Ένα νέο, πρωτότυπο, πολυθεματικό φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Αριστοναύτες, ξεκινάει φέτος το καλοκαίρι στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και ανακοινώνει το πρόγραμμά του.

 

Το Φεστιβάλ Αριστοναύτες εντάσσεται δυναμικά στον χάρτη των περιφερειακών φεστιβάλ της χώρας, χάρη στις καινοτόμες δράσεις του, που περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες, συναυλίες, εκθέσεις, περφόρμανς, δράσεις δικτύωσης και προβολές. Το Φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Ηλίας Κατσούλης και τη δημιουργική ομάδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros.

Το όνομα του Φεστιβάλ επιλέχθηκε ως μία δημιουργική συνομιλία με το ομώνυμο, ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Πελλήνης, στην περιοχή του Ξυλοκάστρου. Η ισχυρή πολεμική και ναυτική δύναμη της Πελλήνης και η σημασία του λιμανιού αναφέρεται και στο Θουκυδίδη, ενώ λέγεται πως το λιμάνι των Αριστοναυτών αποτέλεσε ορμητήριο της Αργοναυτικής Εκστατείας.

Το Φεστιβάλ Αριστοναύτες θα έχει ετήσιο χαρακτήρα και για την φετινή, πρώτη του χρονιά θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες από 7 έως 10 Ιουλίου 2022. Οι δράσεις του Φεστιβάλ συνδυάζουν δημιουργικά διαφορετικές μορφές τέχνης σε ένα πλέγμα καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων, με θεματικούς άξονες την αειφορία, την τέχνη και τη συνύπαρξη.

Βασικός άξονας του Φεστιβάλ Αριστοναύτες είναι η κινητοποίηση και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, για τους κατοίκους της οποίας έχουν σχεδιαστεί ειδικά βιωματικά εργαστήρια. Με την ίδια λογική, οι δράσεις αγκαλιάζουν όλο το εύρος του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, φτάνοντας από τα παραλιακά έως τα ορεινά σημεία του και αναδεικνύοντας με τρόπο μοναδικό τα σημαντικά τοπόσημα της περιοχής, όπως και την αρχιτεκτονική, φυσική και ιστορική μοναδικότητά της. Έτσι, το Φεστιβάλ Αριστοναύτες ξεπερνά τα τοπικά όρια και προσκαλεί τον επισκέπτη να δει την περιοχή με καινούργιο βλέμμα και να βιώσει νέες εμπειρίες

 


Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ – Λυρική βραδιά με αποσπάσματα από όπερα & οπερέτα

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 – 21:00
Πλατεία Αγίου Βλασίου – Ξυλόκαστρο

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ Αριστοναύτες θα γίνει με μία συναυλία λυρικού τραγουδιού, με προεξέχουσα την κορυφαία Ελληνίδα μεσόφωνο, Αρτέμιδα Μπόγρη. Μαζί της η εξαιρετική σοπράνο Χρύσα Μαλιαμάνη και ο διακεκριμένος πιανίστας Σπύρος Σουλαδάκης. Η λυρική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Βλασίου, στο Ξυλόκαστρο.
Διάρκεια 70’

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τα αποσπάσματα από τα έργα:

