Το ΜΙΝΤ είναι ένα σχετικά καινούργιο μαγαζί στο κέντρο του Αμαρουσίου.Στον ένα μόλις χρόνο λειτουργίας του έχει αποκτήσει φανατικούς πελάτες και όχι τυχαία.Μπορεί να είναι μια μικρή γωνιά στη Μητροπόλεως αλλά ακριβώς αυτή είναι η μαγεία του.

Μικρό,με ιδιαίτερη αισθητική και ποιότητα στα προιόντα που προσφέρει διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες καφετέριες στο Μαρούσι και σίγουρα αξίζει να το επισκεπτείτε.

Το ΜΙΝΤ προσφέρεται κυρίως για καφε και φαγητό αλλά και για ποτό.

Οι τιμές είναι αρκετά προσγειωμένες με τον freddo espressο μόλις στα 2,20 και τα ποτά στα 5.Προσφέρει γλυκά όπως muffin.Φτιάχνει επίσης εξαιρετικά σαντουιτς.Προσφέρεται επίσης σοκολάτα με διάφορες γεύσεις αλλά και τσάι.

Μιλήσαμε λοιπόν με τον Δημήτρη,τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και μας είπε κάποια πράγματα παραπάνω για το ΜΙΝΤ : 

-Πώς αποφάσισες να ανοίξεις το μαγαζί?

Αν και η υπόλοιπη επαγγελματική μου δραστηριότητα δεν είχε κάποια σχέση, πάντα ο χώρος της εστίασης μου προκαλούσε το ενδιαφέρον. Σε αυτήν την περίοδο της ζωής μου ευνόησαν οι συνθήκες για την υλοποίηση του.

– Τι θεωρείς ότι κάνει ξεχωριστό το μαγαζί? Γιατί κάποιος να προτιμήσει το ΜΙΝΤ από κάποιο άλλο καφέ?

Η πρωτοτυπία στην δημιουργία του χώρου, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μας σε συνδυασμό με την φιλική αντιμετώπιση του προσωπικού και τις προσαρμοσμένες στην εποχή τιμές, δημιουργούν τον συνδυασμό που και εγώ αναζητώ σαν πελάτης.

 -Γιατί ονόμασες έτσι το καφέ?

Μας άρεσε γιατί είναι μικρό, εύηχο και παραπέμπει στο ιδιαίτερο και διαχρονικό άρωμα της μέντας.

1375836_10202143999901798_1033766571_n

Ώρες λειτουργίας :  7:0- 23:0

Τοποθεσία : Μητροπόλεως 31,Μαρούσι

Γράφουν οι Τζιν και Τονικ

 

Σχόλια