Πώς να ρίξετε μια γυναίκα!

Επιμέλεια: Πολέμαρχος και Χρήστος Ρούκος

Ο Πολέμαρχος

Χ.Ρ: Ρε συ Πολέμαρχε από μικρός ήθελα να γράψω ένα άρθρο μαζί σου (με το Χρήστο γνωριζόμαστε μόλις 3 μήνες βέβαια). Είσαι να γράψουμε κάτι εντυπωσιακό; Κάτι που θα κάνει πάταγο; Ένα θέμα που θα αλλάξει τη ζωή και τη σκέψη ολόκληρου του πλανήτη μας;
Π: Πες μου Ρούκο αγόρι μου…
Χ.Ρ: Nα γράψουμε για το πως να ρίξετε μια γυναίκα!
Π: Γκομενάκι θες να πεις…
X.P: Δημοσιογραφικά μιλάμε πάντα!

Μάθε – Διασκέδασε – Μοιράσου
Κάνε LIKE στο Frapress.gr και στήριξε την προσπάθεια μας!

 

Κάπως έτσι φίλε αναγνώστη βρεθήκαμε εδώ αυτή τη στιγμή, σε αυτό το άρθρο, να προσπαθούμε με τον Χρήστο τον Ρούκο να ξετυλίξουμε το κουφάρι του 2ου πιο δύσκολου κεφαλαίου της ανθρωπότητας, που ταλανίζει τα 2 φύλα στις μέρες μας και όχι μόνο! Ρωτάς ποιο είναι το πρώτο; Μα το να τις καταλάβεις φυσικά…

Αρχικά φίλε αναγνώστη θα ήθελα να σου δηλώσω πως μετά από αιώνες αναλύσεων, πειραμάτων και αφοσίωσης επιστημόνων πάνω στο θέμα αυτό, η ανθρωπότητα δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το μαγικό φίλτρο, προκειμένου να βρει ένας άντρας μια σωστή συνταγή επιτυχίας για να ρίξει το γκομενάκι που του αρέσει. Τι σημαίνει αυτό; Πως για ακόμη μια φορά είσαι μόνος. Χωρίς νερό, χωρίς τροφή, σε μια έρημο (εξ’ ού και το μόνος και έρημος) οπού δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!

μονος και ερημος
Η γυναίκα που λέτε λοιπόν φίλοι και φίλες δεν έχει αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης για τον τέλειο άντρα. Ναι ομολογουμένως της αρέσει ο Μπράντ Πίτ, αλλά επειδή ξέρει ότι έχει φάει άκυρο από εκεί, ψάχνει αναγκαστικά εδώ τριγύρω. Θα μου πεις τώρα ρε Πολέμαρχε στο άρθρο αυτό υποτίθεται ότι εμείς κυνηγάμε την γυναίκα. Μικρέ απαίδευτε αναγνώστη… Κούνια που σε κούναγε! Ο άντρας μια ζωή θα κυνηγάει την γυναίκα, που εκείνη θα του έχει δώσει το δικαίωμα να την κυνηγάει! Άμα αυτή δεν ήθελε δεν θα την κυνήγαγες! Επίσης να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορεί να αρέσει στις γυναίκες πάνω μας. Μπορεί να είναι από μια  άσπρη τρίχα στα μαλλιά σου, μέχρι και ο τρόπος που ”αγγίζεις” ένα dvd πριν το βάλεις να παίξει (ποτέ με το μεσαίο δάχτυλο ουρακοτάγκε-χιμπατζή)…

Αυτή είναι η στιγμή που η μητέρα Φύση κρατάει απόσταση ασφαλείας από το είδος Γυναίκα:

Η Αγελάδα βλέπει τον Αγελάδο να βόσκει και του χώνεται! Ο μαϊμούς βλέπει τη Μαϊμού να τρώει μπανάνες και χώνεται. Ο πασχαλίτσος βλέπει την πασχαλίτσα να πετά ανέμελη και της χώνεται. Στην περίπτωση όμως της Γυναίκας δεν είναι έτσι τα πράγματα… Πιο κάτω θα διαβάσεις από τον Ρούκο πως όταν πας να χωθείς σε μια γυναίκα θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Όλα αυτά είναι…

pipes

Είσαι από το Μπουρνάζι και σου αρέσει μια από τη Κηφισιά.