-“Canzonetta sull’aria” Ντουέτο Susanna-Contessa (Οι γάμοι του Φίγκαρο) W.A.Mozart
-“L’ora fatal s’appressa…Giusto ciel “Άρια της Pamira (Η πολιορκία της Κορίνθου) G.Rossini
-“Je veux vivre” Άρια της Juliette (Ρωμαίος και Ιουλιέτα) C.Gounod
-“Habanera” Άρια της Carmen (Κάρμεν) G.Bizet
-“Barcarolle” Ντουέτο Giulietta- Nicklausse (Τα παραμύθια του Χοφμαν) J.Offenbach
-“É strano…Sempre Libera” Άρια της Violetta (Τραβιάτα) G.Verdi
-“Près des remparts de Sėville” Άρια της Carmen (Κάρμεν) G.Bizet
-“ Viens, Mallika…Sous le dôme épais” Ντουέτο Lakmé- Mallika (Λακμέ) L. Delibes
-“Quando m’en vo” Άρια της Musetta (La Bohème) G.Puccini
-“Una voce poco fa” Άρια της Rosina (Ο κουρέας της Σεβίλλης) G.Rossini
-“Meine Lippen, sie küssen so heiß” Άρια της Giuditta (Η χώρα του μειδιάματος) F. Lehár
-“Somewhere” Τραγούδι ενός κοριτσιού (West side story) L. Bernstein
-“Art is calling for me” Άρια της Princess Stellina (Η γόησσα) V.Herbert
-“Chacun a son gout’ Άρια του πρίγκηπα Ορλόφσκυ (Η νυχτερίδα) J.Strauss (στα ελληνικά)
-“Αχ! Δε μπορώ να υποφέρω” Ντουέτο Πριγκήπισσας- Μπέτυς (Η πριγκήπισσα της Σάσωνος) Σ.Σαμάρας
-“Γλέντι που θ΄ αρχίσει” Άρια της Βιβίκας (Ο Βαφτιστικός) Θ. Σακελλαρίδης
-“Θέλω να δω τον πάπα’ Τραγούδι της Άννας (Θέλω να δω τον Πάπα) Θ. Σακελλαρίδης
-“Τον καιρό εκείνο τον παλιό’ Ντουέτο Βιβίκας- Κικής (Ο Βαφτιστικός) Θ. Σακελλαρίδης

 

 

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ και PERFORMANCE σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών: «Nouveau Regime»

ΕΚΘΕΣΗ: 7-10 Ιουλίου – Οικία Σικελιανού, Ξυλόκαστρο
PERFORMANCE: 9 & 10 Ιουλίου – Οικία Σικελιανού, Ξυλόκαστρο

Το Φεστιβάλ Αριστοναύτες παρουσιάζει τη δράση *Nouveau Regime, σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, με θεματική εμπνευσμένη από την ιστορική μνήμη του σπουδαίου Έλληνα ποιητή και τη ζωή του στην περιοχή. Πρόκειται για μια δράση που εξερευνά τη σχέση του δημόσιου χώρου με τη σύγχρονη τέχνη, υποστηρίζοντας τη δημιουργία νέων έργων, βασιζόμενων σε επιτόπια έρευνα.

Ένα κτήριο που μετράει περισσότερα από εκατό χρόνια ζωής και συγκεντρώνει περίτεχνα στοιχεία από αρχαιοελληνική, βυζαντινή και ενετική αρχιτεκτονική γίνεται πεδίο παρατήρησης για 16 νέες φοιτήτριες/ες της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Οι φοιτήτριες/ες «ανακαταλαμβάνουν» την κατοικία που έχει στεγάσει την αμφιλεγόμενη σχέση της Εύα Πάλμερ και του Άγγελου Σικελιανού, «εγκαθιδρύοντας» ένα Νέο Καθεστώς [nouveau Regime] βιωμένου χρόνου πάνω στο παλιό [ancien Regime]. Προσεγγίζουν ζητήματα της σύγχρονης κατοίκησης ενώ ταυτόχρονα διαπραγματεύονται με τα ίχνη που άφησε πίσω η πρόσφατη ταραχώδης διετία.

Αντικαθιστούν προσωρινά με δικά τους έργα -ζωγραφικά, γλυπτικά και ψηφιακά- τις φωτογραφίες, τα έργα τέχνης, και τα μικρά προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Τυπάλδου. Αυτή η εφήμερη αντικατάσταση, αντί να εξαφανίζει τις ιστορίες των ανθρώπων που κατοίκησαν μέσα στην αριστοκρατική βίλα, τίθεται σε συνομιλία μαζί τους. Το ζωηρό άμεσο παρόν και το ιστορικό παρελθόν προσεγγίζονται ως μία ολότητα μεταβολών. Οι φοιτήτριες/ες, ενώ ταράζουν για λίγο την υπεραιωνόβια μπουρζουαζία, απαντούν στην ανάγκη να αφηγούνται τις δικές τους καθημερινές σύγχρονες ιστορίες.

*Nouveau regime: σημείο αναφοράς η αντικατάσταση του παλαιού καθεστώτος [Ancien Regime] της μορφής διακυβέρνησης στη Γαλλία με χαρακτηριστικά απόλυτης μοναρχίας από το νέο που έφερε η Γαλλική Επανάσταση.

