Ναι το ξέρω. Τελείωσε το Μουντιάλ, πάει και το Μουντομπάσκετ, άρχισε η ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων μας, έγιναν μεταγραφές, ξεπουλήθηκε ο Ολυμπιακός, τον ήπιαμε με την Ρουμανία στο Καραϊσκάκη, αλλά ρε παιδιά…κάτι δεν μου κάνει να γράψω αθλητικό κείμενο μετά από τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Και ΔΕΝ θα γράψω!
Έχω προσέξει ήδη τα πρώτα άρθρα των συναδέλφων μου στο site και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε όλοι μαζί, με μεράκι και όρεξη.

Διάβασα τα περισσότερα από αυτά και μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως προβληματίστηκα ιδιαίτερα με το κείμενο της Ιωάννας Ψαρρού “Καλοκαιρινοί έρωτες”, όπου η αρθρογράφος μας βουτάει -έστω και για λίγο- στα έγκατα της απύθμενης αβύσσου του γυναικείου μυαλού, προσπαθώντας να μας μυήσει στον κόσμο της ερωτικής φωτοσύνθεσης του καλοκαιρινού φλερτ από τη σκοπιά του γυναικείου φύλου.


βοηθειαΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Και για τους άντρες; Τίποτα;

Ε λοιπόν αγόρια μου, μη στεναχωριέστε και μην απελπίζεστε.

Η Πολέμαρχος teleshopping έχει την λύση!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Αντρίλα Version! Ήρθε η ώρα για απαντήσεις.

Γυρίζουμε επιτέλους από τις διακοπές και κανονίζουμε τα πρώτα μας καφεδάκια. Τα αγόρια βγαίνουμε μεταξύ μας και τα κορίτσια μεταξύ τους, για να μπορούμε να μιλάμε άνετα όλοι καθώς τα 2 φύλα χρησιμοποιούν το δικό τους ”ειδικό λεξιλόγιο”.

Τα κορίτσια πιάνουν θεματολογία για έρωτες – πάθη – ίντριγκες – μυστήρια, βλέμματα που συναντήθηκαν και πάγωσε ο χρόνος…αλλά στο τέλος δεν έγινε τίποτα, γιατί το πριγκιπόπουλο κράταγε στο χέρι δυο ποτά και όχι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο (αυτοί οι πλανόδιοι με τα λουλουδάκια, όταν τους χρειάζεσαι δεν τους βρίσκεις πουθενά). Εκτός αυτού, είχε έρθει με ένα Ford Fiesta του 2001 και όχι πάνω στο άσπρο άλογο…

ασπρο αλογο

…και δυστυχώς για την παρέα της κοπέλας, δεν είχε και κανέναν τούμπανο συνοδοιπόρο για να μπορέσουν να ασχοληθούν και οι φίλες της με κάτι αξιόλογο.
Η ατυχία, η γκαντεμιά και το “δεν έκατσε η κατάλληλη φάση” σε όλο τους το μεγαλείο.

Εμείς πάλι οι από δω ξεκινάμε και αναλύουμε το πως περάσαμε, πόσα μπάνια κάναμε, πόσο γαλάζια ή πράσινα ήταν τα νερά, τι έγινε στα αθλητικά δρώμενα του καλοκαιριού και μετά ασχολούμαστε με τα γκομενάκια που είδαμε στις παραλίες -κρατώντας το καλύτερο για το τέλος- έχοντας συλλέξει και φωτογραφικά ντοκουμέντα (τα κλασσικά ξέρετε, βγάζουμε μια selfie και όλως τυχαίως από πίσω βρίσκεται τουλάχιστον ένα τούμπανο κ#λαράκι) για περαιτέρω αναλύσεις!

