unnamed

 

Οι φωτογράφοι Σταυρούλα Κολιδάκη και Ελπίδα Τέμπου στήνουν την πρώτη τους προσωπική έκθεση σε έναν αντισυμβατικό εκθεσιακό χώρο(οικία) με τίτλο ‘Together’.

Η έκθεση περιλαμβάνει έξι θεματικές ενότητες κοινωνικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου με τρία θέματα ανά φωτογράφο. Το πρώτο θέμα της Σταυρούλας Κολιδάκη, περιλαμβάνει τη ζωή  των παιδιών στη «Φλόγα» (Σύλλογος Γονέων και Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες). Το δεύτερο θέμα αποτυπώνει την περιγραφή δύο παλαιών κτιρίων της Αθήνας και το τρίτο εστιάζει στο θέμα της απώλειας. Παράλληλα, η Ελπίδα Τέμπου παρουσιάζει δύο θέματα με φωτογραφίες για την κίνηση, τόσο στο ανθρώπινο σώμα όσο και στο φυσικό τοπίο, ενώ το τρίτο θέμα της περιλαμβάνει φωτογραφίες από το νησί της Άνδρου.

Σκοπός της έκθεσης είναι να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τα προαναφερθέντα θέματα ενώ συγχρόνως να υπογραμμίσει ότι δια μέσω του φωτός αντανακλώνται φυσικά, κοινωνικά αλλά και πολιτιστικά θέματα, που εν καιρώ γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ψυχή του καλλιτέχνη και τα οποία εν συνεχεία εκφράζονται-αποτυπώνονται  μέσα από την τέχνη τής φωτογραφίας.  H Frapressομάδα σας προτείνει μια πιο εναλλακτική βραδιά παρέα με ποτάκι, κουβεντούλα και δυο νέες φωτογράφους, που μέσα στην εποχή της κρίσης και της γενιάς των δυσκολιών, εκφράζεται και διαμαρτύρεται μέσα από τον φακό.

Χώρος διεξαγωγής: Καλογρέζης 19, Χαλάνδρι

Ημερομηνία και ώρα:  εγκαίνια το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00 και ξανά Κυριακή 14-Δευτέρα 15-Τετάρτη 17-Παρασκευή 19-Σάββατο 20-Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.00-22.00

 

Είσοδος ελεύθερη

 

unnamed (4)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

Σχόλια