Την έκθεση επιμελούνται οι Γιώργος Καζάζης, (Καθηγητής, Διευθ. ΣΤ’ εργ.) και Γιάννης Σκαλτσάς (Αν. Καθηγητής, Διευθ. Ε’ εργ ).

Με την υποστήριξη των Τζίμη Ευθυμίου (Μέλος Ε.Δ.Ι.Π.), Παναγιώτη Σιάγκρη (Μέλος Ε.Δ.Ι.Π.), Κατερίνας Μπότσαρη (Υπ. Διδάκτορας), Παρασκευής Τεκτονίδου (Υπ. Διδάκτορας).

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου, σε μία ιδιαίτερη βραδιά υπό τους ήχους της άρπας της Clio K.

Η Clio K., με τον πρωτότυπο τρόπο παιξίματος και τους διαρκείς πειραματισμούς της επαναπροσδιορίζει το ρόλο της κλασικής άρπας στις σύγχρονες μουσικές τάσεις. Η μουσική της έχει επιρροές από τη free jazz, τη σύγχρονη μουσική και την ανατολίτικη μουσική παράδοση, στοιχεία που ενσωματώνει σε ένα ταξίδι από μελωδίες και ρυθμούς, αναμνήσεις και συναισθήματα.

 

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ANIMATION σε επιμέλεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων ANIMASYROS

Σάββατο 9 Ιουλίου, 21:00 – Πρώην Ειρηνοδικείο, Δερβένι
Κυριακή 10 Ιουλίου, 21:00 – Παλιό Μουράγιο, Ξυλόκαστρο

Προβολές ταινιών ανιμέισον για όλη την οικογένεια από όλον τον κόσμο, με την επιμέλεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros. Το πλούσιο αυτό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολυβραβευμένες σε διεθνή φεστιβάλ σύγχρονες ταινίες, σε πρώτη προβολή για το ευρύ κοινό, μετά την παρουσίασή τους στο Animasyros, που μπορεί να απολαύσει ο θεατής και να γνωρίσει το μαγικό κόσμο των κινουμένων σχεδίων. Οι προβολές θα γίνουν σε δύο ημέρες:

Animasyros KIDS

Σάββατο 9 Ιουλίου, εξωτερικός χώρος πρώην Ειρηνοδικείου – Δερβένι, 21:00

Στην πλατεία του πρώην Ειρηνοδικείου στο Δερβένι, θα προβληθεί μια επιλογή των καλύτερων ταινιών animation για όλη την οικογένεια που παρουσιάστηκαν στις πρόσφατες εκδόσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros. Συγκεκριμένα, θα προβληθούν οι ταινίες:
-AGGIE AND THE LEAVES/H AGGIE ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ 10’| 2019 | PL EU
Η Aggie κάνει την εικόνα του τοπίου με τον Leafy Maiden σε πρώτο πλάνο. O Leafy Maiden εξαφανίστηκε ξαφνικά. Η Άγκι μπορεί να την ακούσει να καλεί μέσα από την εικόνα και πηδά στον φυλλώδη κόσμο.
-MUM IS POURING RAIN/ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 29’| 2021 | FR EU
Η Τζέιν ανυπομονεί να περάσει τα Χριστούγεννα με τη μαμά της, αλλά καταλήγει εν αγνοία της στη γιαγιά της. Οι διακοπές αποδεικνύονται αρκετά περιπετειώδεις καθώς η Τζέιν συναντά νέους φίλους.
-LAND OF ENCOUNTERS/ ΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ 10’50”| 2019 | IT EU
Ένας παππούς και η εγγονή του κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στα τοπία της Απουλίας.
-FLY / ΠΕΤΑ 15’| 2020 | ES EU
Η ιστορία ενός πουλιού με ένα παραμορφωμένο φτερό που το εμποδίζει να μεταναστεύσει. Εγκαταλειμμένος από το υπόλοιπο σμήνος, είναι σε απόγνωση. Μέχρι που μια μέρα η μοίρα τα φέρνει έτσι που αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν ποτέ δε φανταζόταν, όπως το να πετάξει.
-GREECE TREASURES/ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ 11’ | 2020 | LV
Ένας συνταξιούχος έφτασε στην Ελλάδα, στη Χαλκιδική. Ενώ ψαρεύει από τη βάρκα του, ανακαλύπτει έναν παλιό αμφορέα, μόνο που ο πυθμένας του σπάει και πέφτει πάλι πίσω στη θάλασσα.
-London Holidays/ Διακοπές στο Λονδίνο 11’ | 2020 | LV
Οι άντρες από την “Ομάδα Δράσης” κάνουν επιτέλους τις διακοπές τους στο Λονδίνο!

