Ας το παραδεχτούμε λοιπόν: σε όλους αρέσουν ο φωτογραφίες. Με μια φωτογραφική μηχανή μπορούμε να απαθανατίσουμε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, να τις αποθηκεύσουμε και να τις θυμόμαστε κάθε φορά που τις κοιτάμε! Για το λόγο αυτό τις βάζουμε σε κάδρα, τις επεξεργαζόμαστε στο Instagram, τις ανεβάζουμε στο Facebook ή τις κρεμάμε στον τοίχο του δωματίου μας.

 

Μια τέτοια ‘τρέλα’ με έπιασε, λοιπόν, κι έμενα όταν έγινα φοιτήτρια και απέκτησα δικό μου σπίτι. Έτσι, άρχισα να μηχανεύομαι τρόπους για να διακοσμήσω τις φωτογραφίες μου μέσα στο σπίτι. Το πρόβλημα, βέβαια, ήταν πώς θα χωρούσα τόσες πολλές φωτογραφίες σε ένα σπίτι 27 τετραγωνικών (παλάτι, όχι αστεία!). Η ιδέα μου ήρθε σχετικά απρόσμενα όταν είδα τη φίλη μου, τη Μηλίτσα  να απλώνει τη μπουγάδα της. Σκέφτηκα λοιπόν πως μπορούσα να κρεμάσω τις φωτογραφίες σε συρματόσκοινο πάνω από τον καναπέ ή το κρεβάτι. Πλέκοντας δε λαμπάκια γύρω από το σύρμα το αποτέλεσμα γίνεται πιο εντυπωσιακό.

Αλλιώς κρεμασέ τες πάνω από το κρεβάτι σου

DSC_0038

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για αυτή την κατασκευή χρειάστηκα:

  • Σύρμα (εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τριχιά)
  • Ξύλινα
  • Καρφιά
  • Λαμπάκια και πολλές, πολλές φωτογραφίες
  • Εκτέλεση: Χτύπα τα καρφιά στον τοίχο σε τέτοια απόσταση ανάλογα με το πόσο μακρύ θέλεις να είναι το σύρμα με τις φωτογραφίες. Ύστερα, πάρε το σύρμα και τύλιξε τις άκρες του στα καρφιά και στη συνέχεια επένδυσέ το με τα λαμπάκια (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χρωματιστά και μονόχρωμα λαμπάκια). Τέλος, εκτύπωσε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και κρέμασέ τες με μανταλάκια από το σύρμα. Just DO IT YOURSELF 🙂

 

Σχόλια