Ακροβάτες, χορευτές, ηθοποιοί, όλοι σε μία ενδιαφέρουσα και θεαματική εβδομάδα.

«DreamCatcher»

dreamcatcher

«DreamCatcher», όπως “ονειροπαγίδα” είναι ο τίτλος της παράστασης των εντυπωσιακών ακροβατών, ταχυδακτυλουργών στη σκηνή Momix, στο Μέγαρο Μουσικής από τις 24 έως τις 29/3.

«Τραγούδι του νεκρού αδελφού­»

tragoudi_nekrou_aderfou

Πενήντα τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το εμβληματικό μουσικό θεατρικό «Τραγούδι του νεκρού αδελφού­» του Μίκη Θεοδωράκη ανεβαίνει στο Θέατρο Μπάντ­μιντον (19-29/3), σε σκηνοθεσία του Θανάση Παπαγεωργίου και αναμένεται να μας συγκινήσει, θυμίζοντάς μας την εμπειρία του Εμφυλίου.

«W Memorabilia (Phaedra’s Laboratory)»

w_memorabilia

Χορογράφος και χορεύτρια με αυθεντικότητα και φυσική ενέργεια, η Λίντα Καπετανέα επανέρχεται με το δυναμικό σόλο-μελέτη πάνω στο πάσχον γυναικείο σώμα «W Memorabilia (Phaedra’s Laboratory)».

Το W Memorabilia (Phaedra’s Laboratory) στο Facebook

«Όγδοη ημέρα της δημιουργίας»

8_imera_dimiourgias

Ο υπόγειος χώρος του γκαράζ στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες πειραματικούς χώρους της πόλης. Εκεί ανεβάζει η 27χρονη Ηλέκτρα Ελληνικιώτη την «Όγδοη ημέρα της δημιουργίας», ένα θέαμα τόσο υπερβατικό όσο και ο τίτλος του, για την αλληλεξάρτηση θύματος και θύτη.

«Φιλουμένα»

filoumena

H Ελένη Ράντου μεταμορφώνεται στη διάσημη ηρωίδα του δημοφιλούς έργου του Εντουάρντο ντε Φιλίπο «Φιλουμένα (Γάμος αλά ιταλικά)», το οποίο, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο στις 21/3.

«Μπλε Μαρέν»

bleu_marin

Εκκεντρικός όσο και κυνικός, ποπ όσο και στοχαστικός, ο θεατρικός συγγραφέας Ανδρέας Φλουράκης μας επιφυλάσσει διάφορες ανατροπές με το «Μπλε Μαρέν», το πρώτο νουάρ έργο του, που παρουσιάζεται στο θέατρο Αγγέλων Βήμα.

Το Μπλε Μαρέν στο Facebook

Σχόλια