Το Rust Cafe-Cocktail Bar αποτελεί ένα νέο προορισμό στη περιοχή του Γαλατσίου και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις! Το μαγαζί βρίσκεται πάνω στη θρυλική λεωφόρο Βεΐκου στον αριθμό 105.

Η όμορφη διακόσμηση, το έμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε γούστο και μορφή διασκέδασης.

Το menu περιλαμβάνει απολαυστικούς καφέδες, μεγάλο εύρος αλκοολούχων ποτών, καθώς και μαγευτικά cocktail. Όσον αφορά στα cocktail του Rust Café-Bar, από προσωπική εμπειρία, έχω να πω ότι δεν έχουν μόνο φοβερή γεύση, αλλά και άπαιχτη εμφάνιση. Και μιλάμε για ποικιλία, όχι μόνο Mojito, Margarita και Cosmopolitan. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε! Για παράδειγμα, δοκίμασα το “Bubblegum” που είχε αυθεντική γεύση “τσιχλόφουσκας” και σε δύο ξυλάκια που εξείχαν από το μεγάλο ποτήρι, υπήρχαν δύο ροζ, μεγάλες, ζουμερές τσίχλες έτοιμες για μασούλημα!
Η Rust ανοίγει καθημερινά από τις 9 το πρωί τις πόρτες της, οπότε είναι ιδανική και για τον πρωινό καφέ σας. Πολλά Σαββατόβραδα διοργανώνονται βραδιές, με καλεσμένους DJ και άπειρο χορό. Και όλα αυτά, βέβαια, σε προσιτές και λογικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Rust Cafe-Bar στο Facebook:

 

https://www.facebook.com/pages/Rust-Cafe-Bar/447881918659823?fref=ts

 

1239375_455576707890344_329836172_n

Του Σάββα Χρυσικόπουλου

Σχόλια