Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Greek Student, Global Citizenη οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε 7 Πανεπιστήμια από την AIESEC, το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο φοιτητών με στόχο την ενδυνάμωση των νέων.

Πάνω από 550 φοιτητές παροκολούθησαν την εκδήλωση στο πανεπιστήμιό τους, μαθαίνοντας περισσότερα σχετικά με την αξία και τα οφέλη του εθελοντισμού, πώς αυτό μπορεί να τους οφελήσει σε προσωπικό, ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και για όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες του προγράμματος Global Citizen για το καλοκαίρι 2015.

Εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού αλλά και επιχειρηματικού κόσμου δώσανε το παρόν στην εκδήλωση, τονίζοντας τη σημασία του εθελοντισμού για την ανάπτυξη των νέων αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί ξανά στις 31 Μαρτίου στο ΤΕΙ Πειραιά και 24 Απριλίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθνικούς χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης: epixeiro.gr, Neolaia.gr, IQ/Mycampus.gr, University Press, Frapress.gr καθώς και το lifo.gr για την επικοινωνιακή υποστήριξη.

Μάθετε περισσότερα καθώς και κρατήσεις θέσεων για τις τελευταίες 2 εκδηλώσεις “Greek Student, Global Citizen” στο ΤΕΙ Πειραιά και Πάντειο Πανεπιστήμιο εδώ!

Σχόλια