Εσύ ακούς…                                                                                                                                         και αυτή ακούει…

παντελιδης

lana del rei

Πόσες ελπίδες έχεις; 

Εσύ γελάς με αυτό…                                                                                                                           και αυτή γελάει με αυτό…
kontopas                                        satc12

 Επιμένεις;;;  

Οπότε Συμφωνούμε! Πρέπει να υποκριθείς! Θα σε καταλάβει βέβαια αλλά δεν μας νοιάζει! Ίσα-ίσα μπορεί και να το εκτιμήσει που υποκρίνεσαι για να της αποσπάσεις την προσοχή και να την πλησιάσεις. Για να τη ρίξεις λοιπόν πάει να πει ότι σου χει δώσει δικαιώματα…τα δικαιώματα αυτά προς το παρόν έχουν 2 μονοπάτια (στο μέλλον βέβαια γίνονται 4-8-16 και κλάψε με μάνα κλάψε με):

1) Ή να παίζει μαζί σου γιατί ο άλλος γκόμενος που κυνηγάει αυτή, της ρίχνει άκυρο και θέλει να έχει την αυτοπεποίθηση της ψηλά όπως κάνουν τα παιδάκια…

skylos-kounies-video-570  34801
2) Ή όντως σε γουστάρει! 

Σε περίπτωση που συμβαίνει το 2ο αν δεν την χτυπήσεις ή την δεν βρίσεις, θα την πάρουμε την Τριπολιτσά! Είναι θέμα χρόνου. Όοοοοχι μ@λ@κ@ρ@ μου… Όχι επειδή το θες εσύ ή τα έχεις κάνει όλα σωστά. Αλλά επειδή το θέλει ΑΥΤΗ!
Στην πρώτη περίπτωση το παιχνίδι το έχεις χαμένο κυνηγώντας την. Η μόνη λύση είναι να την φτύσεις. Να της πεις δεν πάει άλλο ρε κοπελιά. Είμαστε πολλές ώρες μαζί, βγαίνουμε, πίνουμε, κάνουμε, ράνουμε και μια ευκαιρία δεν μου έχεις δώσει…

10898286_925595307450581_8332182370090754607_n

Δεν στην έχει δώσει γιατί εσύ κυνηγάς αυτήν και αυτή κυνηγάει τον άλλον που την ακυρώνει! Εσένα σε έχει σιγουράντζα! Για σταμάτα να ασχολείσαι κάνα 10ήμερο μαζί της… Μόλις δει ότι χάνει και τα στανταράκια θα τρέχει από πίσω σου (ναι ανόητε σε περίπτωση που δεν τρέξει πάει να πει, ότι ούτε να της το δεις δε θα σε άφηνε) σαν σκυλάκι! Βέβαια να θυμάσαι πως αν τρέχει σαν χελώνα, μην πηγαίνεις τον κ@λο σου και εσύ, για να σε προλάβει κάποια μέρα!

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο για τις γυναίκες, όχι από τις εκατοντάδες προσωπικές μου εμπειρίες,  αλλά από όλα αυτά που έχουν ζήσει οι φίλοι μου και οι γύρω μου! Το πως να ρίξεις μια γυναίκα είναι ό,τι πιο δύσκολο έλαχε στο ηλιακό μας σύστημα. Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να ασχολείσαι με γκομενάκια μεταξύ 6 και 7 (ΟΧΙ χρονών ηλίθιε…με άριστα το 10 μιλάω) Αυτά είναι πιο προσιτά, πιο μαζεμένα και κάνουν και καλό κρεβάτι! Τα 8αρια και τα 9αρια να τα φοβάσαι…κρύβουν πολλά ελαττώματα και παγίδες!

