1.  Για τις κρύες παραλίες φρόντισε να έχεις πιει προηγουμένως πολύ νερό. Έτσι θα έχεις εξασφαλίσει την προσωπική σου θέρμανση μέσα στη θάλασσα.

2. Μία μικρή κάμερα στο εσωτερικό της μάσκας θα σε γλιτώσει από αδυναμίες μνήμης, βοηθώντας σε αργότερα στην τουαλέτα του ξενοδοχείου.

3. Ποτέ μην αφήνεις κάφρους φίλους να σου βάζουν αντηλιακό. Μπορεί να βρεθείς με ένα περίτεχνο πέος ζωγραφισμένο στην πλάτη και να μην πάρεις πρέφα.

Spiderman-On-The-Beach4. Άπλωσε στην αμμουδιά όσες πετσέτες μπορείς. Όλο και κάποια θα κάτσει. Πιάσε την  κουβέντα. Αν η κοπέλα όμως δε βλέπεται ή κάτσει σε μία από τις πετσέτες σου ο τριχωτός  της παραλίας, άρχισε να ουρλιάζεις και να εξηγείς ότι πάτησε επάνω στον αόρατο φίλο σου  που κάνει ηλιοθεραπεία εκεί.

5. Φόρεσε το λαχανί μαγιό του Μπόρατ (αλλά μην το τεντώσεις μέχρι επάνω από τους ώμους. Πονάει. Πολύ). Σίγουρα θα καταφέρεις να θωπεύσεις πολλά γυναικεία κορμάκια για μία ονειρεμένη selfie.

6. Όρμα σε όποιο όμορφο θηλυκό κινείται και ρώτησε την 3 πράγματα: α) Αν σε βρίσκει όμορφο, β) αν έχει αγόρι και γ) αν θέλει να την φιλήσεις. Ή μάλλον μην περιμένεις απάντηση στο «γ». Just do it.

7. Τουλάχιστον μία φορά φέτος, μπες στη θάλασσα και άρχιζε να φωνάζεις ”Καρχαρίας, καρχαρίας!”.

8. Πιάσε φιλική συζήτηση με τον ναυαγοσώστη. Όταν στρέψει την προσοχή του αλλού, παρ’ του τη σανίδα και άρχισε να τρέχεις.

9. Πήγαινε στα άπατα και βγάλε το μαγιό σου αφήνοντάς το να πέσει στον βυθό. Φώναξε δύο – τρεις κοπέλες να σε βοηθήσουν να το πιάσεις. Όταν κάποια άτυχη ψυχή στο φέρει, ζήτα της και να στο φορέσει.

10. Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να γίνουν πολύ βλαβερές. Έρευνες δείχνουν ότι ο καρκίνος του δέρματος προκαλείται συχνά από την ηλιακή ακτινοβολία. Βάζε, λοιπόν, αντηλιακό… κυρίως σε πλάτες που δε θα μπορούσες να αγγίξεις σε άλλη περίπτωση.

Οι Γιάννης, Θάνος, Σάββας και όσοι είμαστε στους λόγιους κάφρους σας ευχόμαστε ένα καλοκαίρι γεμάτο ζωντάνια, χαρά και, φυσικά, καφρίλα.

See ya in September!

Σχόλια