Έχουμε την χαρά να γνωρίζουμε κάτι διαφορετικό και έχουμε την χαρά να συναντούμε τον κιθαρίστα των Infected Minds , Βίκτωρα Μαστέλα!

Minds

Μιλήστε μας για την ιστορία αλλά και το όνομα του group.

 

Σαν συγκρότημα υπάρχει από το 2012 με τα μέλη της μπάντας να αλλάζουν μέχρι το 2018 όπου και οριστικοποιήθηκε το παρόν σχήμα. Έχουμε κάνει κάποιες ζωντανές εμφανίσεις όπως επίσης έχουμε βγάλει σε κυκλοφορία έναν ολοκληρωμένο δίσκο τον Φλεβάρη του 2022. Από τότε ως καλοί συνεργάτες και φίλοι, θα μπορούσαμε να πούμε πως προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε  στις ανάγκες της αγοράς.
Όσον αφορά την ονομασία, είναι δύσκολο ακριβώς να πούμε πως προήλθε το Infected Minds. Σίγουρα, έμπνευση θα αποτέλεσε (όπως συνεχίζει να αποτελεί) η περίεργη κατάσταση τριγύρω μας (κοινωνικά, πολιτικά, υπαρξιακά) με μόνο τρόπο διαφυγής, την μουσική. Σίγουρα ο Κορονοίος έχει βοηθήσει στο μάρκετινγκ, αφού στη τελική όλοι ‘μολυσμένοι’ είμαστε.

Οι επιρροές σας?

Οι ακουστικές μας προτιμήσεις ευτυχώς είναι ποικίλες συνεπώς, οι επιρροές μας μπορούν να αναζητηθούν σε πολλά συγκροτήματα και είδη μουσικής και αυτό μάλιστα, προσπαθούμε να το αποδώσουμε με τις μουσικές μας δημιουργίες. Μέσω της πρόσμειξης των διάφορων στοιχείων νιώθουμε πως ερχόμαστε πιο κοντά με την μουσική.

Ποιο είναι το όραμά των Infected και ποιοι οι στόχοι σας?

Σαν μέλη της μπάντας αλλά και σαν φίλοι πια, στοχεύουμε σίγουρα σε περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις αρχικά στην Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό. Ελπίζουμε να μεγαλώσει το κοινό μας σε ακροατές και να εκτιμηθούν οι μουσικές μας δημιουργίες. Ο άλλος μας στόχος για το σύντομο μέλλον είναι να μπούμε δυναμικά στην παραγωγή του επόμενου μας δίσκου ο οποίος, έχει προχωρήσει στη διαδικασία της ηχογράφησης.

Οι επόμενες εμφανίσεις σας?

Λόγω προφανώς των συνθηκών που επικρατούσαν, η πρώτη μας εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό, έχει προγραμματιστεί για τις 10 Φλεβάρη στο Remedy Club. Θα εμφανιστούμε μαζί με τους : Lacrimae και Negative Contrast όπου θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες μας, σε μια θα λέγαμε «Female Fronted» βραδιά.

https://fb.me/e/2zvUtJGJ2

Minds

Επίσης, στις 10 Μαρτίου θα έχουμε την ευκαιρία να εμφανιστούμε μαζί με τους Before Sunday και τους Passengers In Panic στο AN Club, σε μια εξίσου μαγική  βραδιά με τα γυναικεία φωνητικά να είναι καθοριστικά.

https://fb.me/e/2hR05SvCu

Minds

 

Ευχαριστούμε πολύ για τα λόγια σας, ανυπομονούμε και για την μουσική σας στα προσεχή live!

Σχόλια