 

Κυριακή 10 Ιουλίου, Παλιό Μουράγιο – Ξυλόκαστρο, 21:00

Calamity, a Childhood of Martha Jane Cannary
Rémi Chayé, France/Denmark, 85′, 2020

1863, Αμερικάνικη Δύση. Η Martha Jane πρέπει να μάθει να φροντίσει τα άλογα για να μπορούν να τραβήξουν την άμαξα της οικογένειας σε ένα κομβόι. Για να το κάνει αυτό, θα φορέσει παντελόνι, θα κόψει τα μαλλιά της και θα πάει κόντρα στα στερεότυπα της εποχής.

Η ταινία προβάλλεται σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, αφηγείται μέσα από υπέροχες εικόνες τις απαρχές της ιστορίας της γυναίκας- θρύλου της Άγριας Δύσης Καλάμιτι Τζέιν και απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

 

ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ-«Festivals Lab»

Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Ιουλίου
Ξενοδοχείο Sikyon Coast Hotel & Resort – Ξυλόκαστρο

Το Festivals Lab έρχεται να καλύψει ένα κενό στη σύγχρονη πολιτιστική πολιτική και παραγωγή. Ξεκινάει φέτος, φιλοδοξώντας να λειτουργήσει και ως τόπος δικτύωσης αλλά και δημιουργικής σκέψης μεταξύ φορέων του σύγχρονου πολιτισμού. Στη δράση θα συμμετάσχουν επικεφαλής και εκπρόσωποι σημαντικών και ιστορικών πολιτιστικών θεσμών της χώρας, ενώ το μελλοντικός στόχος είναι να αποτελέσει ένα διεθνές σημείο συνάντησης, με τη συμμετοχή πολιτιστικών φορέων και από το εξωτερικό.

Μέσα από τα στρογγυλά τραπέζια του Festivals Lab, το Φεστιβάλ Αριστοναύτες δημιουργεί το κατάλληλο πεδίο για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και υλοποιήσιμων προτάσεων για την οργάνωση, εκτέλεση, προώθηση πολιτιστικών προγραμμάτων. Κεντρικός θεματικός άξονας του πρώτου Festivals Lab θα είναι οι μετασχηματισμοί που προέκυψαν στο πολιτιστικό πεδίο με την πανδημία και η πολιτιστική δράση στη μετα-covid εποχή.

Οι συμμετέχοντες καθώς και το πρόγραμμα της δράσης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Festivals Lab είναι ανοιχτό στο κοινό και θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω της σελίδας των Αριστοναυτών στο Facebook.

 

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου, 11:00-14:00 – Πευκιάς, Ξυλόκαστρο
Σάββατο 9 Ιουλίου, 11:00-14:00 – Ρέμα των Μύλων

Το εργαστήριο αυτό προσκαλεί άτομα της τρίτης ηλικίας μαζί με τα εγγόνια τους, να συμμετάσχουν σε δύο πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις, που εμπνέονται από την ποίηση και το περιβάλλον. Σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου και Δερβενίου, το εργαστήριο θα διεξαχθεί για δύο γκρουπ. Στις 8 Ιουλίου στο αστικό δάσος του Πευκιά στο Ξυλόκαστρο, έμπνευσης και αναφορά για το εργαστήριο θα είναι το ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη Ύπνος της συλλογής Νηπενθή, όπου ο ποιητής αναφέρεται στο μοναδικής ομορφιάς σπάνιο αισθητικό πευκόδασος του Ξυλοκάστρου, το οποίο και αποκαλεί ως «το πράσινο ακρογιάλι της πατρίδας». Στις 9 Ιουλίου στο Ρέμα των Μύλων, ένα ξεχωριστό σημείο στα ορεινά του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, η δράση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και την προώθηση της ανακύκλωσης.