Βέβαια, θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε αγαπητές μου κυρίες ότι σε μια αντρική παρέα των καλοκαιρινών διακοπών δε βρίσκονται μόνο αρπακτικά θηλυκής σαρκός και μπήχτηδες, αλλά και εκείνοι που έχουν μια σοβαρή σχέση και παρόλα αυτά θέλουνε να πάνε και για διακοπές με τα φιλαράκια τους. Αυτοί περνάνε πιο δύσκολα από όλους, καθώς από την μια έχουνε στο κινητό το μωρό τους όλη μέρα – “μου λείπεις, δεν μπορώ μακριά σου” και τέτοια (βέβαια αυτά όταν ξαναβρεθούν από κοντά, τηρώντας τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις ξεχνιούνται και επανερχόμαστε στις σφαγές και τις γκρίνιες) – και από την άλλη έχουνε τον κολλητό από δίπλα να τους λέει”Ωωω μαλ@κα, γύρνα τώρα δεξιά και κοίτα…γύρνα τώρα-τώρα-τώρα-ΤΩΡΑ ρε κόπανε”

ψαλτης

Πόσες φορές δεν έτυχε στον καθένα μας να βρισκόμαστε σε παραλία με τους φίλους μας (ενώ είμαστε σε σχέση), να περιτριγυριζόμαστε από όμορφα οπίσθια και παρόλα αυτά, όταν παροτρυνόμασταν να τσεκάρουμε γκομενάκια, εμείς όντας φερέγγυοι στο αμόρε μας χαζεύαμε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας;

Και πείτε μου τώρα ειλικρινά. Πόσοι από εσάς δεν το μετανιώσατε μετέπειτα;

Γενικά στην γυναικεία πιάτσα και στο ευρύτερο θηλυκό κοινωνικό περιβάλλον, έχει επικρατήσει η άποψη ότι εμείς στο ερωτικό και πνευματικό κομμάτι είμαστε ολίγον τι Ούγκηδες!  Ότι επιστρέφουμε από διακοπές, έχοντας κρεμάσει πάνω σε ένα ρόπαλο, όλα τα σκάλπ (από το κάτω μέρος του γυναικείου σώματος) που μαζέψαμε το καλοκαίρι και σε μια φαντασμαγορική τελετή, βγάζουμε τον τελικό νικητή, του οποίου και κερνάμε τα ποτά μέχρι το τέλος του χρόνου τιμής ένεκεν!

ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ
Δεν υπάρχει φλέρτ, δεν υπάρχει έρωτας και απλά κοιτάμε πως θα τα ρίξουμε τα τουμπανάκια στο κρεβάτι! Αυτή η καραμέλα θα πρέπει να σταματήσει κάποια μέρα.

Θέλεις αγάπη, στοργή και προδέρμ κοπελάρα μου; Θέλεις να σε ερωτευτώ με την πρώτη ματιά, από το βλέμμα; Από την “αύρα”; Τότε…

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΞΕΚ@ΛΟ!!!

 Μου πετάς έξω το βράδυ στο μπαρ όλο το στήθος (τα βλέπω όλα), φοράς τιραντάκια με όλη την πλάτη έξω, παντελονάκι να φαίνεται τουλάχιστον ο μισός πισινός, μου στέλνεις και αυτές τις ματιές τις γεμάτες υπονοούμενα που εξιτάρουν την φαντασία και θέλεις μετά να έρθω με αυτό το στυλάκι του Τζόρτζ Κλούνεϊ

κάϋλα clooney_george97346_2013_5_8_12_44_57_b2
άνετος και αεράτος να σου πετάξω την ατάκα του αιώνα, δίνοντας σου ταυτόχρονα και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο; Οοοοοοχι καργιολ@κι!

Γιατί, στην παραλία; Σχεδόν γυμνές μου βγαίνουν όλες και με το που εξέρχονται από την θάλασσα 2 ώρες μου στραγγίζουν το πάνω μέρος του μαγιό και κάνα τέταρτο διευθετούν το κάτω μέρος…

στραγγιστο μαγιο

Αλλά κατά τα άλλα ο Ούγκ πρέπει να ασχοληθεί και να ανακαλύψει τον πλούσιο εσωτερικό και εγκεφαλικό κόσμο τους, ο οποίος κατά βάθος (τώρα μιλάμε για πολύ βάθος…κυριολεκτικά στου διαόλου την μάνα) είναι αγνός και έτοιμος να δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτόν που θα αγγίξει την ψυχή τους! Το ότι αυτές βέβαια φροντίζουν τα τονίζουν κυρίως τον εξωτερικό τους κόσμο δεν θα πρέπει να μας απασχολεί εμάς, αφού είμαστε υπεράνω βρε κουτά. #να_τα_λέμε_και_αυτά

