Είναι μια απ’ αυτές τις μέρες που θες να μπεις σπίτι, να κάτσεις στον καναπέ, με έναν κουβά ποπ-κορν και να δεις μια ταινία που θα σε κάνει να γελάσεις. Να γελάσεις με την καρδιά σου, ώστε να αισθανθείς λίγο καλύτερα, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις.

Θα δεις μια ταινία, η οποία δε θα σε συγκλονίσει, δε θα έχει ένα βαθύ μήνυμα και μια συγκινητική ιστορία, αλλά χιούμορ, αστείους διαλόγους, περίπλοκη δράση, ωραίους ευχάριστους ηθοποιούς και ευχάριστο τέλος.

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από τις καλύτερες ταινίες για να γελάσετε:

1. WET HOT AMERICAN SUMMER

Αυτή είναι μία από τις ταινίες που βλέπεις ξανά και ξανά. Γιατί; Επειδή δε βαριέσαι ποτέ να βλέπεις μια ομάδα 20άρηδων και 30άρηδων να παίζουν τους δύσμοιρους και γελοίους συμβούλους camping! Επιπλέον, η αγωνιώδης εφηβική σκηνή του Paul Rudd είναι απλά φανταστική!

2. ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Γιατί λατρεύουμε τον Jim Carrey; Γιατί είναι από τους λίγους ηθοποιούς που μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε κάθε φορά σε κάθε ταινία! Πόσω μάλλον όταν ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς στον κόσμο υποδύεται το Θεό στο πλευρό της Jennifer Aniston!

3. CRAZY STUPID LOVE

Η ταινία Crazy Stupid Love είναι μια οικογενειακή κωμωδία και ταυτόχρονα δράμα, αλλά περισσότερο κωμωδία, που βασίζεται σε μερικούς ανθρώπους που αναζητούν το νόημα της ζωής και της αγάπης. Είναι και οι κοιλιακοί του Ryan Goslin, είναι και οι περίεργοι χαρακτήρες της Emma Stone και του Steve Carell, που σίγουρα θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση!

4. WE’RE THE MILLERS

Η απόλυτη κωμωδία με την πιο παράξενη πλοκή, ναρκωτικά, στριπτίζ, περίεργους “γείτονες” και καταληκτικό καστ! Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της Jennifer Aniston! Μην ξεχάσετε να δείτε και τα making of-s!

5. LET’S BE COPS!

Αν βλέπετε τη σειρά New Girl και σας αρέσει το δίδυμο Nick και Coach, μπορείτε να τους απολαύσετε και στην κωμωδία που αποφασίζουν να ντυθούν αστυνομικοί, να κάνουν περιπολία και να νικήσουν το έγκλημα… ανεκπαίδευτοι και ανειδίκευτοι! Ειδικά, η σκηνή που προσπαθούν να συλλάβουν τους κλέφτες στο σούπερ μάρκετ θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε!

6. BRIDESMAIDS

To cast είναι άριστο! Όλες οι ηθοποιοί στην ταινία δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δε σταματούν να αστειεύονται. Κάθε σκηνή είναι μια νέα περιπέτεια στον άγριο κόσμο του να είσαι γυναίκα!

7. PITCH PERFECT

Αν σου αρέσει η a capella μουσική, η Anna Kendrick, ο χορός ή τα φτηνά αστεία, τότε οπωσδήποτε πρέπει να δεις αυτή την κωμωδία σχετικά με μια γυναικεία ομάδα τραγουδιού στο κολέγιο. Είναι απίθανη!

8. 21 JUMP STREET

Το κοινό είχε μεγάλες αμφιβολίες γι’ αυτή την ταινία, αλλά τελικά ο Jonah Hill και ο Channing Tatum κάνουν το καλύτερο και πιο ασυνήθιστο συνδυασμό αστυνομικών. Απλά ταιριάζουν απόλυτα!

9.  DEATH AT A FUNERAL

Χάος σε μια κηδεία; Σίγουρα, ένα πολύ καλό concept για ταινία. Προφανώς, όταν συγκεντρώνεις όλη την οικογένεια σ’ ένα δωμάτιο, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται κάπως περίεργα!

10. PINK PANTHER

Όταν ο Ζακ Κλουζώ αποφασίσει να λύσει ένα μυστήριο, θα τα κάνει όλα μαντάρα, θα καταστρέψει, θα τραυματίσει, θα ρεζιλευτεί, θα απογοητευτεί, αλλά στο τέλος, θα λύσει το μυστήριο!

Σχόλια