Σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα events για Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα! Τα πιο γιορτινά πάρτυ όπου το ποτό θα ρέει άφθονο και τα κορμιά θα λικνίζονται ασυστόλως!

Επιμέλεια: Τάσος Κωλέτσης

Και ναι, η στιγμή που λαχταρούσες -ίσως- τόσο πολύ έφτασε: ώρα να αποχαιρετήσουμε ομαδικά το (μακάβριο) 2016 και να υποδεχτούμε το λαμπερό (we hope) 2017!

Και για να είναι όντως λαμπερό πρέπει να κάνουμε την πρώτη του μέρα λαμπερή. Και πως γίνεται αυτό αγαπητέ αναγνώστη; Μα φυσικά με τον παραδοσιακό τρόπο: φαγητά, ποτά, χορό, φίλους και party μέχρι το πρωί. Εδώ, λοιπόν, σου έχουμε μερικές από τις γιορτινές μαζώξεις σε αγαπημένα μέρη της Αθήνας.

1. The End of the World Party @ Bios

O David Bowie είπε “Let’s dance“, οι Mayans “The end is near“, ο Lemmy “If you think you are too old for Rock’n’Roll then you are“, ο Prince “Life is just a party and parties weren’t meant to last“, ο Fidel Castro “This time the revolution is for real” και εσύ ήρθε η ώρα να πεις “F#ck you 2016” και να χορέψεις λιώνοντας τις σόλες των παπουτσιών σου μέχρι να τελειώσει ο κόσμος.

Φόρεσε άνετα ρούχα και παπούστια ή ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι εσύ άνετα και ετοιμάσου να λικνιστείς σε ρυθμούς dance music, hip hop, break-beats, rock n’ roll, pop, drums n’ bass και ότι μπορείς να φανταστείς.

Είσοδος: 25€ (Open Bar)

BIOS, Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 84, Κεραμεικός.

Facebook Event

2. Belleville Concept Cafe-Bar

To Belleville Concept Cafe-Bar υποδέχεται το 2017 με τους G.O.G the Barber και Santoner Rpz να σου δίνουν τροφή για… χορό σε ρυθμούς soul, funk, jazz, blues και hip hop!

Στο υπέροχο, λοιπόν, αυτό νεοκλασικό θα σε περιμένουν μοναδικά grooves, πολύ ποτό και όπως κατάλαβες χορός, χορός και χορός, στο πρώτο πάρτυ της χρονιάς!

Belleville Concept Cafe-Bar, Σαλαμίνος 15, Κεραμεικός.

Facebook Event

3. Μπλε Παπαγάλος

Στον Μπλε Παπαγάλο η νέα χρονιά έρχεται με vintage διάθεση και πάρτυ γενεθλίων. Το στολίδι του Μεταξουργείου γιορτάζει τον ερχομό του 2017 και τα τρίτα γενέθλιά του με ένα πάρτυ δύο σε ένα!

Ο Στέλιος Ιερόπουλος σας υποδέχεται με τις μουσικές του επιλογές και σας βάζει κατευθείαν σε dance mood!

Μπλε Παπαγάλος, Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο.

Facebook Event

4. Kinonó

Στο Κουκάκι το ενός έτους Kinonó σε περιμένει με το dearquentin party για ποτό, χορό και happy new year wishes από τις 20:00 μέχρι την αλλαγή και μετά ξανά χορούς απ’ την αρχή!

Kinonó, Φαλήρου 48, Κουκάκι.

5. 48 Urban Garden

Το μαγαζί με το bar-van ετοίμασε για εσένα ένα γιορτινό φαγοπότι στο πιο urban μέρος της πόλης. Το πάρτυ ξεκινά στις 22:30 με burgers και hot dogs να σε περιμένουν και συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες ώρες του 2017 με χορό και πολύ ποτό!

Τη μουσική επιμελούνται οι Panos Lilis, Dimitris Rigas και ένας guest dj!

Είσοδος: 50€ (Open Bar)

48 Urban Garden, Αρματωλών και Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι.

6. Giant NYE Party @ Ρομάντσο

Ο Γιάγκος Δράκος σας υποδέχεται στο Ρομάντσο με μια συγκλονιστική αποκάλυψη – βόμβα της Βίρνας που θα σε κάνει να υποδεχθείς τη νέα χρονιά με το στόμα ανοιχτό!

Εμπνεόμενο από τη Λάμψη και ενάντια στη λιτότητα της εποχής, το Ρομάντσο ετοίμασε για σένα ένα γκλάμουρ πάρτυ που οι κρυφοί έρωτες, τα χαστούκια και οι αποκαλύψεις βόμβα επιτρέπονται και είναι και επιθυμητά. Προσοχή όμως, το dress code πρέπει να εναρμονίζεται με την οικογένεια Δράκου και να είναι τουλάχιστον αριστοκρατικό.

Είσοδος: 25€ (Open Bar)

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα.

Facebook Event

Σχόλια