H Penelope Spy στο Orfeas Live Bar στην Κυψέλη!

 

Η τραγουδοποιός Penelope Spy, μετά από έναν κύκλο εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Ισπανίας θα εμφανιστεί με το πενταμελές σχήμα “Πηνελόπη και Μνηστήρες” (Penelope & The Suitors) στο Orfeas Live Bar στην Κυψέλη, την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 21:30.

 

Ένα μοναδικό πάντρεμα που περιλαμβάνει μουσικές από τις ακτές της Μεσογείου, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, φλερτάρει συχνά με Funk  και Soul ρυθμούς. H Πηνελόπη και οι “Μνηστήρες” της στοχεύουν σε  μία διαδραστική παράσταση όπου το κοινό καλείται να τραγουδήσει, να χορέψει και να νιώσει μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας.

 

Η Penelope Spy έπαιζε μουσική στην Βαρκελώνη για 5 χρόνια και έχει δημοσιεύσει 3 Singles σε δικούς της στίχους, μουσική και ερμηνεία. Το Liberación είναι στην Ισπανική και την Ελληνική γλώσσα, ενώ το What you Want και το My Own Thing είναι στα Αγγλικά.

 

To 2022 συναντήθηκε με τον Σταμάτη Μουζακίτη, το Θέμη Βέλλο, το Θοδωρή Πικέα και την Ηλιάνα Αρβανιτίδου για να δημιουργήσουν ένα φρέσκο σχήμα με στόχο να διασκεδάσουν εξερευνώντας τις μουσικές του κόσμου.

 

Σύνδεσμος για το εβέντ:

 

 

 

Ιστορία και εμφανίσεις

Penelope Spy & Μνηστήρες Live στο Orfeas Live Bar!

Penelope Spy & Μνηστήρες Live στο Orfeas Live Bar!

 

Η Penelope Spy κατά την παραμονή της στην Βαρκελώνη έκανε εμφανίσεις σε ποικίλες μουσικές σκηνές, σε φεστιβάλ, ξενοδοχεία και σε ιδιωτικές εκδηλώσεις της πόλης.

 

Το 2016 και το 2017 τραγούδησε στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Βαρκελώνης, το La Mercè, στην Plaça Catalunya σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών (Project Estima’t).

 

Από το 2016 ως το 2018 τραγουδούσε και έπαιζε πιάνο στην χορευτική σειρά παραστάσεων Barris en Dansa η οποία αποσκοπούσε να ενώσει άτομα με ειδικές ανάγκες και άτομα όλων των ηλικιών μέσω της χορευτικής έκφρασης. Οι παραστάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε σημαντικά θέατρα της Βαρκελώνης όπως το Mercat De Les Flors.

 

Από το 2022 η Πηνελόπη και οι Μνηστήρες εμφανίζονται σε μουσικούς χώρους της Αθήνας.

Η ερμηνεύτρια, σε αντίθεση με την εκδοχή της ομηρικής Πηνελόπης δεν περιμένει πια στην Ιθάκη την επιστροφή του Οδυσσέα αλλά επιλέγει να ταξιδέψει εκείνη σε διάφορες χώρες παρέα με τους φίλους της τους Μνηστήρες, να συλλέξει τραγούδια, ρυθμούς και εμπειρίες και να τις φέρει πίσω η ίδια στην σύγχρονη “Ιθάκη” της, την Αθηνά, στην οποία μένει πάντοτε πιστή.

Penelope Spy & Μνηστήρες Live στο Orfeas Live Bar!

Penelope Spy & Μνηστήρες Live στο Orfeas Live Bar!

Penelope Spy: Τραγούδι – πλήκτρα

Σταμάτης Μουζακίτης: Κιθάρα – φωνητικά

Ηλιάνα Αρβανιτίδου: Σαξόφωνο – φωνητικά

Θέμης Βέλλος : Μπάσο

Θοδωρής Πικέας: Τύμπανα

 

 

Penelope & The Suitors Live

Παρασκευή 2 Ιουνίου 21:30

Orfeas Live Bar

Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη

5 Ευρώ Είσοδος

 

 

 

Social Media της Penelope Spy

 

Instagram: https://www.instagram.com/penelope_spy_music/

Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/penelope.spy/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-lqcYq4iAniW9AlFHes45g

Spotify: https://open.spotify.com/track/0itnhlZQUkkyiIa10O44R1?si=VHuSKffqQbywZF7uU7mjdQ&nd=1

 

 

 

 

 

Σχόλια