Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την καριέρα των ονείρων σου; Να ακούσεις όλα τα tips & tricks από experts του κλάδου ενδιαφέροντός σου; Τότε διάβασε παρακάτω γιατί εδώ θα βρεις τα 3 πιο hot events των επόμενων 2 εβδομάδων!

 

Τρίτη 22/2, Webinar: Είναι το Digital Marketing για σένα;

Κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο Digital Marketing και νιώθεις μια κάποια αστάθεια; Πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν έχεις κάνει την σωστή επιλογή καριέρας; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βρεις τα πατήματά σου! Την Τρίτη 22/02 @ 18:00 θα λάβει χώρα το Career Mentoring Meeting του Digital Marketing eLearning Academy όπου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις όλες σου τις απορίες. Εκεί λοιπόν θα βρίσκονται οι: Karolos Pregkler – Co-Founder & General Director @ DigitalWise (Recruiting Partner του Academy), Νίκος Μπουγιούκας – Brand Manager  και  Μάγκυ Κοντού – Lead Product Manager & UI/UX Designer @ Simpleapps, έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες σου τις ερωτήσεις. Κάνε join εύκολα και γρήγορα πατώντας εδώ και ξεκίνα από σήμερα να συγκεντρώνεις ερωτήσεις!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την καριέρα των ονείρων σου; Ξεκίνα την καριέρα σου με αυτά τα 3 events από την ομάδα του CollegeLink!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την καριέρα των ονείρων σου; Ξεκίνα την καριέρα σου με αυτά τα 3 events από την ομάδα του CollegeLink!

Τετάρτη 23/2, Webinar: Πως θα γίνεις Salesforce Developer στη Deloitte

Την Τετάρτη 23/02 @ 18:00 θα κάνουμε παρέα με την Deloitte μια διαδικτυακή βόλτα στην εταιρεία. Θα συναντηθούμε με μέλη της ομάδας του Salesforce και θα συζητήσουμε για την καθημερινότητα τους. Συγκεκριμένα, οι: Χρήστος Παπαδόπουλος, Manager της Deloitte Digital, Μενέλαος Ραδίσης, Software Engineer και Senior Consultant στη Deloitte Digital & Ελένη Τσιολάκη, Consultant στη Deloitte Digital θα μας μάθουν όλα τα μυστικά των τεχνολογιών CRMs αλλά και του εργαλείου Salesforce μέσω ενός live demo. Σου ακούγεται ενδιαφέρον; Άδραξε την ευκαιρία να μάθεις για την εταιρεία, τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας σε αυτήν, τους ανθρώπους της αλλά και οτιδήποτε άλλο θέλεις συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής που θα βρείς σε αυτό το link. Τι λες; Πάμε μια βόλτα με την Deloitte;

 

Παρασκευή 04/03, Webinar: Πώς θα ξεκινήσεις την καριέρα σου στο Web Development;

Έχεις κάποιες υποψίες ότι το Web Development είναι το μονοπάτι καριέρας που θες να επιλέξεις, δεν είσαι όμως και σίγουρ@, σωστά; Έχεις ενδοιασμούς, ερωτήσεις και νιώθεις μια μίξη φόβου και ενθουσιασμού καθώς σκέφτεσαι το μέλλον. Μα, πως τα ξέρουμε εμείς αυτά; Τα ξέρουμε γιατί έχουμε νιώσει έτσι στο ξεκίνημα της καριέρας μας και ξέρεις πως το ξεπεράσαμε; Ήρθαμε σε επαφή με έμπειρα άτομα και ζητήσαμε τη βοήθεια και καθοδήγησή τους, κάτι που εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις γιατί το κάνουμε εμείς και για εσένα! Τι εννοούμε; Στο Career Mentoring Meeting του Web Development eLearning Academy θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τους: Νίκο Μαυρομάτη, Senior Developer @ Linakis.digital και Γιάννη Τσεβδό, Lead Software Engineer @ Epignosis. Αν λοιπόν θες να μάθεις τι skills αναζητούν εταιρείες σαν την Linakis.digital – Recruiting Partner του Academy – σε έναν entry level web developer ή πως θα γίνεις web development expert δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή εδώ και να παρευρεθείς στο event την Παρασκευή 04/03 @ 18:00.

Θα χαρούμε να σε δούμε και να σε ακούσουμε σε κάποιο από τα Webinars μας! Με αγάπη η ομάδα του CollegeLink!

Σχόλια