Χρήστος Ρούκος

Έχετε ήδη διαβάσει τις απόψεις του Πολέμαρχου αλλά και τις συμβουλές του για το πώς μπορεί κάποιος να ρίξει μια γυναίκα. Και παρολαυτά κάνατε scroll down για να διαβάσετε και τις δικές μου. Σας αξίζει ένα ευχαριστώ αρχικά γι’ αυτό. Και ένα μπράβο επίσης. Σίγουρα θα αναρωτιέστε πως, αφού διάβασα το δάσκαλο, τι μπορώ πλέον να μάθω από το μαθητή. Απλά να αναφέρω πως η ιστορία βρίθει από παραδείγματα μαθητών που ξεπέρασαν τους δασκάλους τους και έγιναν και ακόμα καλύτεροι από αυτούς. Ρωτήστε π.χ. το δάσκαλο του Αϊνστάιν. Όπως και να ‘χει σίγουρα ο Πολέμαρχος έχει περισσότερη εμπειρία από μένα και μπορεί να σας έδωσε και καλύτερες συμβουλές. Στο κάτω κάτω η φήμη του στις γυναίκες είναι γνωστή (εντάξει τώρα μπορώ να σταματήσω το γλείψιμο).

Αλλά ας μπω σιγά σιγά στο θέμα μας. Πώς να ρίξεις μια γυναίκα. Ένα θέμα που τράβηξε πολλούς από εσάς εδώ έτσι ώστε να δείτε τι κάνετε αλλά και τι μπορείτε να κάνετε παραπάνω για να κατακτήσετε την καρδιά (και όχι μόνο) μιας γυναίκας. Μη περιμένεις όμως έτοιμες λύσεις εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο. Δε θα στα δώσω όλα εγώ στο πιάτο. Πρέπει να συμβάλλεις αποφασιστικά κι εσύ. Αλλά είναι επίσης και ένα θέμα που λογικά θα τραβήξει και τα βλέμματα πολλών αναγνωστριών μας. Οι αναγνώστριες βέβαια θα διαβάσουν το συγκεκριμένο άρθρο απλά και μόνο για να διακηρύξουν στη συνέχεια πως πολλά από αυτά που γράφουμε εδώ μέσα δεν ισχύουν ή δε θα πρεπε να ισχύουν ή δεν είναι ακριβώς έτσι. Κορίτσια, απλά ηρεμήστε. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε το προφίλ των ανδρών μέσα από το παρόν άρθρο ακόμα και αν το θέλαμε πάρα πολύ. Οπότε καθίστε άνετα, πάρτε ένα αναψυκτικό στο χέρι και συνεχίστε να διαβάζετε.

αναπαυτικα

Ο κάθε άνδρας σίγουρα έχει ένα δικό του διαφορετικό τρόπο για να πλησιάσει και να ρίξει μια γυναίκα. Από το να κεράσει ένα ποτό κάποιο Σάββατο βράδυ σε ένα μαγαζί μέχρι το να κάνει add αυτήν που του αρέσει και να αρχίσει να την πολιορκεί μέσω ατελείωτων μηνυμάτων στο inbox της. Εγώ θα μιλήσω μόνο για αυτά που χρειάζεται να κάνει κάποιος που θέλει να ρίξει μια κοπέλα που μόλις γνώρισε. Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο για κάτι παραπάνω. Ας ξεκινήσω λοιπόν:

1) Να είσαι ευγενικός.
Δε θα ήθελες η πρώτη εντύπωση που θα έκανες σε αυτήν που σου αρέσει να είναι αρνητική. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο ευγενικός γίνεται αλλά όχι και να φτάσεις σε σημεία υπερβολής.
2) Πες κάτι αστείο.
Και εδώ πρέπει να προσέχεις. Μην πεις κάτι γραφικό η κάτι γελοίο. Προσπάθησε να είσαι αυθόρμητος. Οι γυναίκες εκτιμούν πάρα πολύ το καλό χιούμορ σε έναν άνδρα αλλά το ίδιο απεχθάνονται και το κακό. (Σχετικά με αστείες ατάκες για πρώτο ραντεβού ή οτιδήποτε άλλο, μπορείς να με συμβουλευτείς μέσω Facebook).

