Το TEDxUniversityoftheAegean είναι ένα συνέδριο, που διοργανώνεται από μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στόχος του συνεδρίου αυτού είναι να συγκεντρώσει ανθρώπους και να μοιραστεί με αυτούς μια μοναδική εμπειρία.

Πλέον, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν! Το TEDxUniversityoftheAegean άρχισε την πώληση των εισιτηρίων στην πλατφόρμα eventora. Η εμπειρία αυτή θα λάβει χώρα στην Ερμούπολη της Σύρου, στο Θέατρο Απόλλων, στις 25 Απριλίου 2015.

logo

Στο πνεύμα των ιδεών που αξίζει να διαδοθούν, το TED έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται TEDx. TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν τους ανθρώπους μαζί για να μοιραστούν μια εμπειρία τύπου TED. Η εκδήλωσή μας ονομάζεται TEDxUniversityoftheAegean, όπου x = ανεξάρτητα οργανωμένη εκδήλωση TED. Στο TEDxUniversityoftheAegean, θα δείτε και θα ακούσετε διάφορες ομιλίες, βίντεο στη σκηνή του Θεάτρου Απόλλων, που συνδυαστικά θα προκαλέσουν έναυσμα για ουσιαστικές συζητήσεις επάνω στο θέμα του “MOTIVACTION”.

Για δήλωση συμμετοχής ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/en/Events/tedxuniversityof

Σχόλια