Ο Γιώργος Σαμαράς μιλάει on camera για τον μικρό Jay Beatty και την κίνησή του να τον πάρει αγκαλιά στους πανηγυρισμούς της Σέλτικ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας.

Αυτή ήταν η αρχή.

Ο μικρός Jay αντιμετωπίζει το σύνδρομο Down, αλλά αυτό δεν τον πτοεί. Ούτε περιορίζει την αγάπη που τρέφει για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά.

Η αφορμή ήταν το ιστορικό γκολ του στον αγώνα του Μουντιάλ εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού.

 

Πατήστε την εικόνα για να δείτε το βίντεο

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του μικρού, δημιούργησε ένα μεγάλο κίνημα στην Ελλάδα και όχι μόνο μέσω της σελίδα του facebook, ώστε εκείνος και η οικογένειά του να ταξιδέψουν στη Βραζιλία για να βιώσουν τους παλμούς του Mundial από κοντά.

O Jay πάει Mundial – Facebook Fan Page

Το μήνυμα προς την ΕΠΟ είναι ξεκάθαρο: Ο μικρός αξίζει να δει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος εναντίον της Κόστα Ρίκα.

Πόσο τέλειο θα ήταν να δινόταν αυτή η ευκαιρία στον 11χρονο Jay;

“Εδώ και λίγες ώρες έχει δημιουργηθεί μια σελίδα, ή ένα κίνημα όπως θέλω να το πω, το οποίο είναι για να στείλουμε ένα μήνυμα στην ΕΠΟ”, δηλώνει πριν μερικές μέρες ο Δημήτρης Αθανασόπουλος εκ των δημιουργών του fan page.

Σήμερα στις 19.00 ανακοινώθηκε ότι τελικά η Ομοσπονδία κάλεσε τον μικρό Τζέι στην Βραζιλία προκειμένου να δει τον αγώνα, για τον οποίο γίνεται λόγος από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα: «Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί μου δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια… Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. … Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε… Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό… Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».

1

Πόσα likes και shares μπορούμε να κάνουμε σε έναν απ’ τους μεγαλύτερους θαυμαστές μας;

Ευχόμαστε καλή τύχη στον Jay, αλλά και στο δικό μας Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος ακούγεται να μην έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη Celtic ακόμα.

 

Σχόλια