κερασω ποτο

3) Να είσαι ο εαυτός σου.
Ίσως η πιο σημαντική από τις συμβουλές μου. Δεν χρειάζεται να υποδυθείς κάποιον άλλον απλά και μόνο για να ρίξεις μια γυναίκα που σου αρέσει. Οι γυναίκες με την πάροδο των χρόνων έχουν αναπτύξει μηχανισμούς ανίχνευσης του «Πέφτουλα» και αυτού που προσπαθεί απλά και μόνο να εντυπωσιάσει. Έτσι λοιπόν αν είσαι ψεύτικος θα χάσεις το παιχνίδι από την αρχή, φιλαράκο.
4) Προσπάθησε να μην έχεις άγχος.
Δε λέω μπορεί κάποιες να βρίσκουν γλυκό και τρυφερό που κάποιος μπορεί να τρέμει ή να χάνει τα λόγια του την ώρα που τους μιλάει αλλά μη κοροϊδευόμαστε. Οι περισσότερες απλά θα σε περάσουν για άβγαλτο πρωτάρη που δεν έχει ξαναμιλήσει σε γυναίκα ποτέ πριν.
5) Με μέτρο τα κομπλιμέντα.
Κάτι πολύ σημαντικό επίσης. Μην αρχίσεις να κομπλιμεντάρεις την κοπέλα που έχεις απέναντί σου χωρίς να υπάρχει αύριο. Τα έχει ακούσει πριν από σένα και θα τα ακούει και μετά από σένα. Ένα δυο κομπλιμέντα σχετικά με τα μάτια ή το χαμόγελο της είναι υπεραρκετά. Η επιτυχία, φίλε μου, κρύβεται στα λίγα. Και θυμήσου οι γυναίκες λένε όχι στους πέφτουλες. Μη λέμε όλο τα ίδια.
6) Όταν της μιλάς να την κοιτάς στα μάτια.
Όχι πολύ έντονα. Και σίγουρα όχι με βλέμμα αγελάδας που πέφτει από τον 72ο όροφο 100οροφης πολυκατοικίας. Απλά να της δίνεις να καταλαβαίνει πως σε ενδιαφέρουν αυτά που λέει ακόμα κι αν μιλάει για τις προάλλες που πήγε με τις κολλητές της σε ένα club που ήξεραν τους πάντες και τις κερνούσαν μέχρι το πρωί ποτά και υποβρύχια. (Προφανώς τα παιδιά το έκαναν από την καλή τους την καρδιά και δεν αποσκοπούσαν πουθενά αλλού).

olgakiORA

7) Δείξτης ότι δεν είσαι σαν τους άλλους.
Ξεχώρισε από τη μάζα. Μην γίνεσαι προβλέψιμος. Γίνε πρωτότυπος. Γίνε κάποιος για τον οποίο θα μιλάει στις φίλες τις ακόμα και μετά από σένα. Ενθουσίασε την. Τρέλανε την (με την καλή έννοια πάντα). Κάντην να θέλει να βγει δεύτερο ραντεβού μαζί σου πολύ πριν τελειώσει το πρώτο. Και βέβαια ακολούθησε τα όλα αυτά τηρώντας παράλληλα όλα τα παραπάνω. Εδώ να σε δω.

Κάπου εδώ τελειώνουν οι προσωπικές μου συμβουλές, αγαπητοί φίλοι, φίλες και αναγνώστες του Frapress.gr. Αν αναλογιστείτε και τη μικρή μου πείρα στο γυναικείο φύλο και πολύ καλά μου βγήκε. Σκεφτείτε κιόλας πως γράφω το κείμενο αυτό χωρίς να ξέρω καν τι έχει γράψει ή τι σκοπεύει να γράψει ο συνάδελφός μου, ο Πολέμαρχος. Όπως και να χει δε θα σας κρατήσω μούτρα αν του δείξετε θερμότερη υποστήριξη. Απλά να ξέρετε πως η ιδέα για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν δική μου. Και να ξέρετε επίσης ότι σας αγαπάω περισσότερο.  Τέλος, αν ακολουθήσετε πιστά όλα τα παραπάνω και ρίξετε γυναίκα, την επόμενη φορά που θα με δείτε στο δρόμο χ…αιρετήστε με.

Σχόλια