Πάρε κι εσύ μέρος στο μεγαλύτερο event της AIESEC Ελλάδος!

Youth Speak Forum 2023 - Δήλωσε τώρα δωρεάν συμμετοχή

Youth Speak Forum 2023 – Δήλωσε τώρα δωρεάν συμμετοχή

Το YouthSpeak Forum, ένα από τα μεγαλύτερα events για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά στις 11 Μαρτίου 2023, στο DereeThe American College of Greece, στην Αθήνα.

Τι είναι το YouthSpeak Forum;

To YouthSpeak Forum αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης νέων για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, από την AIESEC Ελλάδος.

Φέρνει σε επαφή τους νέους με μεγάλες εταιρείες, οργανισμούς και ομιλητές και τους καλεί να συν-δημιουργήσουν ένα πολυδιάστατο χώρο έμπνευσης και συζήτησης γύρω από κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο και τη χώρα μας.

Ποια είναι η AIESEC;

Η AIESEC είναι ένας από τους μεγαλύτερους εθελοντικούς οργανισμούς παγκοσμίως που διοικείται και αποτελείται αποκλειστικά από νέους 18-30 ετών, με έδρα σε 120+ χώρες και περιοχές.

Στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1956 και από τότε έχει προσφέρει 2.400+ εμπειρίες σε νέους. Στόχος της, η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων των νέων, μέσω προγραμμάτων πρακτικής άσκησης, εθελοντισμού και μέλους.

Διεξάγει πολυάριθμες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης νέων, και η μεγαλύτερή της εκδήλωση είναι το YouthSpeak Forum.

YouthSpeak Forum: Speak Up

Φέτος, το YouthSpeak Forum: Speak Up, μας καλεί να κάνουμε Speak Up, να μιλήσουμε και να ακουστούμε, λαμβάνοντας δράση πάνω στους Στόχους!

Οι στόχοι στους οποίους θα εστιάσει το φετινό YouthSpeak Forum είναι:

Ο Στόχος 3 – Καλή Υγεία και Ευημερία,

Ο Στόχος 5 – Ισότητα των Φύλων,

Ο Στόχος 5 – Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη και

Ο Στόχος 10 – Λιγότερες Ανισότητες.

Έτσι, μας καλεί να δημιουργήσουμε το δικό μας project, βασισμένο πάνω σε αυτούς τους Στόχους, και το νικητήριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της AIESEC Ελλάδος μέσα στον επόμενο χρόνο.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ:  https://bit.ly/YouthSpeakForum23

11 Μαρτίου 2023

Deree – The American College of Greece, Αθήνα

Δωρεάν Είσοδος

  • Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Κάνε αίτηση τώρα!  https://bit.ly/YouthSpeakForum23 

Όλοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν Speak Up και να ακουστούν. Φέτος, είναι η δική σου σειρά! 

Εσύ, θα είσαι εκεί;

Σχόλια