Το πιο jazzy Meet Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη!

 

 

Από τις 22 έως τις 28 Μαΐου, λοιπόν, το Meet Market, συναντά το 22ο Athens Jazz, το φεστιβάλ που έχει γίνει πια θεσμός στην Αθήνα, και παρέα κλείνουν το μάτι στο καλοκαίρι στήνοντας τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, η ελληνική επιχειρηματικότητα του Meet Market, συνδυάζεται με τη διασκέδαση του Athens Jazz, του μακροβιότερου μουσικού θεσμού της πόλης.

Κάπως έτσι, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα γίνει για άλλη μια φορά, το ένα και μοναδικό place to be για εσένα που θέλεις να βολτάρεις ατέλειωτα στην πόλη σου. Jazzy ήχοι και back to back δωρεάν συναυλίες, θα σημάνουν την εκκίνηση των πολυαναμενόμενων, καλοκαιρινών lives.

Παράλληλα, το Meet Market, συνοδοιπόρος του φεστιβάλ τα τελευταία 7 χρόνια, θα γεμίσει και αυτή τη φορά το κτίριο Μηχανουργείο και το προαύλιο Μηχανουργείου, με #madeinGreece και #handmade δημιουργίες. Ετοιμάσου να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και τους αγαπημένους χώρους στο σπίτι, με one-of-a-kind αγορές, να δοκιμάσεις λαχταριστό street food και δροσερά cocktails, στην πιο jazz εβδομάδα της χρονιάς.

 

Meet Market

First a Meet, then a Market

Το Meet Market ακολουθεί πιστά το motto του, πράγμα που σημαίνει πως οι επισκέπτες του, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα καταναλωτές για να περάσουν καλά.

Η ατζέντα του event περιλαμβάνει μουσική από DJs, που θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο κάθε δύο ώρες, αλλά και δωρεάν, δραστηριότητες για τα παιδιά.

Παράλληλα, στο Κεντρικό Ταμείο/Info point της διοργάνωσης, θα βρεις αναμνηστικά και μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου. Πώς;

Παίρνοντας μέρος στη μεγάλη κλήρωση του Meet Market, από την οποία θα επιλεγούν 3 τυχεροί νικητές, ο καθένας από τους οποίους θα γυρίσει σπίτι με 1 καλάθι γεμάτο δώρα από τους εκθέτες που θα συμμετέχουν.

Φυσικά όπως κάθε άλλη φορά, έτσι και σε αυτό το Meet Market, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη βόλτα και τις αγορές σου, απολαμβάνοντας street food λιχουδιές, μπύρες από τοπικές μικροζυθοποιίες, αλλά και κοκτέιλ.

Όλα αυτά, με την χαρακτηριστική Meet Market ατμόσφαιρα γιορτής και διασκέδασης.

 

 

Meet Market

 

Τι θα δεις στο Meet Market

Hand-Designer Clothes:

Anemuka, ASTY, Bakayaro, BLANK! Multiactive Studio Gallery, Eating +he Goober, Inky, Joanna Misseli, Kadó Handmade, Logo Lady Studio, Mary Stasini, Ot Kutur, Razzmatazz, RezArte, sTeehos, WorldWild

Kids, Toys & Pets:

Cobayo/artdcbydc, Funky LIttle Stuff, Le Gland, Paint My Day, Pinepolis Handmade, YAZ

Accessories:

Aelia Greek Sandals, Akka Natural Art, Banana Legion, Circlo Handcrafts, Des To Tsantaki Mou, El Greco, FINIKALALA (Oliphant & Sisalbee), Golfo handmade, Miss Pastaflora, MoMo, niiθ, Queenbee CR, Tiramisu, White50Room

Jewelry:

Assymentria, Blue Margarita, BoHo Mi, Cera Bow, Chrisapiti, Constance Jewelry Design, Denada Palla, Design Is Play, Diesblon, Dots. Art for all, Freyja, Ilianne – Jewelry Made of Love, Keno Jewelry, Kristia Lazarie, Kyma, loop.a, Maria Tasouli, Marianthi Gavaisse, Maridee, Μαρμαρώ, Myrtilo Jewelry, Paper Studio – Anastasia Ioannidi, Sophia Tsifopoulou, Thoosa

