούν ο Σάκης, ο Γιώργος, ο Θοδωρής και ο Γιώργος, οι οποίοι προσωποποιούν το yolo σε κάθε του έννοια!

 

Βλέπουμε World Party κάθε Τετάρτη 21.45 στον Alpha.
Αυτή την Τετάρτη θα ταξιδέψουμε μαζί τους στη Νοτιοανατολική Ασία με προορισμό την Ταϊλάνδη.

 

Σχόλια