Η έμπειρη εκπαιδεύτρια και βραβευμένη ανιμέιτορ Μαρία Λουκία Μητράκου θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες να επιλέξουν στοιχεία από την φύση, ως βασικά στοιχεία για τη δημιουργία μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων, σε συνδυασμό με στοιχεία που θα δημιουργηθούν από άλλα υλικά όπως χαρτόνι, ξυλομπογιές κλπ. (μεικτή τεχνική). Η Μαρία Λουκία Μητράκου έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Université Paris8, Vincennes-Saint-Denis και στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. Έχει παρακολουθήσει το Μονοετές Πρόγραμμα Εξειδίκευσης «Sketch-Comics» της Akto. Έχει εργαστεί ως γραφίστρια, ως graphic animator designer, έχει δημιουργήσει βίντεο για το θέατρο και έχει συμμετάσχει με έργα της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, αποσπώντας επαίνους και βραβεία. Ως εκπαιδεύτρια έχει συνεργαστεί με το Ίδρυμα Πεκ/ΑμεΑ, με την Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά και με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων AnimaSyros.

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σάββατο 9 Ιουλίου, Συκιά Κορινθίας &
Κυριακή 10 Ιουλίου, Δερβένι – Δημοτικό Σχολείο

Στόχος του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου Ψηφιακών Τεχνών είναι η εξοικείωση των παιδιών με την τέχνη του animation και η δημιουργία μιας πρωτότυπης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Το εργαστήριο έχει ως θεματικό άξονα την Αργοναυτική Εκστρατεία γίνεται με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αξιοποιεί μικτές τεχνικές animation. Η δράση έχει διάρκεια 4 ώρες (12:00-16:00) και θα προσφερθεί για δύο γκρουπ παιδιών, την πρώτη ημέρα στο Δημοτικό Σχολείο στη Συκιά και τη δεύτερη στο Δημοτικό Σχολείο στο Δερβένι Κορινθίας.

Εκπαιδεύτρια θα είναι η Έλενα Παυλάκη, animator και εκπαιδεύτρια. Είναι μέλος του στούντιο animation Lokey και εργάζεται επίσης ως εκπαιδεύτρια animation στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή. Αποφοίτησε από το Akto College όπου σπούδασε 3D Animation & Interactive Media. Η διατριβή της επικεντρώθηκε στη συμβολή του animation στη μάθηση και κατανόηση των ρημάτων σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Τέλος, ηγήθηκε εργαστηρίων animation για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ

Σάββατο 9 Ιουλίου, 21:00 – Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Ξυλόκαστρο

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του συνεχίζουν τις καλοκαιρινές συναυλίες και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα το φετινό καλοκαίρι, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Ο Γιάννης Χαρούλης υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει και καινούργια, από το νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Ραντεβού λοιπόν στις 9 Ιουλίου στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Αριστοναύτες» στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό!

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά, Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα, Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα

Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης /

Πληροφορίες

Γιάννης Χαρούλης
Σάββατο 9 Ιουλίου
Φεστιβάλ Αριστοναύτες
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Ξυλόκαστρο

Εισιτήρια
Γενική Είσοδος: 15€
Εκπτωτικό: 12€
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30 – Έναρξη: 21.00


Προπώληση
ticketservices.gr
Και στα βιβλιοπωλεία:
Βιβλιοχαρτοπωλείο Θ. Δ. Αδαλάκης, Π. Τσαλδάρη 41, Ξυλόκαστρο 204 00, 2743 028350 / ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΜΑΡΙΑ “ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ”, Π. Τσαλδάρη 43, Ξυλόκαστρο 204 00, 2743 024828 / Τριτάκης Μάριος Δ.,
Τσαλδάρη Παναγή 34, Ξυλόκαστρο, 20400, 2743022354 / Βιβλιοπωλείο Αναλόγιον, Αδαμοπούλου 7,
Ξυλόκαστρο 204 00, 2743 302458 / ΦΕΙΔΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Δερβένι, 2743032842

Σχόλια