Mind, Body & Soul:

Avant Garden, Bee Naturalles, ENA KARO, hōkō crafts, Ichnos Soap, Lavandula Drops of Purple, Soap & Goods, The Soap House, To Diskadiko, Valsamon, Wasteless Design, Yperalfeia flower boutique

Vintage & Retro:

Anthophile, Handpicked Cherries, King Kong Athens Vintage, The Emerald Hut, The Lost Kids

Art, Books & Home Deco:

Abajour Mon Amour, AKKA Natural Art, Alloprosallos nous, Anna Kiosse, Marlo Ceramics, Curious Attic, CUT&PASTEpopartinthepresent, Fotini Tikkou, IKIGAI_Designed To Grow, inspira ceramics, KALOLE, KIAN Ceramics, Κουμπάκι, Mbooks, meli ceramics, Stavros Karnakis, The Greener Pastures, Vintage Trip.

 

Meet Market

 

 

 

 

 

 

The Meet Market Tasting Corner:

Kakau Worship, PASTA BOUKIS, Ποσειδώνιο Αίγινας, ΣάΟΣ Παραδοσιακά Προϊόντα, Sourmena Brew, Sparoza, ΤΣίΤΣΙΡΙ KOMBUCHA.

Street Food & Drinks:

Churros, Ideas lab, Falafeladiko, Kukuowl, Royal Curry House, The Meet Market Bar, Yazhou Street Food

Meet Market

Meet Market

Δραστηριότητες για παιδιά

 

Meet Market

(Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν)

  • Σάββατο 27 Μαΐου 

14:00-16:00 | Facepainting από τις Μουτζούρες

Πινέλα χοροπηδούν αγκαζέ με τα σφουγγάρια, αδημονούν στα χρώματα να κυλιστούν, με glitter να πασπαλιστούν, την Άνοιξη να φέρουνε στα παιδικά μουτράκια… οι Μουτζούρες έρχονται και πιάνουν δουλειά στο Meet Market Jazz Edition!

17:00-19:00 | Cinemathesis

«Παίζουμε κινηματογράφο;». Ελάτε σε ένα φιλικό δημιουργικό και διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι ανακαλύψεων μέσα από την ιστορία της έβδομης τέχνης. Θα μοιραστούμε παράξενες και ιδιαίτερες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους δημιουργούς του κινηματογράφου, θα εντοπίσουμε τα τεχνολογικά άλματα της κινούμενης εικόνας, θα γίνουμε οι κριτικοί θεατές, οι μικροί σινεφίλ και οι δημιουργοί.

Το επιτραπέζιο παιχνίδι της Cinemathesis, μπορεί να παιχτεί από μεμονωμένους παίκτες και από ομάδες παικτών -χωρίς αριθμητικό περιορισμό-. Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε τους νικητές!

16:30-19:30 | ΠΑΙΖώΝΤΑΣ

Τι συμβαίνει όταν συνοδοί βουνού και ποταμού, αναρριχητές, ορειβάτες, δάσκαλοι παιδικού θεάτρου και φυσικής αγωγής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί υπαίθριων δραστηριοτήτων και προσκόπων συναντιούνται στο Meet Market; Η διασκέδαση ξεκινά! Υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

  • Κυριακή 28 Μαΐου

13:00-17:00 | Facepainting από τις Μουτζούρες

18:00-19:30 | Fundastick

Ο Παναγιώτης Αργυράκης της Fundastick Performing Arts θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τα απίθανα ζογκλερικά του και θα γεμίσει το Meet Market με τεράστιες σαπουνόφουσκες!

The Meet Market Jazz Edition Ιnfo

Meet Market

Πότε: 

Δευτέρα 22 – Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Καθημερινές 19:00 – 00:00 /  Σάββατο και Κυριακή: 12:00 – 00:00

Που:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι 11854

Μηχανουργείο και Προαύλιο Μηχανουργείο

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Είσοδος:  Δωρεάν

See you @ The Meet Market

Σχόλια