Και τι πάει να πει καλοκαιρινός έρωτας; 

Λοιπόν, για να το κλείσουμε το κομμάτι, οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι ένας όρος επιστημονικής φαντασίας που εμπνεύστηκαν οι γυναίκες για να δώσουν ένα έξτρα χρώμα (μια πινελιά βρε αδερφέ) στο καλοκαίρι τους! Λες και εγώ περίμενα το καλοκαίρι για να ασχοληθώ με μια κοπέλα! Όταν όμως αυτές μου βάζουν χρονοδιαγράμματα και προγραμματισμούς στις σχέσεις, τότε πως γίνεται εμείς να τις πάρουμε στα σοβαρά και αυτές και τις σχέσεις που θέλουνε; Κυριολεκτικά…

”Γελάει το Σύμπαν”

  • Καλοκαιρινός έρωτας (Κωνσταντίνος).
  • Χειμερινός έρωτας (Βαγγέλης).
  • Ρομαντικό φθινοπωρινό πρωτοβρόχι (με τον Τάκη κάτω από το πεύκο, με είχε σκεπάσει με την μπλούζα του γιατί κρύωνα και αυτός είχε μείνει γυμνός στην βροχή, άχουυυυ τι γλυκούλης)
  • Άνοιξε ο καιρός (κάτι τέτοιες ηλιόλουστες μέρες πηγαίναμε στο βουνό με τον Άγγελο)
  • Έπιασε Απρίλιος (ξεκινάμε δίαιτα πάλι, γιατί ο Ιούνιος είναι κοντά και δεν πρέπει να με δει ο επόμενος καλοκαιρινός έρωτας με ψωμάκια).

Πραγματικά το πώς τον θέλουνε (από την εξωτερική του εμφάνιση μέχρι τον εσωτερικό του κόσμο, από τον τρόπο που ντύνεται μέχρι τον τρόπο που θέλουνε να τις πλησιάσει κάποιος) και για πόσο τον θέλουνε τον άνδρα οι γυναίκες, προσωπικά με ξεπερνάει! Το χειρότερο από όλα είναι ότι έχει αρχίσει να ξεπερνάει και τις ίδιες!

Είχα έναν φίλο στις διακοπές φέτος, που γνωρίστηκε τον Ιούλιο με την κοπέλα του και επέστρεψε τώρα τον Σεπτέμβριο και είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι ακόμα μαζί! Επειδή όμως ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές και δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν το χειμώνα τα παιδιά, τα στοιχήματα έχουν πέσει βροχή με τους φίλους μας για το αν θα προλάβουν την παρέλαση του Οκτωβρίου και αν στο τέλος αυτή η σχέση θα χαρακτηρισθεί καλοκαιρινός έρωτας ή θα προλάβει να πάρει νότες και από τις υπόλοιπες εποχές. Ο Θεός μαζί μας…εεε μαζί τους ήθελα να πω!

κομποσχοινι

 

Υ.Γ: Το άρθρο αυτό είναι σατιρικό και μοναδικό του στόχο έχει το να κατατεθεί ακόμα μια άποψη για τις σχέσεις και τις καλοκαιρινές αντιλήψεις γενικότερα των ανδρών. Δεν είναι απάντηση, αλλά κατάθεση προσωπικής γνώμης. Εγώ όπως ξέρετε στο Frapress ασχολούμαι με τα αθλητικά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Μην περιμένετε να απαντήσω σε τυχόν απάντηση στο άρθρο μου με καινούργιο μου άρθρο! Δεσμεύομαι όμως πως θα επανέλθω κάποια στιγμή με νέα αναλόγου τύπου τοποθέτηση για παρεμφερή θέματα. Να είστε καλά και να προσέχετε όλοι! Καλή σεζόν να έχουμε! “Keep Good”

Σχόλια